17

Анонимен

преди 10 години

Войната в Сирия е дело на САЩ и Саудитска Арабия нека те отпуснат помощи за бежанците или ги приютът на тяхна територия. Двете страни наливат милиони в въоръжените главорези наречени опозиционни сили а запазват пълно мълчание за милионите бежанци. Нали САЩ са ни съюзник нека помогнат - но това няма да се случи защото те винаги са си гледали собствения интерес и нищо друго.

16

Гражданинът

преди 10 години

Интересно защо Румъния веднага осъди с бързо съдебно производство 11 сирийци и 2 афганистанци за нелегално преминаване на границата по Дунав и ни ги върна незабавно. Румънците много добре знаят, че когато една държава не граничи с военен конфликт няма никаква причина да настанява нелегално приникващи елеменди. ЗАЩО НИЕ НЕ ВРЪЩАМЕ ТЕЗИ ХОРА В ТУРЦИЯ. Защо румънските политици не са така продажни като нашите и си пазят държавата?

15

Анонимен

преди 10 години

До Пълно с !!!по-хубаво ли е да си надупен на черният на Барак Обама. *** смахнат

14

Пълно с !!!

преди 10 години

Пълно е с изкуфели Путинсти в този форум.Нещастни ***, нямате акъл за 5 пари -- да си продавате *** на Русия това е вашата професия.

13

Made in Varna

преди 10 години

Тия идват като подкрепление на Вейсел Сайдероглу и Амед летящата чиния и Съргей Надупишев...

12

muzaka

преди 10 години

До Shop-7 пост.Ти какъв *** си? Български или турски!На мен ми е все едно.*** си ти.Затова отиди на Витоша и надуй кавала.

11

Анонимен

преди 10 години

ama kvo da tee podvel tia vsichki sa za razytrl samo voina shte opravi bg.

10

КУРНАЗА

преди 10 години

Гледахте ли новините по Бтв. Сирийците били много кротки и добри хора. А за престъпленията в София нищо не казват. Над 5000 човека нелегално преминали границата. НЕ 5 А 5000!!!. Има ли изобщо граница , има ли изобщо държава? Всякаква *** влиза и излиза и никой не знае!!!Народе събуди се!!!.

9

до Shop

преди 10 години

Баси,Путин бил виновен за бежанците!Пич,ти направо счупи ***,даже не си заслужава нормален човек да дебатира с теб!!!

8

tt2

преди 10 години

какви бежанци какви поделения - какви милиони от нашия джоб - който иска бежанци да си ги взема у тях и да си ги храни! Почвайте да строите оградата по границата

7

Shop

преди 10 години

ЕС не трябва да дава и стотинка на тези руски ***. Бежанците са резултат от политиката на Путин.

6

Анонимен

преди 10 години

До сакиСаки,имаш ли някаква конкретна информация или ,,любимата комунистическа пропаганда'' Да очерним някой,пък какво от това,че няма нищо общо с истината.А когато се окаже,че не е така-ще си траем.Този шаблон се изтърка-измислете нещо ново,тази партенка я пускате за абсолютно всеки уволнен от червената метла.

5

саки

преди 10 години

Е за тоя свършиха командировките в чужбина с шо засуканите колежки, надписаните фактури, безплатния служебен автомобил и гориво, служебния телефон, голямата държавна запата, нищоправенето по цял ден, служебните банкети , назначаванет на родата в службата, ремонтите на сградата минаващи през фирми на негови роднини. Абе мъка ми е за тоя бушон.

4

бъдин

преди 10 години

По времето на цар БорисIII суперполицая Гешев е държал българи, турци и *** изкъсо!По времето на цар Тошо нямаше *** въпрос, а турския беше решен с отваряне на границите навън!Сега през някоя година си избираме "цар" и има бежански, *** и очаквайте още проблеми!

3

до 1

преди 10 години

А тоя уволнения защо мислиш, че е бил сложен на тоя пост преди това.

2

Анонимен 2

преди 10 години

Откога в Министерство на отбраната имат "ГОЛЯМ ОПИТ" в работата с бежанци ?!?!? Сигурно ще вадят автоматите и до стената.

1

Анонимен

преди 10 години

цялата ,,далавера'' е в това ,че се очакват пари от ЕС за бежанците и трябва да има ,,подходящ'' наш човек за да могат да се ,,усвояват'' по ,,правилния начин''.....както във всички други министерства и агенции