141

vigor.elementrue

преди 10 години

Буда много бързо забрави ежедневните протести в Банкя "..Бойко на работаа...Бойко на работа". ГЕРБ си остава един обикновен престъпен синдикат и дори за опозиция не стават.Нека да им припомним най голямата КАЛИНКА дето посрами България в ЕКомисия- Румяна Желева,която беше изпитвана 2-3 дни в ЕПарламента и се оказа толкова неграмотна,че и английски дори не говори добре...Да не споменаваме Тиквуна или Гимнастика-Милиционер и това че 50% от дипломите в ГЕРБ са правени в къщи на фотошоп........

140

Анонимен

преди 10 години

Борисов флиртува с протестиращите...........Стана пределно ясно, кой финансира и яха протеста. За това тези дето протестирахме срещу Пеевски и кадровата политика на Орешарски вече не ходим на протест.Там са 300 - 400 платени гербери, които получават инструкциите си от Цецо.По протестите бях свидетел, как при лидерите на протеста идваха определени хора, да им казват по кой маршрут ще водят хората и какво да скандират. Отвратен съм!

139

...

преди 10 години

Допускането на бежанците е огромно престъпление срещу България и българите. На такова са способни само комунисти и турци. Вкарахме в страната си множество терористи. С дошите *** идват и незнайни болести. За капак на всичко бедния ни народ ги издържа, като плаща пари равни на половин годишните пенсии на изстрадалите ни баби и дядовци. Оставка! Незабавно!

138

хаха

преди 10 години

Силно се надявам някой да записва бисерите на тоя в някой блог...

137

Клоуне

преди 10 години

Клоуне, обичаме те!!!! Без твойте представления не можем да живеем.

136

Анонимен

преди 10 години

Боко, това, да се провикваш непрекъснато, като петел на бунище, съвсем не те прави лидер! Просто на хората ще им писне и ще извият врата на петела, накрая!

135

Анонимен

преди 10 години

Затова призоваВАМ нашите симпатизанти и всички протестиращи - нека да запаЗИМ протеста..." - поредното признание, съзнателно или не, че ГЕРБ стои зад протеста политически и финансово. А колкото до вота - като къщата е без основи защо внесе вот на недоверие против комина бе ***!! Изглагация, некъдарност, селандурщина и ноглост, това е Бойко. Трагичното наистина е, както и други са писали преди мен, че има немалко тупънгери които му ръкопляскат и искат да го върнат. Явно облагите са доста!

134

Анонимен

преди 10 години

Сретан да доважда!

133

БоСимеонов

преди 10 години

Шизофренията на Борисов вчера достигна нови висоти. Искаш вот на недоверие, след това сменяш темата на вота, внасяш го, но не искаш да се гласува. Не се регистрираш за да дебатираш, напускаш парламентарната зала и сядаш да пишеш във Феисбук колко си пич. Това обаче не е най-големия проблем. По-страшното е, че има доста сериозна група хора, които му ръкопляскат с викове "Браво Бойко".

132

Анонимен

преди 10 години

АБЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВЗЕМЕ ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОГРАМА НА ГЕРБ ОТ 2009 ГОДИНА И ДА СРАВНИ КАКВО Е ОБЕЩАЛ И КАКВО Е ИЗПЪЛНИЛ. ИМА ЕДИН САЙТ- БОЙКОМЕР, КОЙТО НАЙ-СТАРАТЕЛНО Е НАПРАВИЛ ТОВА И ИЗЛИЗА, ЧЕ САМО 12% ОТ ОБЕЩАНОТО Е РЕАЛИЗИРАНО. НАПРИМЕР В ПРОГРАМАТА НА ГЕРБ В ГЛАВА ЕНЕРГЕТИКА ПИШЕ- ИЗГРАЖДАНЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ. ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ ДО СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ- ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ВСИЧКО ТОВА? АКО ДА- ИМА ГО В НЕТА.НЯКОЙ ДА МУ НАТРИЕ НОСА НА ТОЗИ ПИНОКИО- СЕДНАЛ СЛЕД 4 МЕСЕЦА ДА ПИТА, А СЛЕД 4 НЕГОВИ ГОДИНИ?

131

Анонимен

преди 10 години

РАЗГОВОРЪТ ЗА ИНВЕСТИЦИОННОТО ПЛАНИРАНЕ ХИЧ НЕ Е УДОБЕН НА БОЙКО- АКО ИМА КОЙ ДА ГО ПИТА КЪДЕ ИНВЕСТИРА 8 МИЛИАРДА НАШИ ПАРИ, ЗАЩО НЕ Е НАРЕДИЛ НА МИНИСТЪР ДОБРЕВ ДА ПУСНЕ ЗАПОВЕД ЗА СПИРАНЕТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ, А СА ИЗТОЧВАЛИ НЕК С МИЛИОНИ СЛЕД РЕШЕНИЕТО НА НС- АКО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА Е АРЕСТУВАН, ТОВА Е БОЙКО- ТОГАВАШНИЯ ШЕФ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, КОЯТО ИЗПЪЛНЯВА РЕШЕНИЯТА НА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА- НС, А НЕ НЯКАКВИ ШЕФОВЕ НА НЕК. АКО БСП И ДПС ИСКАТ ДЕБАТИ, ДА СЕ ВЪРНАТ САМО 1 ГОДИНА НАЗАД И ДА ГО ПИТАТ

130

Анонимен

преди 10 години

Това по-долу прилича на подготовка от *** за грабежа, който подготвят, както и за тегленето на още 3 млрд заеми!Според експертите икономическата ситуация в България е по-страшна от тази след управлението на Жан Виденов през 1997 година няма свободни фискални резерви, темпото на нарастване на правителствения дълг е притеснително, доверието в бизнес климата е разрушено, а стопанските перспективи изглеждат доста обезсърчителни. България е изправена пред спасителните пакети на МВФ и на ЕК

129

Анонимен

преди 10 години

Борисов: Дори да се бяхме регистрирали, няма как да свалим кабинета !ТИКВО, тикво, *** беше и *** си остана.Та нямаше ли го бостанскато плашило Цецка, да ти каже да не се мориш, като се напъваш ?

128

Анонимен

преди 10 години

НЕ РАЗБИРАМ КАКВА Е ЦЕЛТА НА БОЙКО- ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ ИЗВЪН ВЛАСТТА? ТОВА ГО ЗНАЕМ. ЧЕ Е МУТРА - И ТОВА ГО ЗНАЕМ. ЧЕ СЕ ДЪРЖИ НАГЛО И ХУЛИГАНСКИ- И ТОВА ГО ЗНАЕМ. КАКВО СЕ РАДВА ТОЛКОВА ? ЧЕ БИЛ ДОКАЗАЛ, ЧЕ БЕЗ АТАКА НЯМА МНОЗИНСТВО. ЧЕ И ПРИ НЕГОВИЯ ПАРЛАМЕНТ БЕЗ АТАКА И СИНИТЕ НЯМАШЕ МНОЗИНСТВО- ЗАТОВА ИМ РАЗБИ ГРУПИТЕ И ГИ КУПИ. *** !

127

Анонимен

преди 10 години

Как си личи, че комунистическите драскачи започват да пишат по форумите още в 5:30 сутринта...

126

песничка(музика ДС)

преди 10 години

комунистите отрано тук си постват,комунистите дори не спят,депесари, депесари,славен път ви чака, ДС път...

125

mordo

преди 10 години

До БръчковБръчков, не след зимата, а по време на зимата ще стане това. :)А глупците на антиправителствения протест и на контрапротеста викат ежедневно "Уууууу". Докато тарикатите-управници продължават да ни ограбват и да си правят каквото си искат.

124

zaw12929

преди 10 години

ИЗПРАТЕН ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА РАБОТИ, А НЕ ДА ОТЪРКВА ЗАДЪХАНИ ЖУРНАЛИСТКИ по коридорите на Парламента. Държи се, като Министър председател и само една работа върши- да напомня на законно избрания от НС ПРЕМИЕР ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА... А МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР- Първо на него дадоха мандата и той го отказа- гафче Тези два гафа на Филип Димитров и на ГЕРБ днес- трябва да бъдат записани в историята на българската демокрация. Издигане паметник и то какъв: на световно ниво: като гирегистрираме в рекордите на ГИНЕС.

123

zaw12929

преди 10 години

Има три причини за сътворяването на всеки гаф: : СТРАХ, защото вота е загубен за ГЕРБ МЪРЗЕЛ- днес не им се работеше, а да са мислили няма следи, по делата безумни се познават ГЛУПОСТ каза, че така е спечелил вота сигурно си вярва и нас мисли за ***: Прав е, като го търпяхме 4 години и той си осигури 24 часа да се радва на победата на вота

122

zaw12929

преди 10 години

25 септември 2013 , лидер на Партия , поискал ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ пък дал заповед на депутатите си ( те явно не разполагат нито с глас, нито със собствено мнение и възможност, да попречат на глупавата постъпка ) да не се регистрират и провали разискванията . Искал да докаже, нещо за АТАКА, а доказа собственото си невежествоДа не присъстваш на собствения си вот- да провалиш дебата; Има три причини за сътворяването на всеки гаф: