6

Анонимен

преди 10 години

До TulskiНаправо действай, четейки изказването му, имаш пълното право да му светиш маслото, че и медал ще ти дадат, за почистване от *** :-)Хората днешно време нямат страх от закона. Докато убийците биват толерирани с някакви смешни присъди от по 10-20 години ще е така. Написано е око за око, зъб за зъб.

5

боклуците в кауша

преди 10 години

Какво е било момичето, не знам, но този грозник мазен на снимката е трябвало да благославя небесните светии, че му е пуснала, а не да я пребива и души. ***, в зандана до гроб!

4

ХКТ

преди 10 години

Момичето не е била вода ненапита и добре, че има такива момичета да пускат, че ако всички се пазят за след сватбата - представете си кво ще стане. Ама като е дала да пият водата, не значи, че трябва да бъде убита, нали!А от коментара на Момо си мисля, че е доста съпричастен към събитието... май, а!?Предпочитам да не се потулват случаите - Чеци, Скръчков, в Катуница т.н.А статистиката (ти) не знам какво включва. Пиянските истории също са умишлени: като в Студ.град, но там при самоотбрана.

3

Momo

преди 10 години

Средно на 3 дни става по едно умишлено убийство в България според статистиките.Не разбирам това с какво е по-различно от други. Особено след като се разбра, че жертвата далеч не е била "вода ненапита".

2

HKT

преди 10 години

Убийствата не са чак толкова много. Хора загиват основно в инциденти: ПТП, падане от високо, удавяне, ток. Заслужават внимание умишлените убийства: наръгване с нож, стрелба, отравяне, както и най-гадните:1. Като този случай - с изнасилване (вкл. Белнейски)2. Като Пребиването до смърт (напр. от Скръчков) или пребит(и) от тълпа (сещайте се)3. Смърт или жестоки трамвми след нападение от куче(та) - например проф. Ботьо Тачков. Нужно е да се знае и колко са големи присъдите и как се изплащат..

1

Momo

преди 10 години

С какво това убийство е различно от другите, че ни занимавате толкова много и настоятелно с него?Почти всеки ден стават убийства за които никой нищо не казва, но упорито ни набивате в главите това. Защо? Къде е разликата?