27

ш

преди 10 години

честно , без малолетните -щях да ги изчакам до 18 му завиждам на този чичка

26

stronzo

преди 10 години

Голям ***\Дърто кукуриго!Ще направи всичко само за да не влезе в затвора,където му е мястото.

25

Италианска Тиква

преди 10 години

Ако не беше италианското знаменце на ревера, щях да заблудя, че е нашенският ***!

24

Дудук

преди 10 години

Силвио е велик и идол. Живее му се на човека, а не ляга като нашите папардаци, които след 50-те години почват само за пенсия да мислят, да мърморят и да плюят младите. Добре си е поживял, а и добре е управлявал Италия през мандатите си. Това го казват италианците.

23

Анонимен

преди 10 години

Egati diadkata.

22

Анонимен

преди 10 години

Берлускони прави от политиката реалити шоу за телевизиите си, не знам кое от онова, което му се случва не работи за него... Още се кефя на оригиналната му провокация, когато кралицата му се разкрещя и всички видяха, че не си държи нервите, та чак мандибулата и потрепери- смееех! Каквато и политика да води не е толкова античовешка както в Бг, а и видяхме опозицията му какво бъдеще предлага. Писнало ми е да го гледам ама е диктатор по капиталистически- за такива, само добро иначе - лошо!

21

пожарникарски шланг

преди 10 години

Ех, Голяма мъка ме е обзела, заради плешивото теме на нашия лумпенизиран ЧЕРЕН ПОЖАРНИКАЛСКИ ***. Уж са би-бизе аркадаши с дедо пръцко, ама как тая дърта крастава жаба,пъ грам косица не му даде на нашето момче?!? Ко кат е ЧЕРЕН КАТО МРЪСЕН И ОСТАРЯЛ ПОЖАРНИКАРСКИ ***?!? Де муй народната човещина на това италианско дърто магаре, мислещо за ялови женици и девствени лъвици...

20

iris

преди 10 години

До Анонимена ти си един ГОЛЯМ ***

19

Анонимен

преди 10 години

Берлускони, ГОЛЯМ СИ!

18

Дядо Петър

преди 10 години

Боже опази и Рапонът да не се отказва от "политиката" дорде стигне до тая възраст.Ще успее да изгони де що има свестно от нещастната ни Родина.Така че очевидно НИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ОТКАЖЕМ.И то час по-скоро.

17

Хммм

преди 10 години

Той и от малолетни също не се отказва!

16

Стоян

преди 10 години

Един мъж отива на пластичен хирург.Ще ми изпъните ли кожата,да заповядайте.След като свършили-хирургът казал вижте се дали е добре.Господинът се погледнал и казал,ах какво прави пъпът ми на челото.Хирургът казал-я вижке каква папионка съм ви сложил.Като гледам има още да му опъват кожата на Берлускони.А дали може другите неща ,той си знае.Да го вземем тогава и нас да управи и управлява.

15

Д0 15

преди 10 години

Аз пък пожелавам на момчетата на неговите години да си имат щастлива семейства с деца и внуци и да не се превръщат в посмещища като чучелото на снимката....

14

Анонимен

преди 10 години

Е как ще се откаже дъртакът? Кой пуска кокала току така?Но и той няма да фръкне.

13

Бънди

преди 10 години

Киселичко е гроздето, а ***?

12

Karabas Barabas

преди 10 години

Към всички, които го наричат "мумия" и прочие ...Скъпи момчета, пожелавам ви на неговите години да сте "мумифицирани" като него, да имате парите, резиденциите и телевизионните му канали, да сте били поне 3 пъти премиери на над 60-милионна държава ... и да го настигнете по брой на 18-годишни Рубита, Лолитки и т.н. при това да можете не само да се снимате с тях ;)))

11

Наблюдател

преди 10 години

Италия го обича и това е истината, защото е типичния пример за мечтата на италианеца - да е богат и успял, да изглежда добре, да се храни добре, да ... красиви девойки макар и над 70, да не плаща данъци и да обича футбола и Милан (в частност). Ако не бяха го осъдили, щяха със сигурност да го изберат и за 4-ти път. Да бяхме си имали и ние един такъв - щяхме да сме на друг хал. Да им е жив и здрав на италианците - при него винаги са били добре за разлика от мушмуроци като Проди и други "леви".

10

ЧРД

преди 10 години

Евала на Силвио - дърт, богат, влиятелен и ... разгонен. Дай Боже, всекиму!

9

Анонимен

преди 10 години

Този е готов за мумия. Като умре няма нужда да го балсамират

8

HCDV!

преди 10 години

до АСМАшкулсун. Единственият стойностен коментар.