123

Анонимен

преди 9 години

Здравейте,Това е да се информира широката общественост, че г-жа Анита, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем език и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: (jonesanita48***gmail)

122

becky

преди 9 години

Здравейте, аз съм г-жа Беки Ovia, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? сте били отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? търсене не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото. Ние заем средства, за да лицата, нуждаещи се от финансова помощ, ко

121

на 18 съм

преди 10 години

Скъпи родители, баби и дядовци не чувствате ли вина пред децата си, след като допуснахте разграбването на страната, изгонването на младежите зад граница и куп нечистотии. Задоволяват ли ви разговорите по Скайп с децата ви, дългите години на раздяла удовлетворяват ли? Нямате ли нужда от ресурси и инфраструктура че така с лека ръка ги дадохте на Доган Местан Ибрям. Доволни ли сте от нелепия живот на самите вас и този на децата ви. Защо позволихте това, защо допускате бъдещето на България да е в тъмни облаци. Защо сте толкова безочливи и немърливи към бъдещето на народ, родина? Защо?

120

dim

преди 10 години

ПЬЛНА ЛУДНИЦА

119

Венелин

преди 10 години

Орешарски, за разлика от тези смешници е доказал, че може да се оправя с финансите добре, така че да не се правят *** коментари! При Виденов имаше едно явление, наречено "източване" на банки, което доведе до фалита им, за сметка на появата на "кредитните милионери". Даваха им се парите с идеята, че въобще няма да ги връщат.Сега банките не дават 1 лев без двойно обезпечение и ще си гонят длъжниците до дупка. Държавата е във валутен борд и не може да печата пари като тогава. Няма начин!

118

ognyanz

преди 10 години

До Смехурко: Запомни какво пишеш сега, за да можем като мине зимата да се посмеем заедно. Тогава ще се разбере кой е бил излъган и кой е писал свободни съчинения.

117

ognyanz

преди 10 години

Парамов е мотивира да говори за апокалипсис. Спомня ли си някой какво говореше за кризата по времето на правителството на Станишев? Колкото бяха верни прогнозите му тогава, толкова ще са верни и сега. Сега приказва за олигарси (но не казва имена) а по време на правителството на ГЕРБ не смееше и дума да каже за тях. Сякаш тогава не ги е имало.

116

Анонимен

преди 10 години

"Щабът" на Виденов се облагодетелства, ама мнооого и го срина! А новите ще ни върнат 20 години назад! Експериментът комунизъм в годините се доказа, че не работи! Проработи за велможите на партията, които са милиардери! И сега потомците им ще размахват пръст, ще намират недостатъци на опонентите си и ще се правят на загрижени за хората! от соц. тип!Мафиоти! Осигурили си имане за 100 охолни живота !

115

Анонимен

преди 10 години

има един много странен необясним факт за виденовата зима: как изведнъж празните рафтове и магазини се напълниха за 2-3 дни, веднага влед като падна правителството ???

114

бай иван

преди 10 години

намерете работа на хората, така ще имахем за нас хем за вас повече.Лошото е че БСП за пореден път ще оцапа нещата, после ще дойде правителство което 4 г. ще се чуди как да му оправи бакиите, и после пак ще ги изберат тия мизерници.

113

Смехурко

преди 10 години

До икономиста с 35 г стажГосподине, би трябвало да ви е ясно че ви лъже правителството. Как нашата икономика ще успее да погасява подобни заеми? ЕС - то нас няма да тръгне да ни спасява като гърците. Ще има да теглят и млади и стари. Нищожните увеличения на пенсии и т.н мама да покрият общото поскъпване на живота. Господ да ни е на помощ!

112

Анонимен

преди 10 години

Алоуу, The king-а, промяна на принципите требе, а не да хвърлят на хората мизерните 20-30 лв. отгоре я на майчински я на пенсия.. С тея увеличения все едно хората ще спрат да бъдат бедни.. Да, добре ще и дойдат на баба 20 лева отгоре ама не това ще реши проблема..

111

Аз

преди 10 години

"По думите му премиерът Пламен Орешарски не си дава сметка какво го чака и ще продължава да взема заеми."Да бе, него го чака... чака ни нас, дупе да ни е яко..

110

The king

преди 10 години

Или според Кънчо и Пръмчо е по-добре хората да се самозапалват от мизерия и безизходица?

109

The king

преди 10 години

ГЕРБ до такава степен окрадоха държавата, че ако не се налеят пари много хора няма да могат да изкарат зимата.

108

The king

преди 10 години

Кънчо и Пръмчо пак се изказаха неподготвени!

107

Васко

преди 10 години

Пълни глупости. И поне 10 гербераста дежурят да щракат плюсчета и минусчета, на за кво име тая простотия. Никого няма да излъжете с тия *** номера. Който чете, има ум в главата си. Е, има и изключения, дето са прочели цяла книга - "Винету" ... и други, дето им плащат да се правят на "народа" в коментарите.

106

56

преди 10 години

И кои са тези икономисти-представете си гербаджии.Много удобно всяка сутрин БНТ,БТВ,НТ ни поднасят мненията на икономистите от реформаторския блок и Герб.И аз разбира се като икономист с 35 годишен стаж си задавам елементарния въпрос -как може човек да се изстъпанчи пред цяла България и да лъже,ама гадно да лъже -сигурно може за много пари.Спрете да манипулирате хората,ще свалите чрез телевизиите си това правителство-е да ви е честит ББ и Герб-представете си тогава нямало да има Виденова зима

105

rumen221

преди 10 години

ЖЕСТОКАТА ИСТИНА Днешните пенсии са ГЕНОЦИД УПРАЖНЯВАН С ВЛАСТ - ЧИСТ ФАШИЗЪМ!- ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ окрадоха ги и, ФАЛИРАХА, ОСТАНАХА САМО 24% ОТ ВНОСКИТЕ! - Трябва НЕЗАБАВНО ДА СПРЕ по-нататъшния грабеж на парите ни за пенсии и да се премине към ИЗЦЯЛО СОЛИДАРНА ПЕНСИОННА СИСТЕМА, но не като сегашната.Според Чл.12 от К-ята:Работещите сме се обединили в Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капиталова система Сребърен фонд - ТОВА Е ВЗАИМНО ОСИГУРЯВАНЕ ОТ РАБОТЕЩИТЕ ДНЕС, ЗА РАБОТИЛИТЕ ВЧЕРА И ТРЯБВА ДА СЕ РЕГЛАМЕНТИРА В ОТДЕЛЕН ЗАКОН, А НЕ В за

104

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да си плямпате не думите, а действията биха имали някаква роля за подобрение.