192

Анонимен

преди 10 години

До ИванПуши си у вас, дай и на децата си.....

191

Нико

преди 10 години

Еми черни точки за комунистите. Не може всяка година да се сменят законите. В цяла Европа има забрана за пушене. Това на нищо не прилича!

190

Иван

преди 10 години

Тези партии, които сега са на власт имаха предизборни обещания и аз заради това съм гласувал за тях. Редно е сега да си ги спазят. Едно от обещанията беше за отмяна на забраната за тютюнопушенето... Аз съм пушач, но не желая да тормозя с този си порок непушачите, но пък не желая да се чувствам дискриминиран и да излизам "назидателно" да пуша пред вратите на безлюдното заведение в което съм седнал.Всъщност от въвеждането на тази забрана съм ходил само 4-ри пъти на ресторант, за сравнение преди ходих през вечер на вечеря. Не искам да насаждам неприятните си навици на другите, но пък искам и за м

189

Мими

преди 10 години

Спрете тази глупост! Нали сме европейци... защо трябва да се връщаме назад...

188

don_toni

преди 10 години

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПУШИ НА ОБЩЕСВЕНИ МЕСТА? ЗА ДА ТРОВЯТ ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕТО НЕПУШАТ ?

187

Анонимен

преди 10 години

До didispasovaти ходила ли си в Европа ???... там се пуши... това го измисли *** *** Бойко да има за какво да се караме и да не му мислим простотиите ...

186

didispasova

преди 10 години

Това е смешно ,как ще ни връщат назад,нали искаме да сме европейци???! Тия до нищо добро няма да ни доведат.Оставка!

185

Анонимен

преди 10 години

До хххами продължавай да излизаш

184

ххх

преди 10 години

НЕЩАСТНИЦИИИИ!!!!!!!!!! Аз съм пушач, но винаги съм бил ЗА, забраната! Като ми се пуши излизам на вън и си пуша!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

183

Анонимен

преди 10 години

Зарад БСП ще взема да пропуша само и само да мога да си угася фаса на челото на Мая Манолова!

182

до 210

преди 10 години

Ти луд ли си,или просто не си добре?

181

маги

преди 10 години

То е излишно да се коментира едно безумие.... Сега си търсим страна, с която да се сравняваме и то какво излезе - вижте Румъния. ЕЕЕх щом гоним румънците... здраве му каже. Ама пак ще е без здраве, щом са решили и да ни изтровят.

180

:)

преди 10 години

Толкова ли не разбрахте, че целта на занятието е да се раздели народа на Пушачи и непушачи, а не на Различни видове протестиращи??? По този начин се разводяват протестите и нещата стават лесни за манипулация!!!Колко от вас смятат, че на проблема с пушенето сега му е времето за разискване??? И колко от вас смятат, че е Толкова по-важен от това Правителството да си ходи???

179

Пушач

преди 10 години

Аз пари за цигари едвам отделям,те се притеснявали, че зимата заведенията ще стоят празни.Ами ще стоят я, хората ако имаха средства щяха да ходят по кръчми и ресторанти ,а като им се допуши ще си излязат навън да си драпнат една цигарка.Не е проблем забраната и трябва да си остане така.

178

Анонимен

преди 10 години

***. Едно хубаво нещо направиха от ГЕРБ и сега ще го съсипят. Освен това не съм забелязал заведенията да са се опразнили ного. По добре помислете хората да имат пари.Не ходя по протести, но ако отменят пълната забрана за пушенето бройте и мен по площадите.

177

Анонимен

преди 10 години

Интересен факт. При наложена забрана за тютюнопушене в заведенията се оказва, че постъпленията преки и непреки изкарани някъде коментарите по долу за държавата са скочили спрямо предишни години? Това дали е от увеличен размер на акциза или от повече пушене дори и навън? Увеличете покупателната способност на хората г-да управляващи с отмяната на забраната няма да стане трябват доста други мерки а не мятане на кьорфишеци като цялата ви програма!

176

леля Пена

преди 10 години

От завършени ид*оти какво друго може да се очаква?

175

No nicotine

преди 10 години

Един свят без тютюнев дим!!!

174

Анонимен

преди 10 години

Шашнат съм колко ***, оскотели и съзнателно нежелаещи да мислят хора има, съдейки по коментарите. Толкова ли е сложно да дадеш всекиму възможността да избира - да ходи в кръчма за пушачи, или за непушачи. Не може да се привилегироват едните за сметка на другите. И точно това прави правителството - дава възможност за избор, което е супердемократично и евала за което. А куп *** плюят, без следа от елементарно разсъждение.

173

вън

преди 10 години

От червен *** няма какво добро да очакваш. Всичко оправиха и стигнаха до тютюнопушенето. Толкова са отвратителни и гнусни, че не ми побира главата кой ги поддържа, какви са тези социологически агенции с тези предсказания за електорална подкрепа. Погледнете ги един по един и ми посочете един лицеприятен, да не говорим за финес, интелект или положително излъчване - Миков, майчето, ***, кутев, буруджиева, съсела станишев, найденов и всеки останал. И като ги гледата какво мислите че става..