8

Фитипалди

преди 10 години

До Анонимен 6 Обикновено тролеите са тези,които са много ограничени в тази маневра! А гъзарите и селяците с бели якички засичат отвсякъде. Ако в живота човек е *** и комплексар,това си личи и на пътя, а резултатът е ясен - ранени, избити и натрошени.

7

ушеф на помпа

преди 10 години

фъндъкова да си подава оставката незабавно. Селяните да се махат от този град.

6

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 6А спрелите тролеи, те често ли изпреварват?

5

Анонимен

преди 10 години

Софиянецо, софиянецо, по-малоумно изказване надали можеше да направиш. Противно на всичките ти разбирания за вселената и тролеите изпреварват (ако изобщо знаеш какво е тролей).

4

Анонимен

преди 10 години

Едно време всеки тролей беше със софийски стикер и номер от общината! А "гражданите" в него проверерявани!! Имаше още интелигентни кадри в общината и навсякъде.... ебахте майката на София... Браво!! Това ви беше играта!!! После ама защо така... нали демокрация.... нали не са разбрани селяните. които "плащат данъци"...

3

Анонимен

преди 10 години

Софийските тролеи са отвратителни! Ужасно бързо набират, рязко спират, появяват се от нищото и засичат гражданите водачи! Беше въпрос на време да се случи!

2

Кошаревския свидетел

преди 10 години

Тролеят рязко изпревари автомобила и го засече гадно, без да има видима причина за тази безумна маневра.

1

matao

преди 10 години

Причините са изморен след работен ден шофьор на кола, отслабено внимание, изнервеност в задръстване, обичайните неща. Цяла България се струпа в София и това са последствията:)