4

Zoro S

преди 10 години

Защо по не веднъж до сега тези земеделци не се похвалиха а само плачат и се жалват Ако добива е по малко лошо ако е добър пак се жалват цените малки ако пролетта или годината е по дъждовна дори нормална добра пак се жалват и искат помощи и субсидии а когато дават рентата повечето от тях прецакват хората и им дават трохи.Вижте каква техника скъпа имат ако решат да я продадат са милионери колите с които се возят са скъпи.Време е да им се ограничат субсидиите има по нуждаещи се от тях производители!

3

Bo_ris

преди 10 години

Много са прави и двамата коментиращи преди мен,но нека се позамислим и потърсим кой стои зад собствениците на"Бисер олива"и"Градус"/за птици и пилешко месо/!!!

2

nn

преди 10 години

пътувах около 200 километра и минах покрай много бензиностанции и навсякъде цените на горивата бяха еднакви! но никой не ги проверява за картел!

1

Свилен Д.

преди 10 години

Ако трябва да съпоставим глобата от 54.4 хиляди лева с глоба от КАТ за превишена скорост или колани то тя не трябва да е по-вече от 2.50 лева.Поредния прах в очите на хората.Бисер Олива са направо за оплакване горките :).Честито ви българи наказателен кодекс!