6

---

преди 10 години

След като проекта е спрян какво точно консултира този човек за да получава тази огромна сума. конслтира но в Принцес Казино по 50 000-100 00 лв на вечер тоя господин, а ние се чудим къде аджаба са ни парите.

5

Анонимен

преди 10 години

Хахаха, че кой кого е осъдил в тази държава. След като проекта е спрян какво точно консултира този човек за да получава тази огромна сума. Това си е чисто източване на НЕК. Едните точат чрез зелената енергия, другите чрез консултантски и одиторски дейности. Това с наемането на външни фирми/но не кои да е/ да ти вършат работата си е жива далавера.

4

ток

преди 10 години

Поредната дъвка за народа. Дъвчеш, ама не можеш да я глътнеш, но ти е добре. На Манчев никой нищо няма да направи, защото е от стара коза яре. Да му мислят сега по-високите, около 1.90.

3

Elia

преди 10 години

Айде бе,нови обстоятелства!!! Абе Вие хич не сте нормални !!! Сега ще си скалъпите това което Ви липсва и ще развеете големите ДУМИ !!! ТЪПЧОВЦИ !

2

Samo minavam

преди 10 години

Човекът каза едни сакрални слова.......като ще ме арестувате,трябва да арестувате и човека висок 1.90м и комунопитеците дадоха заден ход.Познаите кои е Р.Овч.

1

Анонимен

преди 10 години

с колко нули са новопоявилите се обстоятелства ;)