11

Анонимен

преди 10 години

Плюя аз на вярата и на християни и на мюсюлмани и на всякакви религиозни заблудени хора. Във века на науката и технологиите, когато религията отдавна е опровергана и несъществуването на бог доказано - те ми вярват в щуротии. Такава ретроградна *** трябва да се избива ,както беше при комунизма. Да вярваш в глупости и в измислени същества дето контролират хората НЕ Е НОРМАЛНО! Ангели, богове, демони, райове, адове-тия неща са за лечение от психиатър. Който вярва че такива неща съкествуват е луд

10

ХА ХА

преди 10 години

ПЛАТЕНА АМЕРИКАНСКА ДЖАДИЯ

9

Анонимен

преди 10 години

Защо не пищете за големия благотворителен телемарафон" ВМЕСТЕ", който днес се проведе в Росия в помощ на пострадалия от разрушителните наводнения райони , а се занимавате с тая ***?

8

Анонимен

преди 10 години

Запада много е съжалява, да си е вземат, да се гаври в техни храмове..!!!!!!!!!!!!!!!!!глупачка!

7

Анонимен

преди 10 години

Ако се бяха опитали да "протестират" в еврейски или мюсюлмански храм, сега да са мъртви.Да са благодарни, че Християнството не е като юдаизма и исляма!

6

Анонимен

преди 10 години

Сигурно е протесртирала срещу това че пилетата в колонията им ги дават нарязани а не цели

5

Дядо от село

преди 10 години

Ората немат що да ручат, тея им познасят да ручат пусита в новините.

4

Анонимен

преди 10 години

Тази наистина ли е порно актриса? Как може да се намери порно с нея, че ми е само любопитно)))

3

Анонимен

преди 10 години

Ааа, тая е яка порно актриса. Епизода с групажа в музея, тя бременна и я пълнят из всички дупки ми най хареса Трябва да я пуснат да снима още такива клипчета!

2

WTF

преди 10 години

Да е мислила преди да се гаври с вярата на хората!Ок, да протестира, но защо в ХРАМ!!! И оргиите в музеите...Всичко е по западен сценарий!...А какъв трябва да си да си сложиш такова име на групата...За качество на "музиката" въобще и не става дума!Сигурно е непоносимо да те управлява Путин, но има по-цивилизовани начини да се протестира, и ако може - без поддръжка отвън, а????

1

За фуя стаа дума

преди 10 години

Без онуй нещо тъй става!!!