34

Анонимен

преди 10 години

u levo

33

men

преди 10 години

единствения ти хит на тебе чукундуре може да бъде "чичо митко и 13 годишните ханъмки". Ще избиеш рибата сред педофилите в европа, в това число много европейски политици вкл бившия министър на правосъдието в холандия. а пък ако включиш и няколко *** момченца ще стане блокбъстър. в европа вече обмислят легализацията на секса с 12 годишни така че започвай снимките за да си първи на пазара с легална продукция. очаквам и малка комисионна за типчето.

32

das Volk

преди 10 години

"Фолкът никога не е бил *** дума". Така е, но у нас етикетът "фолк" се лепи на всякакви пошлости, на всичкото отгоре откраднати от чужди изпълнители. Така че дано наистина да покорим Европа с истинска "фолк" песен, а не с мърсотиите на Пионерчето.

31

M.Jane

преди 10 години

Бай *** тръгва из Европа... пази боже!

30

SSWW

преди 10 години

Яд ви е та се късате! Браво , Мите! Човекът си разбира от работа, най-добрата в техническо и какво ли не отношение телевизия , първата в България HD и т.н. Като участваме на Евровизия с ПОП музика-докъде стигнахме-пълен резил и полуфинала не минаваме. По-добре с поп фолк ...

29

бъдин

преди 10 години

Този чалгар за коя Европа говори?За Европа в която облечени официално белите хора отиват на опера като на празник, ли?

28

Анонимен

преди 10 години

"Фолкът никога не е бил *** дума"Фолка не, ама поп-фолка или т.нар. "чалга" е друга работа Митко.Ужасно проста музика, елементарна, да има там да се чува нещо като се наливаш по кръчмите и да щракаш с пръсти гол до кръста. Мечтата на ***.

27

AIMILIVS

преди 10 години

Пич що си задраскал дядо Коледа ? 0о

26

AIMILIVS

преди 10 години

@ 8

25

Име

преди 10 години

Да не дава господ!

24

Анонимен

преди 10 години

Фолклора никога не е бил *** дума, но чалгата е музиката на масовия ***! И между двет няма нищо общо :) И тези разсъблечените, които въртят кореми и правят *** извивки по време на своето "пеене" - те пък изобщо нямат нищо общо с фолклора!

23

Чвор

преди 10 години

Разбира се че фолкът не е *** дума...Фолк метълът звучи чудесно...Относно влизането на чалгата в Европа... Та нали се опитваш от 10 години да направиш "пробив"!? Хората там ясно ти казаха че това което ти наричаш "музика", просто не става... То ако се пробиваше с такава музика сърбите да са пробили отдавна...Все пак имат над 20 години повече опит от нас.

22

Анонимен

преди 10 години

Европа се отвращава от *** ритми и силикон.Това може само сред българската простотия-ненадмината в ЕВРОПА.

21

AIMILIVS

преди 10 години

Този ли е плешивия *** създал помитяа поп-фолк в България ?

20

Urkoto

преди 10 години

До АнонименКефи ме тутурутка реферънса ти накрая на поста, само за това пиша. Поздравления :)

19

Анонимен

преди 10 години

ХИтро го каза: "Фолк" = "Народ" фолклорни-народни, така е, не е *** дума, ама тебе те знаем, че си лопата с две лица. Има пари за развитие и популяризиране на народните песни, ОБАЧе печалбата иде от лютия сеяин с усуканицата, салата от краставици и двата пръста дето щракат като на гърмяща змия опашката, докато разните "дами" сучат като индийски кобри от кошница!

18

Явката ДЛГ

преди 10 години

"Зная нещо за българите, тъпо е, но е факт.. повечето слушат чалга по време на полов акт."

17

Явката ДЛГ

преди 10 години

"За малките деца ми става вече жално,че чалгата звучи им едва ли не гениално"

16

тцЪ

преди 10 години

Фолкът не е *** дума, ама чалгата - е.

15

Попов

преди 10 години

Тоя на снимката не е на себе си- няма понятие какво е Европа от Сърбия в западна посока.Простотията да му вярва...