9

Рали1

преди 10 години

В провинцията почти навсякъде е така с временната заетост. Та кога да очакваме обещаните нови и постоянни работни места ? Не очаквайте бум на раждаемост,освен сред малцинствените групи,не само по икономически причини .Просто бабите,които остават в страната няма да родят.Младите са навън или вече правят подобни планове.

8

много запознат

преди 10 години

До Запознат- смени си името, защото се оказа незапознат. БТ само насочва хората към общините. Например за 63 работни места по ПВЗ ,БТ насочи 542 безработни. Кмета преценява кой да избере. И парадоксите са много-- назначени лица, със доходи в семейството 1-2000 лева, а безработни , които нямат пари за хляб не са предпочетени. Кметовете използват тези програми само и единствено за политика. Рабонят по 1-2 часа дневно, а получават по 380 лв., Така ли се работи в частния сектор ?

7

Анонимен

преди 10 години

До ЗапознатСпоред теб защо заети по тези програми са взели заплата сега за месец април? Няма да цитирам в коя община. Ти си умен и сам ще си отговориш!

6

Запознат

преди 10 години

Гледах изказването на тази госпожа по тв. и това което каза са пълни глупости. 1. Няма кмет който да не иска да осигури работа на хората. Който успее да го направи - хората ще го преизберат.. 100 %процента. 2. Няма как да държиш хората в "шах" с тези програми, защото колкото и да искаш в системите на Бюро по труда си излиза кой може да започне и кой не. И вярвайте - манипулации са много трудни. 3. Българина масово не желае да учи - факт. неоспорим. Говорим за сериозно учене..

5

ПЕТКОВА

преди 10 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО Е, ЧЕ КМЕТОВЕТЕ ДЪРЖАТ БЕЗРАБОТНИТЕ В ШАХ! ТОВА СЕ СЛУЧВА И В РОМАН, ОБЛ.ВРАЦА! А ДА НЕ ГОВОРИМ КАКВО СТАВА В СЕЛАТА НА РОМАНСКА ОБЩИНА! В СИНЬО БЪРДО КАЗВАТ, ЧЕ КМЕТА ОТ ГОДИНИ НАЗНАЧАВА ЕДНИ И СЪЩИ! В РОМАН СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ И НИКАКЪВ КОНТРОЛ! ТАКА СЕ ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ! ТОВА НЕ Е ИКОНОМИКА, ТОВА НЕ Е СПАД НА БЕЗРАБОТИЦАТА! ГНИЛОЧ!!!

4

евродепутат

преди 10 години

Всичко това , което правят БСП-ДПС-Атака-ДС е с една единствена цел. Да се махнем от ЕС , защото те са мултимилионери и това членство само им пречи. В ЕС има правила, ред и почтенност, а нашите назначени милионери това не ги устройва. Сега ще правят всичко възможно да се провалим пред ЕС докато са на власт. Без да съм партийно пристрастен единствения ни шанс е Б. Борисов и ГЕРБ.

3

men

преди 10 години

обезлюдявне. в странджа им избиха животните заради турция и техните измислени епидемии. повечето села там са живи умрели. ще ни направят 4 милиона с 1 милион ***, 1 милион турци, 1 милион пенсионери и тогава турция ке доде. поне на гладен корем им построихме маистралки. а безродните ни политици ще им остане само софийския санджак накрая. даже македония ще ни гази с нашите стари танкове. срам, 25 хиляди армия.

2

Анонимен

преди 10 години

Така е, масова практика на изборните технолози. Инвеститорите се гонят та хората да са им роби. Бедни роби. И тия указания идват от политиците на високо ниво които се правят на най-големи спасители на народа. Де да беше само Костинброд, ами медии, ами цоциолози, политоцоциолози, ужас.

1

хан Кубрат

преди 10 години

Какво значи "Тенденция за обезлюдяване на селските райони" била по цял свят,от това поп просташко казано НЯМА !!и извода е един - ИМА ПОЛИТИЦИ,ИМА ПРОБЛЕМ,НЯМА ПОЛИТИЦИ- НЯМА ПРОБЛЕМ!!!!Ако от това зло "политиците" се отървем целия свят ще бъде добре!!!НА ВОЙНА СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ това е истината !!!!