27

platecbezumen

преди 10 години

Най после една статия, която прочетох с кеф. Да се разгласи във всеки катун и гето. Да се обганизират масови заминавания с осигурен еднопосочен билет и джобни срещу декларажия за невръщане. На заминаващите - приятен път и престой, към французите - успешна интеграция!!!

26

Анонимен

преди 10 години

По 20 лева за всеки *** да се откяже от бг гражданство и да заминава за Франция

25

бай Генчо

преди 10 години

Да не бъдем толкова критични към ромите, а да отчетем факта, че благодарение на тях сме първи в различни престижни класации - като най-висока детска смъртност, най-висок % заболеваемост от хепатит, най-висок % заболеваемост от кучешка тения, най-висок % на родилки под 13г. и доста други. А някой вика, че сме били по-долу от европейците, така сме се откъснали напред, че и след 100г. нимой на стигнат. :)

24

Agent47

преди 10 години

Резултатът от българската интеграция на *** доведе единствено до френска ***. Това е едно от малкото хубави неща което сме постигнали през последните 20 години.

23

gtf

преди 10 години

супер, да започнем кампания "Дари левче, прати *** във Франция" Тази инвестиция би се върнала х няколко хиляди пъти, като се има в предвид огромния брой ***, които храним, бюджета би спестил ~ 1 млрд. лв

22

до 15

преди 10 години

Много е хубаво, за да е истина!

21

Манго Зед

преди 10 години

Братя роми!Напред към Запада,там е истината.Да се изнесем от България в един по-добър свят!

20

Прозрение

преди 10 години

Каква е разликата между Ром и ***.....Еми едното все пак може да се пие......

19

Черен Мангал

преди 10 години

*** към черен ***.- тате, тате ко е това демокрация.- демокрация смръдльо е когато ние крадем, лежим по цял ден, а българите *** работят за да ни плащат социални помощи...- тате бе това ни ги ли дразни тия балъци Българите дето се трепят по цял ден- чакай сега да се разберем - мое да ги дразни ама това вече се нарича Дискриминация- аааа сега разбрах отивам да гепя нещо за да ги дразня..

18

Човеколюбец

преди 10 години

"Ромите имат правото да се приобщават и размножават в държавите от ЕС"

17

Анонимен

преди 10 години

Браво само така,няма само ние да берем негативите от техните настанили се корпораций и банки в страната.Малко *** да им побере жицата няма да им навреди..:))))

16

Анонимен

преди 10 години

xa xa xa xa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxax xaxax xaxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaa

15

Анонимен

преди 10 години

Най лесния начин да се отървем от ромите е като ги продадем, на арабските страни те мило и драго ще платят по 200 евро на калпак за тия *** да им робуват и да ги направят хора . Ще крадат ама без ръце ще остават. Само там могат да ги научат и да ги интегрират да станат хора.Отнемаме им гражданството слага им се един чип подкожно с който след време ако се опитат да преминат границата НИ ще сигнализира че нямат право и готова работата, просто и елементарно и напълно осъществимо.

14

Адолф

преди 10 години

Сичкото *** в онкологията!

13

Съдбата на Ромите

преди 10 години

Всичкото роми ще збяга в Англия!Това е оръжие за масово поразяване с забавен момент на действие около 15 години!На практика след 30 години Европа ще е Циганория.Каква раса е между *** и ***?Негро-Ром или Ромонегар.

12

С.С.С.Р

преди 10 години

Много добра новина !!! *** ще се изнасят лека полека към запада , а през това време да стискаме палци на Вова Путин с начинанието му за нов С.С.С.Р (дал Господ да се осъществи до 5 - 10 години максимум) , излизаме от ЕС , затваряме границите и на печелившите честито !!! На тази територия ще живят Бели ХОРА !

11

Анонимен

преди 10 години

Nikoi ne trqbva da diskriminira romite! Gospod nie sazdal na toq svqt razlichni po harakter, nemojem i nqmame pravo da gi sadim ednakvo,kakto kazvaha pra dediteni,na vsqko stado si ima marsha !!!

10

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ЧЕСТИТО НА ЕВРОЦИГАНИТЕ.......

9

Vesso

преди 10 години

Аз доволен.Даже имам предложение.Да постъпим като поляците.Вместо помощи, по един еднопосочен самолетен билет до Франция за всеки *** от нашите данъци.Лесмо е да порицаваш и съдиш,когато си на стотици километри от проблема.Ама като ти влезе вкъщи,друга песен пееш.

8

ivan.256

преди 10 години

В началото имах големи очаквания от ЕСЙ но от 2010 година насам се усетих, че само ни лъжат, използват ни и непрекъснато се подиграват с нас. От 2010 не съм казал една добра дума за САЩ, НАТО и ЕС, псувам ги без умора винаги, навсякъде и пред всички Обаче!Ако нашите *** се изнесат в ЕС и ни освободят от присъствието си, има шанс да заыважавам ЕС отново .