БСП се клатят на клона, който вече скърца. След месец идва големият студ. Хората масово ще си пуснат парното и духалките. Сметките за ток и парно ще скочат до небесата и протестите отново ще започнат. Освен това и цените на зеленчуци и плодове ще скочат, хлябът вече скочи, а идва и коледното увеличение (!!!) на цените. Вдигне ли се социалното напрежение, рейтингът на БСП и правителството ще се срине. За парламента са ясни 4 партии - БСп, ГЕРБ, ДПС, Реф. блок, може би НФСБ и малък шанс за Атака.

27

Анонимен

преди 10 години

Разбрахте ли? Господата от това правителство се готвят да вдигнат данъците за колите ни!

26

Анонимен

преди 10 години

Много бързо ще се срине доверието на БСП. Дори и да спечели изборите няма да управлява, дори и да направи коалиция с ДПС, защото няма да й достигнат гласовете, както при ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 10 години

"Но едно-две събития биха могли да мобилизират набързо един националистически вот"Не едно-две събития, а един два репортажа за "събития". Така се прави в нашата мила родина, не е важно какво се е случило, а какво се дава по телевизиите на пеевски. За съжаление повечето хора просто отказват да мислят и наготово лапат това което им изсипват от "свободните" и "обективни" медии. Жалко за такива, хора, но най-вече жалко за България, защото е толкова лесно да те манипулират когато отказваш да мислиш

24

българин

преди 10 години

Нали ни остави БСП без телевизия.Ако има избори след един месец ще има да видят кон боб яде ли!

23

Анонимен

преди 10 години

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ - ДО СТЕНАТА!

22

Пасам

преди 10 години

Да бе, максимум!Максимумът на БСП/БКП е 99, 9о % и е достигнат на всички 'избори' преди 89та година! :) ))

21

vesko02

преди 10 години

Все пак има тук там нещо за усвояване било европейски фондове или остатъци от труда на народа. ,когато не остане камък върху камък тогава правитеството е поработило добре.,пък и все още има живи хора.

20

789

преди 10 години

Излязоха 3 социологически проучвания.Но последното,а последното било "гласът на народа" според БТВ.А защо мили журналистчета предните две не са били "гласът на народа".Гледам сутрешните блокове и се чудя аз ли нещо не съм в ред или тези тупоросали се пред екрана.Питат Орешарски кога ще си подаде оставката/представете си/а не питат ББ къде са 1.4 млр лв.къде са 4 млд фиск резерв,защо е взел още 4 млд дълг.Тези въпроси са табу,гледат го и му се радват сякаш и пред тях стои"иконата"на Вучков

19

Анонимен

преди 10 години

Гурче, кво означава "безбите", казвал съм ти много пъти, че тая дрога ще ти направи дупка в мозъка!(

18

Анонимен

преди 10 години

Тъй ли?В монета не управлява ли ДПС?

17

Анонимен

преди 10 години

ОЩЕ ХИЛЯДА ГОДИНИ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАМЕ *** , САМО БСП

16

Анонимен

преди 10 години

Дупенето ще е повсеместно.На безбите селски алкохолици никой нищо няма да даде бъди спокоен:)

15

Анонимен

преди 10 години

Хаха пак сорос и рептилите:)Сериозно ли бе?Като сорос даваше стотици милиони на Станишев беше ок.За нас може за другите не?На нас като дава не сме платени.Умрат да бутат стълбичката ***.Как така някакви политически движения ще се финанисрат не през олигарси а през фондации?Кой го дава така:)

14

Анонимен

преди 10 години

Сорос паке развързал кесията и плаща за изкуствени рейтинги!Соросе, юдо искариотска, ела в България и виж къде си даваш парите, на какви тирани залагаш да правят демокрация! Пфу!

13

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 10 години

АЛФА РИСЪРЧ и досега яко се нагушваха от подобна поръчкова социология.И ще продължават в този дух, защото келепир има в тази работа, и то все по-голям напоследък.Защото не само *** дават луди пари за поръчкова социология, ама и Партии, че и олигарси в последно време.

12

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ СЕ ПРАВЯТ ПРЕДИМНО СРЕД ШЕПА ШОПИ В СТОЛИЦАТА

11

Анонимен

преди 10 години

До azЯ кажи защо едни избори сега обслужат герб?

10

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРазбира се.Средната класа е враг номер едно на БСП.Замогването на българина им основен проблем.Средна класа с плашене с Бойко и 30 лв по-коледа не се упавлява.Ако е до тях в България ще има само "главно безработни хора с основно и средно образование над 65 години или от малцинствата"

9

az

преди 10 години

избори имаше през май, следващите са 2017година.тази социоложка и др. като нея, които обслужват т.н. десни отричаха, че бсп води на герб в предпочитанията на избирателя - сега изведнъж герб почнал да настига......*** ги разбери :)