56

pamet

преди 10 години

До АХА , ОТ БСП СЪМВ последните 23 години *** и турското им подделение управляваха 18 г Резултата е налице.Предните 45 г България фалира 3 ПЪТИ и един път се самопредложи за 16-та съветска република,като преди това комунистическите *** чинно изпълниха заповедите на Москва и избиха 30 000 БЪЛГАРИ и вкараха още 200 000 по лагерите Само това е достатъчно да ви избесим до крак !!!!

55

pamet

преди 10 години

До промити мозъциТъп *** селски червен агитатор ,вземи да прочетеш официалните данни за размера на активите и ДЪЛГОВЕТЕ с които са натоварени /ако можеш да четеш разбира се/ Прословутата авиокомпания "Балкан" например беше продадена с 160 000 000 долара дълг,тъпо червено ***.

54

Анонимен

преди 10 години

до 1Забелязал си, че в парламента има човек, който не може да каже буквата ЛА това, че цяла партия ... се ръководи от човека без мозък не си видял. Злобата е лош съветник.

53

промити мозъци

преди 10 години

аман от хора с промити мозъци когато фактите говорят:Костоф - Масова приватизация ( раздържавени са активи на стойност 27 млрд. долара)Сакскобургготски - всички електроразпределителни дружества на 70%,Тиквуна - всички електроразпределителни дружества на 30%, "Булгартабак Холдинг" АД, акценти и съвсем непълен списък

52

БГ

преди 10 години

Те и тези, които са отворили вратите на Царевец през 1393 г. са си мислили, че правят добро на българите, но резултата го знаем с "присъствието".Сега комунистите и ЮРУШ сами ги пуснаха във властта...***!

51

Коментатор

преди 10 години

Мръсни, подли, гадни червени ***! ОСТАВКА!

50

ОБЗОРСКИ ГЛАРУС

преди 10 години

До Анонимен: ТОЗИ БЕЗХАБЕРНИК ,НАИСТИНА ЩЕ ГО ПРАВИ - ЩЕ ЗАНИМАВА БЪЛГАРИТЕ СЪС СЕБЕ СИ ,ЗАЩОТО ТОЛКОВА Е *** ,ЧЕ ДРУГО НЕ МУ ОСТАВА ! Е , ИМА ЕДИН СПАСИТЕЛЕН ЗА НЕГО ВАРИАНТ - ДА ВЛЕЗЕ В ПАНДЕЛАТА ,ЗАРАДИ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ МУ С АВИООТРЯДА И БОЙНИТЕ МАШИНИ ,ЗАРАДИ ИЗТОЧВАНЕТО НА 8 МИЛИАРДА ЛЕВА ,ЗАРАДИ МИШО БИРАТА ,ЗАРАДИ ЦЕЦКО АПАРТАМЕНТИТЕ ,ЗАРАДИ ФИДОСКАТА И ЗА КАКВО ЛИ НЕ ! АЙДЕ ,*** ,СВАЛИ СИ ВРАТОВРЪЗКАТА И ЕЛА НА ПЛАЖОВЕТЕ В ОБЗОР И БЯЛА ! ОТТАМ ЩЕ ТЕ ЕСКОРТИРАМЕ ДО ЗАТВОРА !

49

haha

преди 10 години

TZIRKA V BULGARIA E BEZPLATEN. SMEITE SE SEGA I KOLKOTO MOJETE, 4E NE SE ZANE KOGA 6TE PLA4EM I OT TEZI I OT PREDI6NITE I OT PO - PREDI6NITE - EDNI I SA6TI SMEHOTVORKOVTZIJALKO JALKO

48

АХА , ОТ БСП СЪМ

преди 10 години

До оргия: В ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ! ИМАШЕ СДС - ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ , ИМАШЕ ДЕМАГОГИЯ СЕДЕСАРСКА ,КОЯТО СЕ *** В ДЕМАГОГИЯ ГЕРБЕРСКА ! ИМАШЕ ДВАМА ДЕМАГОЗИ - КОСТОВ И БОРИСОВ ! И ПОСЛЕДНО -ИМАШЕ ЕДИН БЕЗХАБЕРНИК ,СЛОЖЕН ОТ ДВАМА БИВШИ ГЕНЕРАЛИ ОТ ДС , НА НАЙ ВИСОКА ДЛЪЖНОСТ - ПРЕМИЕР ! ХУБАВОТО Е ,ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ПАК ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И РАНО ИЛИ КЪСНО / ЗА СЪЖАЛЕНИЕ /,ПРАЩА ТАКИВА *** НА БУНИЩЕТО /СПРАВКА : КОСТОВ И БОРИСОВ /!

47

gogo

преди 10 години

Тъкмо повод да се почерпи:)

46

партизан за бой се с

преди 10 години

До A???а патрони ще има ли

45

партизан за бой се с

преди 10 години

ДО 33 А продаваш ли?

44

оргия

преди 10 години

То в това експертно правителство така да нападате един от утвърдилите се експерти пък не бива .Кой ще успори факта че този човечец си е алкохолик ?!?Питам аз каккво става с промените в изборният закон Майчето работи ли работи ли ?!?И до кога ще търпим парламентарното управление в този му вид и да се размива отговорност била тя политическа била тя и личностна ?!?Дами и господа в динамичният свят в който живеем май най се е развило политическото дебелоочие в последние 25 години демокрация !!!!!!

43

мори

преди 10 години

поредното курвенско изпълнение на БСП.От стари *** нов бардак не става.Нормално е Герб да иска вот на председателя на НС,но не е нормално председателя на НС да се държи така.Както му изнася на него и управляващите така ще правим.Той трябва да бъде безпристрастен.Звучи несериозно и затова получават и такова отношение.ОСТАВКА.Комунистите никога не трябва да са на власт.Все едно сме пуснали вълка в кошарата.Какво ли още ни чака.

42

тоягов

преди 10 години

Михаил Миков и Милошевич са еднояйчни близнаци с бебешка физиономия.По всяка вероятност за заченати инвитро в секретните лаборатории на КГБ.Вечер като се прибере у дома си сигурно си играе с детски играчки-танкчета,оловни войничета,калашничета.Ако е глътнал някоя играчка,трябва да му направим клизма.

41

Анонимен

преди 10 години

Боковчетата комунисти-сталинисти от най-долна проба. Личи им и по мутрите, и по езика, и по поведението. На ОПГ ГРОБ мястото им е в затвора.

40

ivan.hristov.779205

преди 10 години

Доста слабо изпълнение от ГЕРБ даже да не се съберат всички на вота, амо какво друго да се очаква от тях

39

miroslavGoshev

преди 10 години

Значи Бойко до клизми опря. Друго не му остана. Фидосова извикана ли е за процедурата?

38

thegbc

преди 10 години

Миишеееееййй ....пак си са напиилл ве брат.. наздуаве!

37

ivan.hristov.779205

преди 10 години

Обичайно е Миков да остане шеф на НС все пак той не е направил нищо нередно. Това че на ГЕРБ не им е удобен нищо не значи.