37

Perko

преди 10 години

Да си пият. Ако ще и всеки ден. Аз като бях ученик си пиех, нищо че беше преди 30 год. ама и си учех. Но да не се друсат !!!

36

anonimna

преди 10 години

До Анонименi kato piesh po 3 pyti na den golqm li si ?

35

stoneg

преди 10 години

много важно кой го е грижа за БГ ахахааххахаххаахахах

34

Анонимен

преди 10 години

Анонимен 34 това "село" е много по-далече от София,защото няма нищо общо с онази софиянска ***,от която половината са от "провинцията" и са отишли с голямото си самочувствие,а да не говорим за *** и селските трапове по улиците! ;)

33

Анонимна

преди 10 години

Аз имам въпрос: Защо са сложили снимка на ученици от Математическа гимназия? Не смятате ли, че така ги засрамвате? Съгласна съм с 32 коментар на Анонимен, че родителите им трябва да заведът дело. А инъче нека пият, но да не се напиват. Ако не поживеят сега, кога? Като станат на 30 и трябва да дават пример на децата си.. Айде моля ви се не се правете, че и вие не сте имали такава част от тинейджърските си години.

32

Анонимен

преди 10 години

Извинете, къде беше Варна?Това някакво село до София ли беше?

31

Анонимен

преди 10 години

А, на седмица, аз пия по 3 пъти на ден.

30

Анонимен

преди 10 години

Да си пият. Така се контролира по лесно масата. Също като *** който си е позволил да сложи снимката на тези деца без тяхното разрешение. Ако съм на родителите ще го съдя поне за 100 бона. Кой му е дал право да слага снимка на децата и да уронва техния авторитет публично? Това си е за затвор. Родителите веднага да заведът дело и да сезират закрила на детето. Аман от ***.

29

Boroka

преди 10 години

Абе Гурбетчия за тебе няма ли Турски саитове бе ко дириш тука Аи сиктир

28

ss

преди 10 години

До Атакистbe po golemi ot bilgarite nqma ve 6matrok.zatova ne va 6tat o6te v 6engen.prosto pleme

27

Язе

преди 10 години

До ...О какво щястие е, да пиша простотии навсякъде, ох!

26

Язе

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯ 24Ти требе да си некой турчин идващ от миналото с некаква непозната техника. Или учиш от сериялите по телевизора. Що пияни турци има, ехееее.

25

Манталитет

преди 10 години

Абе стигаха за това, но сега пък имаш избор! Тая седмица ще си купя салам другата сирене! Недей да се изказваш млади момко неподготвен! На нас българите ни куца балансът в нещата ! Крайностите в изказванията никога не носят положителна насока! Има си + има си и минус! Системата беше гнила но сигурна! А бай Тошо си беше държавник въпреки конунизма! Не го оставиха да тръгнем по пътя на Китай, за това не му стигнахна силите ! А сега бързаме да се продаваме за без пари на всеки, който си поиска!

24

...

преди 10 години

Големи байтошовци сте тука бе..А дано ви се върне пак онова време да си имате сигурната работа и нищожните пари,които ти стигат,само и единствено защото няма какво да си купиш освен хляб,сирене и салам!Много ви е къса паметта..Ако е онова време ще си мечтаете да имате компютри и да пишете глупости навсякъде!

23

Манталитет

преди 10 години

Ето доказателство, че годините са лоши!!!

22

Манталитет

преди 10 години

Кви 3 пъти!Ние преди 20 години пиехме по 8!

21

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ЛЕКА НОЩ ,СЛЕД НЯКОЛКО ДЕНА ПАК ЩЕ ВЛЯЗА В САЙТА ДА ВИ ВИДЯ КВО ПРАВИТЕ .И УМНАТА ,НЕ СЯДАЙТЕ ВСЯКА ВЕЧЕР НА ТРАПЕЗАТА С ЧАША РАКИЯ ,НЕЗАВИСИМО ЧЕ ПИЕТЕ МАЛКО И РАЗУМНО ! ТАКА ПРАВИТЕ ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ДЕЦАТА СИ И СЛЕД ВРЕМЕ ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ГО ПРИЕМАТ ЗА НЕЩО НОРМАЛНО ! АКО ИСКАТЕ ДА ВЪЗПИТАТЕ ЕДНО ПРОСПЕРИРАЩО ПОКОЛЕНИЕ ,СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ЧАШКАТА ,ПОЛЗВАЙТЕ Я САМО ПО ПРАЗНИЦИ !

20

до гурбетчията.

преди 10 години

Аз ще си залющя кожата ако го видя на улицата

19

Готина ученичка

преди 10 години

Турчина, който се представя за гурбетчия не е мюсюлманин при положение, че "лющи" ракийка от време на време.

18

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯИзглежда си прав по отношение на българите, за съжаление.