37

БГцигания

преди 10 години

БГ-СЛАВА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА НАВСЯКЪДЕ!

36

anonimen

преди 10 години

проституциите там пасти да ядат пред наща ::D :D

35

Анонимен

преди 10 години

е там малко по на север в околностите на Краков има много много място за манговците и топло.....

34

жоро

преди 10 години

Странно - на руски е "***", на румънски също. На френски т отива в ж и е "житан". Само ние се изтъпанчихме с това "роми". Ама халал да са им - да си ги интегрират. Като пръкнат по няколко деца и вече ще са френски граждани и ще им доят системата. Даже ми е кеф! Да направим еднократни екскурзии с намаление.

33

++

преди 10 години

Премиерът Жан-Марк Еро, казал, че интеграцията на ромите е възможна, стига да спазват законите на Франция....хахахаха ами то и тук е възможно да ги интегрираме, ако спазват законите.

32

Георги

преди 10 години

Франция - 1,5% роми; България - близо 10 %. Ипосле те имали проблем с ромите. Ами ние. Не можете да интегрирате няколко хиляди роми , а ния как да ги интегрираме близо 800 000 мързеливи и крадливи роми

31

а

преди 10 години

След време ще съжаляват, че не са послушали г-н Валс и ще искат да му издигнат паметник, но ще е късно... *** е като чумата единствения лек е пълно унищожение. Под пълно унищожение разбирайте да няма в държавата ( която и да е тя ) двама *** от различен пол пък биле те майка и син или брат и сестра. *** се размножава бързо и остане ли някой в детередно възраст отново ще се навъдят. Аз съм готов да отделя от залъка си за да купя билет на нйкой *** и да го изпратя за Франция

30

Анонимен

преди 10 години

Истината е прекалено страшна, за да се каже на глас - в 21 век съжителстват заедно хомо сапиенс и хомо еректус....

29

Анонимен

преди 10 години

ХАЙДЕ ЗАПАДНЯЦИ.....ИНТЕГРИРАЙТЕ ГИ-НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ И ТЕ СА ХОРА КАТО ВАС--УМНИ ИНТИЛИГЕНТНИ И РАБОТЛИВИ..ИСТИНСКИ ЗАПАДНЯЦИ

28

опа

преди 10 години

А защо не публихувахте тази новина от днес: "Двама *** пребиха и се гавриха със старица във Велико Търново" ?? До кога ще толерирате *** бе хора. Дайде да ги " интегрираме" веднъж за винаги...

27

Viva la France

преди 10 години

Да поемат още ромски братя ;) Интеграция и чудо ке има да става! Тука ги интегрирахме, че чак ни се качиха на главата и ние станахме по-*** от братята роми. Дойде време сега и Западът да опита от десерта, който ни караше да ядем на сила :P

26

Мей-мей

преди 10 години

А сега да ги видим всички умници,които от години ни дават акъл как да интегрираме ***.Да си ги интегрират със здраве.То със седем семейства ще се справят ами със седемстотин?

25

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да се отпуснат на *** еднократни целеви помощи - пари за еднопосочен транспорт към страните от ЕС. Транспорт за ***, ***, дъртия ***, дъртата ***, чаветата плюс парцалите, сателитната чиния, клещите за жица. И колкото повече права на човека, хелзинкски комитети и други такива има в дадената страна, толкова по-голяма да е квотата за билети към тях.

24

evala

преди 10 години

*** she opravat cqla evropa,trai i gledai....godina dve i sa vsichki kato nas...uspeshna i silna demokracia....a da gi vidim sega kvi lai...na she qdat,nali mnogo znaqt da ni davat akal.

23

БПФ

преди 10 години

НЯМА такова нещо като "български семейства от ромски произход" - *** не са Българи, те въобще не са човешки същества !!!Нисшата раса е общоевропейски проблем, който има само едно решение - физическото и унищожаване !!!

22

Братя роми

преди 10 години

Братя римляни, В братска Франция е много хубаво. Има жица. Има за крадене по села и градове. В метрото се краде здраво. Отивайте, не си губете живота и енергията в България :) Наслука !

21

.

преди 10 години

Казанът да бълбука

20

Лицемери !

преди 10 години

Френският посланик ни даваше акъли за вътрешните ни работи. Правеше се на голям демократ и хуманист, а неговите шефове в Париж се оказаха расисти :)Нас ни натискат да спазване правилата на ЕС, а те "велите" демократи не искат да ги спазват.

19

бъдин

преди 10 години

***/дори и турцизираните/ захитряха и там намират по-добър живот от тук!!

18

Анонимен

преди 10 години

България има два основни кръвосмучещи паразита - *** и политиците. И ако забелязвате те живеят в някаква симбиоза. Нищо че едните са мизерни, мръсни и окъсани, а другите се возят в мерцедеси с охрана. Те не могат един без други.