29

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

До Трудовакъ,Това за Турция не е вярно, всъщност там на половината територия няма ефирно покритие и хората ползват сателитни чинии.Това че по българската граница в близост до Турция има турска ефирна телевизия се дължи единствено на липсата на планини които да спират сигнала, който си минава над морето спокойно. Тия 150% си си ги извадил от зад****, тъй че стига лъга хората.

28

Видинчанин

преди 10 години

Проблемът не е само във Флорентин.Сигнал няма и на други места.Явно дотук беше с ефирната телевизия.Но нека не забравяме коя партия ни остави без телевизия-БСП.Уважаеми сънародници,моля ви изтрезнейте и не гласувайте никога повече за БСП.Може би само един ден за размисъл преди изборите не стига.Може би трябва да има седмица за размисъл преди изборите!ако друг има някаква друга идея нека каже,но БСП вече направи прекалено много поразии!

27

666

преди 10 години

Какво означава "не може да се осигури цифрово покритие"?! Аз, макар и на любителско ниво, се занимавам с антени и от опит мога да кажа, че антена не съм сложил там където не съм се покатерил или където не съм искал да сложа. Номера тук е в изпълняването на плана на няколко етапа защото на всеки е ясно, че изпълняването на всеки един етап е свързан с много процедури и конкурси, които от своя страна са свързани с печалба на разни лица на разни средства ;)

26

Трудовакъ

преди 10 години

Прочее, виновните за това умопомрачително безобразие трябва незабавно да се арестуват и да се разстрелят, както би казал Лаврентий Павлович. Много милиционерски фирми се набутаха и в този бизнес , аман от бивши кадри на Стопанска милиция, икономическите отдели на Държавна сигурност и техните наследници. И Бил Гейтс не би прокопсал у нас, щото не е милиционер или негов роднина. Само когато бившите кадри на ДС и Стопанска милиция се изхвърлят от икономиката и политиката, Отечеството ни ще има шанс

25

Трудовакъ

преди 10 години

Когато става дума за ЕФИРНО покритие с ТВ - сигнал, то може да е само едно - минимум 100 % от ТЕРИТОРИЯТА. Когато става въпрос за кабеларки, тогава се брои като % от общия брой на населението. Знаете ли, че комшиите от Турция покриват с ТВ сигнал 150 % от територията си, а с радиосигнал - над 200 %. Т.е. още половин Турция по площ гледа ефирна турска ТВ и още една цяла - слуша турски радиа. Турско радио се чува и северно от Шабла. Там може, а у нас не може? Защо? Все пак сме 2013 г. а не 1913 г.

24

баче кико

преди 10 години

ТИЯ СА ВЛАСИ СБЪРКАНИ

23

Анонимен

преди 10 години

А защо нищо не се говори по въпроса "ЗАЩО СЕ ПРОДАВАТ ВАУЧЕРИ САМО В ТЕХНОМАРКЕТ" ???!!!????Какъв е този монопол?И защо след като отидеш с ваучер за 60лв, от там ти дават да избираш между приемник за 30 и 30лв. Ако искаш по-скъпия - НЕ МОЖЕ. Ако искаш да си доплатиш - НЕ МОЖЕ???!!!!!На кой пълним гушките с милиони, а??? Може би д.Пеевски?

22

юнака

преди 10 години

тия от това село сигурно си гледат румънските телевизии без проблем.Все пак отсреща Дунава е Румъния.

21

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=rBVeL9B9ETU

20

П.Петров

преди 10 години

Министрите мислят за пенсионерите в селата, дето ги избират.Вместо да си губят време за турски сапунки, могат да прекопаят градината, да нахранят добитъка, да поплетат чорапи на внуците в Америка и Западна Европа.

19

!@#$

преди 10 години

До худиниAбсолютно си прав.. Хърватите минаха на цифрова още преди 4 години, а от миналата година имат и dvb-t2.. абе мнооо сме зле:(

18

hah

преди 10 години

нуртс и фърст... едните на Цецо мустака, другите на собствениците и на този сайт... що не се казват и тия неща :D

17

Анонимен

преди 10 години

Я кажете сега кой прибира и парите?

16

бъдин

преди 10 години

До WIND20 Леле за 18 милиона колко телевизора щеше да купи инженер Борисов от Ердоган!Язък, турската икономика изтърва парата!

15

WIND

преди 10 години

До Анонимен-11,кои управници имащ предвид-предишните,които дадоха 18 милиона за тъпите реклами за цифровизацията/колко телевизори могат да се купят с тия пари за възрастните хора?/ или сегашните,на които натресоха несвършената работа и крайните срокове?

14

Въпрос?

преди 10 години

Все още ли има "неразбрали", че цялата цифровизация беше за да спрат българското държавно излъчване на телевизия и да го дата на концесия на една частна словенска фирма?И офчия народозрител нито веднъж не попита кой е собстеник на излъчването на телевизията в България!После, като се окаже че е Дилен Пеевски или Цв. Бориславова, да не се правите на изненадани

13

бъдин

преди 10 години

До Анонимен12 Ти гледай да не пуснат отделен канал за бежанците на арабучакалски, щото при тези "политици" небългарите са с предимство!

12

бъдин

преди 10 години

До Анонимен11 Има декодери с RF модулатор и включваш в антенния вход!

11

Дядо Мраз

преди 10 години

Супер непрофесионална новина, да си бяхте развърдали мозъците, ако имахте, да се разровите и да видите дали това което представяте за факти наистина са такива. Първо, НУРТС имва 2 мултиплекса, там са БТВ, Нова, ТВ7 и Нюз7р БГ он Еър, БТВ лейди, Ринг+ и Диема Фемили, а на Фърст Диджитъл са само каналите на БНТ. Второ, Нуртс имат 96.2 покритие, а не Фърст. За фърст не занм какво им е покритието

10

Анонимен

преди 10 години

"ЦИФРОВИЗАЦИЯ " НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ. ПОЗНАВАМ МНОГО СТАРИ ХОРА КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ ТЕЛЕВИЗИЯ. ТЕЛЕВИЗОРИТЕ ИМ СА ОТ 70 И 80 те ГОДИНИ КОИТО НЯМАТ НИТО СКАРД БУКСА НИТО ВХОД ЗА ЧИНЧОВЕ. АКО ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ ТВ ТРЯБВА ДА СИ КУПЯТ НОВ ТВ. НО СЪС 150 ЛВ ПЕНСИЯ ЕДВАЛИ ЩЕ СИ КУПЯТ. НО НАШИТЕ ДРУГАРИ УПРАВНИЦИ ИЗОБЩО НЕ СА ПОМИСЛИЛИ ЧЕ ИМА ТЕЛЕВИЗОРИ КОИТО ОСВЕН АНТЕНЕН ВХОД ДРУГО НЯМАТ.