62

ано

преди 9 години

Де това да бяха "Бежанците"!

61

политолог

преди 10 години

Щом като плювачите от Позитано са получили указания да защитават Болен Сидероглу, значи работата е много зле. Ало другари комунисти-социалисти, Болен пие и яде в Брюксел за хиляди евро на ден, а вие получавате по 100 евро на месец за да се излагате. Поне малко достойнство нямате ли?-Не нали, така и предполагах.

60

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ КРОКОДИЛ ОТ СНИМКАТА Е ТОЛКОВА ОТВЪРТИТЕЛЕН ЧЕ НЕ МОГА ДА ГО ПОНАСЯМ,ИЗВИНИ СЕ БЕ,ИЗВИНИ СЕ БЕ,ИЗВИНИ СЕ БЕ

59

Лазо

преди 10 години

Тази леля ,е на 200гр.водка,или се е върнала от Брюксел.Ако Бг са на тяхния хал-нас никой не ни иска.,пък и Америка далече -а и плюем братята Руснаци.Само македонците ще ни приощат като македонци.

58

охох

преди 10 години

БХК--тия им е все едно за нас Българите ,само и само да си пълнят гушите и джобовите, но колелото се върти ,а историята се пиши

57

hehe

преди 10 години

Че кой нормален човек гледа телевизия Алфа и се вързва на подобни глупости? Тази леля явно също е с промит мозък като всички "атакисти".

56

Shop

преди 10 години

Тази женица е пълна идьотка, както и всички членове и симпатизанти на Атака. Поредната психопатка без личен живот, на която начинът за самоутвърждаване е да заема радикални антихуманни позиции. Като забраните БХК ще цъфнете и ще вържете ли? Забранява този, който няма логични аргументи .

55

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е тази антибългарска организация БХК да бъде забранена със закон.

54

Богдан

преди 10 години

На адвокат Маргарита Илиева, директор на "Правна програма" на Българския Хелзински комитет,скоро въпросните бежанци ще и видят сметката по шериатските закони,тогава друга песен ще запеят близките и

53

krasimirvm

преди 10 години

Ние сме си най големите предатели към собствената си родина ,Някой досега да се е надигнал срещу тези предатели от БХК и Соросойдни *** .Да вземем пример от Путин който изгони всички неправителствени организации от Русия. Но тук ние имаме крадливи мръсни мекерета и предатели ,а не държавници ,и затова сме на този хал сега .

52

Истината

преди 10 години

Налапахме здраво дебелия край на 4апатата хурка. Помощи и субсидии за бежанци и сега по4наха и да съдят ве4е.....хахаха...ще ни осурвакат здравата.....готви се българино за сурова зима. Нашите пенсионери, майки с деца и болни ку4ета ги яли....но пък нали 4ужди хора хрантутим с по 1100 кинта на калпак....кой като нас. Нашите дупетати затриха българия....амин.

51

йотож

преди 10 години

България е християнска страна и няма място за ислямисти.Защо не бягат на изток ,а всички са се устремили към Европа..Нека си ходят в Иран,Ирак,Пакистан.Браво на атакистите,само те не си заравят главата в пясъка.

50

Анонимен

преди 10 години

Българите сме прости националисти.. който не е съгласен с мен, сигурен съм че живее мизерно, като дели хората по етническа принадлежност и религиозност. Аре у лево нещастници

49

АТАКА ПОБЕДА

преди 10 години

Българофобите и Антибългарите са се активизирали отново да плюят по Атака.Никога не е имало холокост, еврейчета гнусни. =))

48

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА НЕ ГИ Е НАРЕКЛА ИЗЧАДИЯ, А *** КАКВИТО СА

47

БГ

преди 10 години

Българи, помня , че ЮРУШ преди това НС говореха срещу ДПС, сега подкрепят правителството с тяхно участие. Сега ще вземат пари и от сирийците, както вземат от хидроинженера и ще спрат и срещу тях да лаят. Нищо ново под слънцето.Ибрикчийството е в кръвта на ЮРУШ и на обрязания *** гьотферен сидер ага!

46

БГ

преди 10 години

Предлагам Юруш да отидат и да довършат празненството в Белгия. Шампанското и тапите са платени от Доган и СерГей.Репликата пазете ни е от страна на обрязания *** гьотферен сидер ага към хидроинженера в момента на редовната пенетрация от Сокола. Така обикновено се молят мацките по време на се_с.Оставка!Не на ибрикчийството!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!

45

genata

преди 10 години

До анонименZA6TOTO IMA 7 PROCENTAI T KAUN NE SI GLASUVAL ZA NA6IA VOJD I KATO IMA6 ISKANIA OTPRAVI GI KUM TVOIA VOJD 4IATO PI6KA SMI4E6 OT KAK SI SE RODIL

44

canko

преди 10 години

BEJANCI S TELEVIZIA TVA DA NE E HOTEL BE NALIAGALI KATO KUPANI A MOITA BABA NIAMA TELEVIZOR TI PIKAIA NA DARJAVATA SAMO ATAKA

43

атака

преди 10 години

Сабрие Сапунджиева отново става вице в правосъдното ведомство - планът ,,СИДЕРОВ" -да ИЗГОНИМ БЪЛГАРИТЕ от власта. Цялата власт в ръцете на нашият вожд Доган. Да си ,,жив и здрав" другарю Сидеров