61

Анонимен

преди 10 години

Съветските граждани Юрий Асланов и брат му серГЕЯ работят усилено за КГБ...Единия лъже,а другия маже...докато съвсем обеднеем и оскотеем и ни изхвърлят от ЕС. ОСТАВКА ***!

60

Драган

преди 10 години

Долни комунистически лъжи ! Юрий Асланов лъже в полза на БСП. ОСТАВКА , по-голяма част от народа е много ядосана на Орешарски и мафиотите от БСП,ДПС Батака . Нищо от поетите обещания не изпълняват, което е нормално защото са лъжци !

59

Грешка в заглавието

преди 10 години

КабинетА Орешарски не го грози....Кратък член, защото имаме безподложно изречение, като кабинет в случая е допълнение, може да се замести с него, а не с той.Иначе само по себе си изречението е абсурдно, липсата на международна подкрепа в политиката на каквато се радва кабинетът Орешарски може да се смята за своеобразен гняв.

58

Анонимен

преди 10 години

Пак грешки в статията - няма 31 октомври!

57

Sasho

преди 10 години

До бъдинNemoga da razbera koi ste vie?

56

Анонимен

преди 10 години

Юрий Асланов е социолог с досие в ДС. Как да приема неговото изказване за чиста монета?Дали неговите и на агенция АФИС проучвания не са платени?

55

Алекс

преди 10 години

Много просто животно е българина. Умряха да му правят сценки в НС, да мятат очебийни лъжи или да прокарват свои хора на ръководни постове. А народеца вместо да се възмути, че го лъжат с театър докато той ръфа сух хлебец, се дели на агитки и почва да псува "ти си червен комунист", "не ти си гербава мутра". Не ви трябват турци и византийци - робството ви е в ума. Нищо чудно че света гледа на България като на зоологическа градина. Дано господ ви помогне, че сами нищо няма да направите.

54

кото

преди 10 години

Хич не си мислете че Борисов е загубил симпатизанти Не ви остава друго освен да го плюете но напразно се хабите На тоя Асланов ли Насранов ли така му е удобно не му се изпуска авантата малко ви остава и бързате да опоскате държавата и шумка да не остане Но ще се задавите Заприличали сте на вампири кръвопийци такива

53

НАГЛИТЕ от Позитано

преди 10 години

Юрий Асланов е брат на Станишев, бащата на Станишев го е осиновил, смятайте колко е обективен той и изследването му. Защо изобщо ни занимавате с глупости и защо цялата рода на Станишев, плюс алчната му и крадлива жена, заедно с нейната рода и приятелките и са окупирали така нахално държавата ни?!? Няма ли патриоти с автомати и достъп до взривни вещества, за да се отървем веднъж завинаги от тази нагла клика, която 20 години разсипа всичко и окраде каквото можа?

52

Анонимен

преди 10 години

Dnes zapalih svest za vsicki gerberi,dolo v piasaka

51

Анонимен

преди 10 години

Balgaria mrazi Boiko Tikvata

50

DeDe

преди 10 години

Орешарски е от кръга скелетите под прякото командване на черепа Божков сега е във вихъра си ,владее почти всички фирми в България .

49

Анонимен

преди 10 години

О ама моля Ви се не е недолюбвано от целият народ, ами лично аз и подозирам че това не е и правителството което се грижи за целия народ а предимно за едни други "наши"

48

DiDi

преди 10 години

До гг - И всички "достоверни" твърдения и заключения ги дават Ю. Асланов - братлето на СерГей сТ. "пчеличката" Мая - спец по опрашването с цел излазването от града на сливите и не на последно място - специалиста по осигуряване на евтина електроенергия за фирмата на жена му, т. е. за него си - другарчето на бедните милионери Кутев.

47

eeha

преди 10 години

Учителите знаете ли как го обичат? Ами децата ни които ще плащат заемите му? А гангстерските му назначения са любими ли? А продажния му *** ли да обичаме?ОСТАВКА бе ***!

46

До Ico

преди 10 години

Все плaшите , че ще емигрирaте и все стоите тукa . Aмa моля ви зaминaвaйте, aз съм зa Борисов дa си вземе симпaтизaнтите и дa се изнесе от Бългaрия.

45

Ico

преди 10 години

Точно червените , кунева и дпс са виновни за състоянието ни - понеже са управлявали наи -дълго . Ии какво са изградили за толкова време - продадаха всички държавни ПЕЧЕЛЕЩИ предриятия . Така , че не ви е виновен герб , но явно сте глупави. Доган взриви жп гара и не е наказан , даже гласувате и за него . Аз нямам друг избор освен да емигрирам ....

44

гг

преди 10 години

Това правителство правело нещо за малкия човек, хахахахахахаха 1 млрд заем изтегли и от тогава нито пенсии, нито заплати са вдигнали, нито ще правят нещо драстично!!!

43

eeha

преди 10 години

Уринарски да мисли за обикновените хора ли? Не помните ли "Хайде да разпускаме седянката!" преди учителите? Ами какво стана с новите работни места, повишението на заплатите, данъците?И да не си статист, то се вижда че е нормално да искаш: ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

42

milkokolev

преди 10 години

Не всенародния гняв, а всенародната любов го заплашва Олигарски.