27

NoName359

преди 10 години

Тия скапани декодери трябваше без пари да ги раздадат на хорицата при положение че никой не е искал цифрофа телевизия .... на бабите им е се тая за качеството !!!

26

анонимен

преди 10 години

ЧЕСТИТО ВЕЧЕ ИМАТЕ ЦИФРОВА ЕФИРНА ТЕЛЕВИЗИЯ САМО ЧЕ ПРИ ЛОШИ АТМОСФЕРНИ УСЛОВИЯ ПАК НЯМАТЕ СИГНАЛ.... ОТ ТЕЛЕВИЗОРА МИ БИЛО :D :D :D :D :D: :D :D

25

Анонимен

преди 10 години

Ейй,чалгата умора нема!

24

БЕЗПАРТИЕН

преди 10 години

И КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ ЗАПОМНЕТЕ МНОГО ДОБРЕ КОЯ ПАРТИЯ ВИ ОСТАВИ БЕЗ ТЕЛЕВИЗИЯ-БСП.ТАКА,ЧЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ ЗА БОГА ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП!КАЖЕТЕ ГО НА ВСИЧКИТЕ СИ РОДНИНИ,СЪСЕЛЯНИ,ПРИЯТЕЛИ,СЪСЕДИ.НЕКА ВСИЧКИ ДА ОТИДЕМ НА ПРОТЕСТ ЗА ДА СВАЛИМ БСП ОТ ВЛАСТ!

23

Илчев

преди 10 години

Аз не гледах телевизия когато беше безплатно......защо да купувам декодер сега?....

22

mihail.mihalev.73

преди 10 години

Няма как да се случи тая схема,за това се дава ваучер,а не пари в брой.Всеки магазин си ги осребрява срещу дубликат на касова бележка.Далаверата според мен е в истинската стойност на китайските джаджи и от там,кой ги внася на тон.

21

До Pimp-c

преди 10 години

При положение, че някой прибира по 20лв и 50ст. от всеки декодер, закупен с ваучер, то как да не недоволстват хората? Оставям всичко друго на страна, но това? По официални данни "210 000 социално слаби " ще получат ваучери. Като сметнеш , че от 210 000 човека някой взима по 20лв.50 стотинки? Има ли смисъл да пиша още? Надявам се знаеш как да смяташ?

20

Pimp C

преди 10 години

Пак ли мрънкате ,тоя бил забогатял ония бил...да си седим в каменната ера освен ами ще помагате на съседи дори и да не са ви роднини нали за това живеем социално а не в гората Трагичното е че сме на стария континент а всичко се развива при нас много бавно... и мозъците закърняват масово

19

измамиии

преди 10 години

Аз искам да попитам защо дават ваучери на стойност 60лв. , а определните декодери са на стойност от 39.50. Ресто не се връща, а избор нямаш. Само една марка, само един декодер. По 20лв. и 50ст. от всеки ваучер- къде отиват те?

18

Анонимен

преди 10 години

Некой продавачи на декодери и телевизори захлебиха покрай цифровизацията

17

бъдин

преди 10 години

Като включи съседът циркуляра или електрожена- псуем те цифров ефир!

16

bolka

преди 10 години

Много ми е интересно колко ли нови милионера се появиха във връзка с цифровизацията.За някои това може да е тържествен момент, но за много от обикновените хора е жива подигравка.Безумни реклами в продължение на месеци, отпуснати ваучери за декодери по безумен критерий /помощ за отопление/, злоупотреби в голям обем.И всичко това да е повод за гордост и радост?Явно "боговете са полудели"!

15

DeDe

преди 10 години

към модерна цифрова е естествен преход и е завършен почти в целия свят. Пак сме последни .

14

soncho68

преди 10 години

Чудех се досега какъв е най-големият проблем на българина, пък то било аналоговият сигнал. Вече е нямаме проблеми- дерзай народе!!!!

13

До 10 До 10

преди 10 години

Или си измери температурата, или дай повече инфо отде ги знаеш тия работи. Лампи на плазма...После става дума не само за звук, но и за образ. От очилата ми било...

12

si

преди 10 години

До БЕДНИТЕ ПИТАТAmi toy ministara vi go obiasni niakolko pati - razlichni oferti sa davani po rayoni i pecheli nay-niskata. No razlikata ostava v darjavata,nikoy ne si slaga nishto v djoba!!! Az sam v chujbina i sam go razbrala, a vie kade jiveete???

11

бъдин

преди 10 години

До varg11 Звяра 666 щял да "присажда" чипове!Отваряйте си очите, за да не стане страшно!

10

БЕДНИТЕ ПИТАТ

преди 10 години

НЯКОЙ ТРЯБВА НА ОТГОВОРИ-------------------------------------------ЗАЩО СЕ ДАВАТ ВАУЧЕРИ НА СТОЙНОСТ 60 ЛЕВА, А СЕ РАЗДАВАТ ДЕКОДЕРИ С ЦЕНА 39.50 ЛЕВА?КЪДЕ ОТИВАТ ОСТАНАЛИТЕ 20.50 ЛЕВА?

9

varg

преди 10 години

Следващото ниво-чип в мозъка за тотален контрол.

8

Революционер

преди 10 години

Стига с тази цифровизация, преди като не имало интегрални схеми и транзистори, да не би хората да не са гледали качествена телевизия и да са слушали качествено радио? Радиолампите са ненадминати по качество на звука и не могат по това отношение да се равняват с транзисторите и полупроводниковите елементи.