20

Анонимен

преди 10 години

35 - 40 минути е на вторият път. Ако първият ти е толкова, сменяй партньора или доктора ;). Или прекаляваш със самообслужването. Или, може би остаряваш.

19

18+ 0nly

преди 10 години

Ауу, нова тема в рубриката "П*ки и тояги'И ся кво? То като нямаш нищо в гащите не фелацио, ами и кралска свирк@ да му правят пак ще й напълни устата на втората минута най-късно... Какво да се прави? Едни свършват преди да го втъкнат, други след 2 минути, а третите...за тях се носят легенди....Не може да имат претенции дамите при условие че е 18 см и че държи по 35-40 минути на сеанс... Добре ли е така?

18

Иванчо

преди 10 години

Марийке, Марийке, кога ще ми дойдеш да те науча как да ми удължиш ерекцията? От статията ти личи, че си девствена.

17

Анонимен

преди 10 години

Частите от пениса, които се изрязват при обрязването не са от най - чувствителните при мъжа. дори по време на секс се придърпват назад за да се усили стимулирането на чувствителните зони. А ако си загубил чувствителност от триенето по бельото - ами не знам със шаячно бельо ли ходиш, с вълнено ли, но трябва да е доста грубо... Пич, ако не можеш да свършиш 2 - 3 часа, то сменяй партньорката. За една жена би трябвало да е обидно партньорът и да не свърши първият път под 10 - 15 минути.

16

Анонимен

преди 10 години

До женаАз обожавам фелацио

15

Анонимен

преди 10 години

На концерт DJ-ят почва да вика, хайде да избухнеееем.... и след малко се чуло алаааах акбар!

14

до мехмет

преди 10 години

ха ха 5 пъти на джамия, абе *** ти даже незнаеш по колко пъти на ден трябва да ходиш в джамията. И трябва краката да си ти измити, 'щото в противен случай тоя дето е зад теб може да умре от миризливите ти крака, докато ти се дупиш на алаха. Вярвай си там на Мохамед, който се е възнесъл в небето яхнал летящо магаре с женско лице и спазвай указанията му, тоест след като опънеш една овца нямаш право да я изядеш. Овцефил

13

Мехмет мечо

преди 10 години

Ехеееее, големи мераклии сте бре! Ясно защо сте с отрицателен прираст на населението.Съжалявам комшии, ама не си падам по вашите оферти.

12

мУндЬО

преди 10 години

И кожа от пиле

11

Мехмет мечо

преди 10 години

До АнонименНе ти разбирам бъртвежите сутрин, още кафе пия, ти вече ще свършваш явно. По-спокойно го давай. Не се напрягай толкова. Виждаш, че журналистката се оплаква, както и много други. Явно имате голяяяяяям проблем.

10

Мехмет мечо

преди 10 години

Напротив, мием се по 5 пъти на ден, понеже в Джамията не ни пускат немити. Виж за вашите сиренца има доста оплаквания от мацките ви.

9

до мехмед

преди 10 години

Правят ви на кабрио 'щото си ги миете един път в месеца. То хигиената е за нормални хора не за овцефили като вас. Превъзбудата е мозъчен процес, ама к'во да ти обяснявам на теб. Ходи мушкай овцата в обора и не давай акъл.

8

Мехмет мечо

преди 10 години

Спокойно котенца, има и друг начин - жокер - обади се на приятел с кабрио или отидете на почивка в Резаново. Кожените салони ако имат такъв проблем, то при Кабриото има понижена чувствителност от постоянното *** в бельото, както и от изряването на определени супер чувствителни места. Та се стига до моменти мацката да припада по два, три пъти докато започнат залповете. Не случайно много красавици идват на "почивка" в Резаново.

7

мъж

преди 10 години

Не пренебрегвайте любовната игра-това е пълна глупост,при мене от тази игра още докато го вкарам и ми идва.Спирайте по време на акта-то хубаво,ама момичето не иска да спирам,защото така спирам удоволствието й.Истината е редовен секс,тогава става все едно ти е след втория път

6

жена

преди 10 години

Лелее, пак глупости! Ако един мъж има проблеми с бързото свършване вероятността да свърши от фелацио още преди да сте започнали другото е много голяма. Рано или късно на жената й писва.

5

american boy

преди 10 години

Tazi Maria Dukovska izglejda e dosta nezadovolena, kato gledam kakvi gi kydri tuka!!!

4

голяма мъка

преди 10 години

Ерекцията оставете,как да удължа тея 6 сантиметра кажете?

3

Много съм...

преди 10 години

...съгласен с т. 3.Нея може да я прилагате и преди,и повреме и след целия акт.А може и без акт.Ей така,за кеф :)

2

Препоръка

преди 10 години

Потърсете друг мъж.

1

жена

преди 10 години

"Опитайте пак след първия път и със сигурност ще имате успех във втория рунд" е няма такава простотия.Тази ,която е работила по статията явно никога не е била с мъж.Ако на мъжа не му става от една жена никога няма да му стане .По-добре да дойде следващата