115

Палячо

преди 10 години

Драскачи, май отново не разбирате, че в БГ схемата за опорочаване е горе- долу такава " този който наема крадеца да открадне го кара да вика дръжте крадеца". РБ явно се опитват наистина да променят статуквото. Не ни трябва нов месия, нито стар. Застанете смело и погледнете реалността- до сега сте били лъгани, защото сте позволили да сте в тази роля. И кому е угодно да хвърля злословия и клевети, когато за 23г. за първи път имаме нещо истинско? Нали това искахме: млади, нови, интелигентни ......

114

Анонимен

преди 10 години

Тия са по големи комунисти и от ГЕРБ дори! Гнусняците искаха да качват здравната вноска за да тъпат с пачки пак хората си в администрацията! Всички в България мразят частния бизнес и обичат само чиновниците и ***!

113

Анонимен

преди 10 години

България е един двор на който собственика е някъде на вън.Собственика периодично си сменя пазачите на този двор, а хората са просто нищо!Медиите говорят постоянно за хора, които са свързани с този собственик, а простия, беден човечец гласува за този, който обещава най много!И така керванът си върви, а кучетата лаят!Неможем да се организираме да създадем партия - това е проблема!

112

Язе

преди 10 години

До до 103-иA нали се сещаш за тия, къде разправят, как требало 89-та да избият комунистите... И то е същото ;)

111

Коко

преди 10 години

"Реформаторите" са си стреснати по рождение. Никому ненужни фантазьори.

110

до 103-и

преди 10 години

ами то след девети септември 1944 година е направено същото за което апелираш. избито е цялото народно събрание. щом призоваваш за комунизъм , ок.

109

Язе

преди 10 години

До реви Марко да ревемеВсеки средно интелЕгентен човек знае какви са хубавите и лошите неща от комунизма и капитализма. Вижда ясно грешките и на едните и на другите. Защо обаче няма решение за тях, защо не се вземе най-доброто и да бъде създадена една нова справедлива система?Глупаво звуча нали? Щото справедливост никога не е имало, нема и да има. Апа вие си спорете за ценности, та ега ви олекне.А ако някой има интерес, Виденова зима че има, ако няма - просто ще си броите "dansWidme"

108

бъдин

преди 10 години

До hdUSHdwg5235erdДа бе!Евреите в БГ твоята класация не ги лови.

107

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

anonim1000, Приказката за България трябва да е "Беден на по-беден не вярва". Щото истински богати хора у нас няма. Дори тия дето ни крадат, не бих ги класифицирал като богати според световната класа.

106

бъдин

преди 10 години

До Анонимен118 Истински социалдемократи в БГ няма!Дертлиев:"Господа комунисти - не се крийте зад социалдемократически лозунги!"Е те, те за това няма да има социалдемократически път на развитие!

105

реви Марко да ревеме

преди 10 години

До АнонименТая "промишленост" дето ревеш за нея, що не работеше да те храни по виденовото време, бе кривак? ликвидацията на ТКЗС-тата ги направи аднрей луканов! а самите "текезета", превърнати от бай тошо в АПК-та през 80-те години се маскираха че правят земеделие... Изгледай някой по-старичък български филм, да видиш какво е било дереджето - например "Селянинът с колелото"! Самата истина! Комунистите харчеха народни пари да правят заводи, а на нас подхвърляха по паничка манджа - по равно

104

слона

преди 10 години

До до 112Остави го, той живее във времето когато Кремиковци произвеждаше 70% от износа. И останаха безкрайно очудени като го ликвидираха, че България оцеля. Ако не са наркотиците София няма откъде да цуца. Тя да не е Варна и Бургас с митници, сега и покрай зелената граница ква контрабанда ще се завий...

103

Анонимен

преди 10 години

Реформаторски блок - против ДПС са, а в състава им са турските националисти, начело с българомразеца Касим Дал! Против комунистите са, а лице на формацията е Пръмова-снаха! Против корупцията са, а зад Радан Кънев прозира кукловодът и мултимилионер,забогатял от честна приватизация Иван Костов! Дясна организация са, а включват левите еколози и социалдемократи! И накрая - какво, за Бога, ще реформират с тяхното ретроградно мислене на 90-те в духа на пазарния фундаментализъм?

102

Божо

преди 10 години

До ttТи ли ще си председател на съда, или ще изпълняваш присъдите ??? Червено и кафяво прави кърваво *** !!!!!

101

tt

преди 10 години

Аз предлагам.първо конфискация на заграбеното след 1989 година от всички олигарси,вкарването им в лагери на тях и техните семеиства.Народен съд и гласуване на закон за защита на държавата.

100

до 112

преди 10 години

това че виждаш магазини по улиците значи че БВП на България е от тях? страшна логика евала

99

Божо

преди 10 години

До Muntcho DemokrataЩо не се изнесете в Китай всички социалистически всезнайковци !!! Децата на ВСИЧКИ комунистически *** са в ЗАПАДНА ЕВРОПА и ЗАГНИЛАТА АМЕРИКА !!! Отивайте си в северна корея , талибани безродни !!! Съсипахте България !!! Който иска социализъм да се качва на шлепа и в куба !!! Използвате простотията на хората , за да ги правите и нещастни, комунистически негодници !!!

98

бъдин

преди 10 години

До Muntcho Demokrata112 Много правилни приказки казваш!Съмнявам се се, че много от пишещите тук "професори" ще те разберат!

97

Muntcho Demokrata

преди 10 години

София град и София и област - две области произвеждат 42,7% от БВП на страната...Като изключим Варна и Пловдив, останалата част на България се превръща в пустиня. А и в София ако тръгнете по улиците ще видите банкови офиси, магазини втора употреба, цигари и алкохол, аптеки и погребални домове...80% от икономиката е в сферата на услугите...В Китай 75% от БВП е реална индустрия

96

слона

преди 10 години

И вие сте клакьори значи... УРАВНЕНИЕТО Е СЛЕДНОТО: Книжните пари НЯМАТ златно покритие /вече нямат и доларово/ Следователно има нужда от НОВ обществен договор за полагания труд. Иначе можем да си говорим до утре кой е виновен и кой некадърен. Щом нямате подобно предложение, ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ /може там да ви е харно!/