148

анонимен

преди 10 години

Политик = крадец, лъжец и наглец! Точно затова не се спазват законите, независимо дали са добри или лоши! Защото са ВРЕМЕННИ! Защото цари анархия и безнаказаност! Много Ви здраве!

147

Отговор

преди 10 години

До АнонименПроблемът е, че в сладкарниците също се пуши. Преди забраната и в сладкарниците се пушеше, а тортите миришеха на цигари!!!!!! Иначе за баровете и дискотеките - ок съгласна съм, нека си се пуши, но останалите места - съм категорично против!

146

Анонимен

преди 10 години

БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! ПРАВОТО НА ИЗБОР Е ОСНОВНО ПРАВО ЗА ВСЯКА ДЕМОКРАЦИЯ! КРЪЧМАТА И БАРДАКЪТ НЕ СА ДЕТСКИ ГРАДИНИ! СТО ПЪТИ БРАВО, САМО ЗА ТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ ЗАВИНАГИ!!!!

145

Весела

преди 10 години

Трагично е до каква степен сме загубили разбирането си за СВОБОДА.Никой тук не е написал дори ред за едно основно право - на собственика на заведението. Хора, това си е неговото заведение, с неговите пари и труд е построено и той би трябвало да е е единственият с право да казва какво може и какво не може да се прави там. А всеки от нас е свободен да ходи или не, в зависимост от това дали условията на собственика му харесват или не. Това е свобода - правото на свободен избор.

144

5f5

преди 10 години

На всичко са готови ***......

143

Анонимен

преди 10 години

Браво!!! Адмирации и поклон на тези хора! Демокрацията е право на избор, а не диктат на хипохондрици-аскети над нормалните хора!!! Децата ходят по сладкарници, не по кръчми, казина и бардаци! ЕВАЛА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ЗДРАВ РАЗУМ ДА НЕ КЛЯКА ПРЕД ВСЕКИ ИДИОТИЗЪМ, КОЙТО ИДВА ОТ БРЮКСЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!

142

не пушач

преди 10 години

Аиде да си направим експеримент. Да се пуши в кръчма с отвратителна кухня и да се кефите че пушите или да не пушите в кръчма с супер вкусна кухня и да излизате да пушите. Не пушенето прави кръчмата, а кухнята.

141

Дани

преди 10 години

Това ще е най-голямата простотия на това правителство.

140

рак на белите дробов

преди 10 години

Специално за пушачите трябва да направят пушални, където спокойно да си пафкат цигарките и да се разболяват от рак на белите дробове!

139

Коко

преди 10 години

Какви са тези псувни о обиди! Искате оставка?! Няма оставка и няма да има, защото народа така е решил. Никой не иска да чуе за ГЕРБ, ББ, ЦЦ и т.н.

138

шоп

преди 10 години

У нашата кръчма си пушим и лете вътре

137

.........

преди 10 години

А това не е ли дискриминация към САМО закритите заведения? Те цяло лято нямаха работа,някои затвориха за лятото. Чакат зимата ,за да имат работа (понеже се предполага,че тогава навсякъде не се пуши и е закрито) и сега пада забраната?Сега тея с полузакрити преправяни и всякакви други заведения,които намазват през лятото със всякакви вратички отново богопомазани и зимата ще си димят.Хората свикнаха със забраната и пушачите се съобразяват вече.На мен ми е приятно след заведение да не воня на прасе

136

Анонимен

преди 10 години

Тая зима ще се пълнят площадите не заведенията.За ходене по заведения трябват пари.

135

Другаря

преди 10 години

Другари, спрете се най лесно е да ни хулите, но знаете ли как се изплаща дълг без приходи. Пушете за да спасим Родината. Пушенето сериозно е намаляло, даже контрабандата намаля. Защо уволнихме Танов за да спрете да пушите ли?!?Пушенето е очень важно за нас и едни наши партньори... и за България...разбира се!Защо в българските приказки злата ламя е все триглава. Ние нищо лошо не мислим с Местана и Сидера.

134

Анонимен

преди 10 години

Като ти пречи пушенето в заведението не ходиш там. Така заведенията, в които се пуши ще фалират и готово. Това със забраните е дивотия. Вие решавате къде ще ходите и къде не. Няма причина някакъв слабоумен политик да решава вместо Вас. Вие си решавате дали да влизате в заведение за пушачи или не. И хич не ми обяснявайте, че си харесвате това или онова заведение. Щом пушенето вътре не Ви харесва, значи и заведението не харесвате.А *** в парламента да си забраняват и разрешават на воля.

133

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

Те за това оная луда майка учи децата да пушат. БСП на бесилото всичките.

132

Анонимен

преди 10 години

Важното е да угодите на ресторантьорите, същите тия дето не обичат много много да плащат данъци. На нас съвестните данъкоплатци кой ще ни угоди? Мръсни червени *** ***, едно хубаво нещо имаше от времето на тиквата и него ще унищожите.Лъжи, лъжи, лъжи, само това има за времето което сте на власт, нито събираемостта по митниците увеличихте, нито 250000 работни места отворихте, нито заплатите ще вдигнете, лъжи, лъжи, лъжи. Нищо повече!

131

...

преди 10 години

БСП е една ретроградна партия. Нищо съвременно и полезно не могат да направят. Да се махат от управлението на държавата.

130

...

преди 10 години

Нови простотии!!!! Това правителство трябва да подаде оставка .Не искам никога повече държавата да се управлява от БСП,ДПС и Атака.

129

страничен наблюдател

преди 10 години

В България правителството винаги се грижи за онеправданите и тези в нужда. Сега идва зима и се грижат на пушачите да не им е студено. Вместо да мръзнат навън хорицата ще си димят вътре и другите да има дишат пушека. Така правителството разбира демокрацията.