9

езичник

преди 10 години

безбожни ***. турците им се радват че обират църкви ама ето и до тях стигнаха безбожниците.

8

anon

преди 10 години

До политологАха, щото преди нямаше инциденти и престъпления - при това показни... бЕхме цъфналЕ и вързалЕ

7

Анонимен

преди 10 години

Няма НИКАКВО извинение за поругаването на храм или гроб! Никакви етно-културни различия, *** традиции, липса на пари и т.н. Това може да бъде направено само от животно, което рови и не разсъждава. Тези трябва да прекопават градинки 5 години за назидание, след като върнат откраднатото!П.С. Християнин съм!

6

gogo

преди 10 години

Турци и Българи-мохамедани (помаци) или там както се водите,видяхте ли..............потурченият *** си остава............................***.

5

*

преди 10 години

"Елементарно Уотсън ..." : да се проверят внуците на ходжите и парите ще изскочат . Щом са по на 60-70 години 100% имат внуци тийнеджъри на които им трябват пари за цигари и алкохол ...Да не си помисли някой , че Вярващ мюсюлманин ще открадне или пък представител на друга религия ще има достъп до джамия

4

etnolog

преди 10 години

pomashki rapsodii

3

Анонимен

преди 10 години

Щом е джамия..може.

2

Анонимен

преди 10 години

До политологако сутринта откриете мокро м/у краката,да знаете ,виновни са БСП ДПС и най-вече тия от АТАКА

1

политолог

преди 10 години

Уважаеми сънародници, наблюдавайте как откакто БСП-ДПС-Атака-ДС са на власт има убийства, обири на банки, катастрофи с допотопни автобуси или маршрутки и други катаклизми. Ето го резултата от назначаването на криминалинки министри, директори на МВР, и всякаква ***. Това е истината, за ГЕРБ и Б. Борисов ще плачем от тук нататък и никаква пропаганда на позитановските драскачи не може да прикрие жестоката истина.