93

коци

преди 10 години

Добре угоена и още по добре " МАСАЖИРАНА" ! Истинско *** !

92

бобо

преди 10 години

БРаво на ГЕРБ НЕ вие сте елементарни а тъпите БСП иДПС ре*аци Теправят всички честни българи на простаци но са най тъпите изчадия и разбойници От където са минари само бедност и разруха са оставили САМО ГЕРБ и РЗС на Яне Янев!!!!!!!!!!!!!!!!

91

Егон

преди 10 години

Само така! Атаки към прогнилото управление постоянно. Да не им се дава шанс да гласуват други закони, с които да ни заробват все повече. Вотове всяка седмица и така да се блокира работата на парламента. Другата седмица искане за оставка и на оная чавка Манолова. Само това да е в дневния ред. До две седмици ще вдигнат ръце и ще си отидат.

90

Анонимният

преди 10 години

ПО-ГОЛЯМА ЛЪЖА ОТ ТОВА, ЧЕ БОРИСОВ КАЗВАЛ ВИНАГИ ИСТИНАТА НЯМА!

89

kalinkamalinka

преди 10 години

Охранена " свинкя "за Коледа!

88

работещ

преди 10 години

Ситуация:Отивам на работа, но се мотая и не искам да работя.Не искам да работя, като в същото време поставям на колегите задача, която да решат.Трябва да я решат, но аз им преча да си свършат работата.Освен, че им преча да работят по зададената от мен задача ... им поставям друга, абсолютно същата като предната.Питане: какво ще се случи с мен:)

87

ГОЛАТА МУТРА-ГОЛА

преди 10 години

ГОЛАТА ИСТИНА-ГОЛАТА МАХА-ГОЛАТА МУТРА...Нека всички видят какъв *** ни е управлявал.Неговата парламентарна група е вярна на девиза "партията винаги е права дори когато греши.

86

ГЕРБИСТИ-НУДИСТИ

преди 10 години

ГЕРБ са една шайка разбойници, които са се събрали само заради власт и диктатура. Без тези благини те си остават разпасана, ниско-интелектуална група *** за които българските граждани са "лош материал" за който не си струва да идеш до залата в Парламента.

85

ЕМ СЪРБИ-ЕМ БОЛИ

преди 10 години

Хем сърби, но и боли! Глупакът ГерП все си мисли, че е умникът Герп! квото му кажеш, понеже си е много ***, отговаря като капризно дете и тропа с немирно крачи: Нема пъ! Не е пагубно, че в една дъпжава има прости хора - всеки си е малко ***. ПРОБЛЕМИТЕ СЕ СЛУЧВАТ, КОГАТО *** НАРОД ИЗБЕРЕ *** ПОЖАРНИКАР ИЛИ ДЕБЕЛОВРАТА МУТРА С ГОЛЯМА ГЛАВА. ЗАЩОТО В ГОЛЯМАТА ГЛАВА ИМА ГОЛЕМИ ГЛУПАВИ МИСЛИ, РАЗЧИТАЙКИ НА МУСКУЛИ, ШКЕМБЕ И КРЪВНИШКИ ПОГЛЕДИ. НО МАЛКИЯ ДАВИД НАБИ ПРОСТИЯ БАБАИТ ГОЛИАТ

84

Незнам

преди 10 години

И какво излиза-Борисов им даде инструмент против вотове,когато внесе вот-Атака се покрива за 2дни,той прави цирк с кворума и вот няма.Пълна идиотия

83

ognyanz

преди 10 години

ГЕРБ се държат като изнасилени. А просто трябваше да се регистрират и да участват в дебата по вота, който сами внесоха. Но Бойко трябва да прави цирк. Това може, това прави.

82

Анонимен

преди 10 години

а гледахте ли бтв как ревностно заема страната на герб-не трябва ли медиите да са безпристрастни?

81

Отеца

преди 10 години

Е, няма такава жажда за власт и ламтеж по изгубения кокал. Аз гласувах за ГЕРБ все по неубедено, но ми се струваше, че по-добре е с тях, от колкото с други десни или леви, на които сме се нагледали много години. Днес вече ми е ясно едно - ГЕРБ са една шайка разбойници, които са се събрали само заради власт и диктатура. Без тези благини те си остават разпасана, ниско-интелектуална група *** за които българските граждани са "лош материал" за който не си струва да идеш до залата в Парламента.

80

женица

преди 10 години

Ох, тази женица Павлова плаче за психоаналитик! Толкова много и бързо говори, че се задъхва и запъхтява, направо ти бърка в мозъка!Така политика не се прави, аман от новоизпечени политици!

79

Анонимен 1

преди 10 години

Абе, ей, на тези хора им плащаме заплати, работа да вършат, не да си играят на *** игрички и да си правят джумбиш и панаири....Те си се забавляват там, а народа???

78

Анонимен

преди 10 години

Одисейке и аз кога те онождам се хиля гадно, адет. Виж кво, ако искаш основно почистване едва ли ще викнеш някой интелектуалец... Аз искам основно ПРОЧИСТВАНЕ от всички ***, партии, мартии и т.н.АТАКА!

77

bashkolio

преди 10 години

А утре ще внесат трети, защото няма да си харесат предните два! Жалки смешници!

76

Анонимен

преди 10 години

А пиленце Лиленце, боли ли те, че няма власт за тебе- да си развяваш пърделника с авиоотряда и други благини и убавини?!)

75

Анонимният

преди 10 години

Бойко Борисов, който изобщо не умее да губи и е готов да всичко, за да се върне на власт и да диктаторства, този път с злостен реванш, пак се прояви във Фейсбук, демонстрирайки удивително грамотен правопис, който няма как да е негов

74

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

ТАЗИ ГОСПОЖА С ТеКеЗеСарската ВИЗИЯ Е НАЙ-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ НАБИРА КАТО *** НА БУЦА, КОГАТО ПРАВИ КОМЕНТАРИ, ЗАЩОТО КАКВАТО Е ВИЗИЯТА Й, ТАКЪВ Е И СЕЛСКИЯ Й РЕЧНИК. АБЕ МНОГО КЪСА ПАМЕТ ИМАТ ТЕЗИ ГЕРБЕРИСТИ...АКО ИМАХА ДОРИ И КАПКА МОРАЛ И МИСЛЕХА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА,ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА СИ СЕДНАТ НА ЗАДНИЦИТЕ И ДА ПОРАБОТЯТ, А НЕ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ ГОСПОЖИЦИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗУЛУМИТЕ ИМ. НА ТЯХ ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН...А ТЯХНАТА ВИНА И ГРЕШКИ КЪДЕ СА ??? НО НАРОДА ДЪЛГО ПОМНИ...