16

напомням на всички

преди 10 години

До интернет лумпенНе подценяваите динозавара бсп иначе само ще пишите глупости бПРОЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА И

15

интернет лумпен

преди 10 години

Долу червените вампири, да живее България!

14

БСП/ДПС/ДС вън!

преди 10 години

Трябва да ги бутнем тия, за да бъде за урок на всеки следващ управляващ какво прави и КОГО назначава. Тези са НАЙ - НАГЛИТЕ в целия ни смешен преход. Позволиха си да назначат откровен далавераджия - мафиот начело на службата ни за сигурност, да не говорим че е представител на ДПС и застрашиха националната ни сигурност така. Няма такива *** втори, но българинът се оказа твърде кротък и безопасен, затова и 20 години се подиграват с нас. Спиш ли НАРОДЕ????

13

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

преди 10 години

ЕДНИ ИЗБОРИ ЩЕ ПРОМЕНЯТ МНОГО И ВИЕ ДЪРТИ КОМУНИСТИ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕТЕ ТОВА И ЗАТОВА БЯГАТЕ ОТ ТЯХ ВИЕ ЗА ПАРИ ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ НА ДПС И НА ОНИЯ ДЕТО СИ ВЕЯТ ОНАЯ РАБОТА ПО БРЮКСЕЛСКИТЕ КРЪЧМИ И ПРАВЯТ СМЕТКИ ПО 1600 ЕВРО КОЙТО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ЧЕРВЕНИ -ТУРСКИ ФАШИСТИ

12

Десен

преди 10 години

При нови избори ГЕРБ и реформаторският блог ще имат пълно мнозинство, а Волен ще е аут. Е това ако не е промяна здраве му кажи. Но точно това много добре го знаят БСП, ДПС и Атака затова така здраво стискат кокала.

11

бъдин

преди 10 години

Борисов и СтанишеФФ ще си менкат управлението като Путин и Медведев!Дори и да не е така, кукловодите са приготвили новият месия, даже и резервен негов вариант!

10

Валери

преди 10 години

Ей комунисти мръсни. изпихте тая държава, кредитчер си взехте и продължихте да плюете....

9

Сър Пичук

преди 10 години

БСП трябва да се закрие, а не да се реформира.

8

Стефанов-29

преди 10 години

Какво се правите, че не разбирате? По-лоши сте и от герберите, а тях ги мислех за най-голямото недоразумение. Що за продажници сте, и вие, и фирмата ДПС.Няма по-лошо за страната от сегашната парламентарна коалиция, пълен абсурд. Но за вас е важно да сте на власт, защото можете да блажите.Вие сте олицетворение на безкрайната политическа наглост, корумпираност и продажност.

7

eeha

преди 10 години

А бе айде ти подай като няма да променят! Поне държавата няма да отива на по-зле както сте я подкарали със заеми - втори вчера! ОСТАВКА!

6

Анонимен

преди 10 години

То бива некъдърност бива, но чак толкова не е било! О С Т А В К А !

5

патриот

преди 10 години

Ще променят,ще променят господин Михалевски.Народа се бори срещу мафията.Защо се правите,че не разбирате.Не си ли отидете сега,никои следващи няма да си отидат чрез протести,и завинаги ще бъдем победени от мафията.Искаме,,чисти ръце,,и прозрачност.Аре изчезвайте...

4

vesko02

преди 10 години

Когато БСП се загрижи за парите на българина значи скоро и двете са на изчезване.

3

Анонимен

преди 10 години

Избори сега няма да променят нищо, смята Михалевски Хайде да проверим ! Май не Ви стиска . Мишки !

2

Анонимен

преди 10 години

Ще променят, ще променят! Ще освободите България от нескопосано управление!!

1

Пешко

преди 10 години

абе нали асфалт не ядете, кво си се загрижил. Наглеци продажни