87

Анна Цолова

преди 10 години

Убийство във Facebook Октомври 1, 2011 / Миролюба БенатоваАз съм Миролюба Бенатова, но пиша от тук, защото хората, които не ме харесват, ме забраниха.Личната ми страница във facebook е докладвана на администраторите като вредна и обидна, и според правилата на социалната мрежа, аз съм закрита.До вчера имах право да съществувам в интернет и да изразявам мнението си, така както и тези, които пишеха срещу мен. Вече не.След едноседмичен словесен терор, насаждане на омраза и заплахи в страницата Миролюба Бенатова враг на българския народ, почитателите на този стил организирано ме изтрих

86

Анонимен

преди 10 години

Супер! Дано никога повече не я видим по която и да е телевизия. Тази ми беше абсолютно противна - още преди събитията в Катуница.Със самочувствието че прави "голяма журналистика", наглостта и тенденциозността, с евтиния драматизъм - на практика е в нея има всички тез неща, които правят БТВ противна за гледане.Вината за негативното отношение към нея в социалните мрежи си е изцяло нейна. Каквото посееш - такова ще пожънеш.

85

аман от псевдожурнал

преди 10 години

И двете изгонени със шут "топ "журналистки Ана Цолова и Бенатова вият,че са напуснали доброволно. И двете са дразнещи,дори противни с агресията си,с липсата на нормално журналистическо поведение,с пристрастност и налагане на собственото си мнение с цената на грубост и манипулация.Време е да се скрият от екран,да дадат път на млади,кадърни,необременени

84

Кънчо

преди 10 години

Огито от Бургас ще черпи Мира и няма нужда да работи.

83

БРАННИК

преди 10 години

Ми че то с евреи работи ли се бе?! ***!

82

Анонимен

преди 10 години

АМИ,РАДВАЙТЕ СЕ, ТЕЗИ ДЕТО ПИТАТ ЛОШО НАПУСКАТ, НО ПЪК В БОСФОРТВ СЕГА ЩЕ ДОЙДАТ ЕДНИ МЛАДИ ЗАСУКАНИ И ПОСЛУШНИ АЙШЕТА И НЕДЖМЕТА ДЕТО МНОООГО РАЗБИРАТ ОТ ЖУРНАЛИСТИКА И ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ПИТАТ ТАКИВА СРАМНИ РАБОТИ ОТ ТИПА"КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ" И НАЙВЕЧЕ ЩЕ РАЗГОВАРЯТ С МЕСТАН ЛЮБЕЗНО НА МАЙЧИН ЕЗИК... ХАХА. БОСФОР ТВ

81

***

преди 10 години

В БТВ, а и из другите електронни медии повечето не са завършили журналистика, а са литератори, военни специалисти или са просто "калинки"! Не обиждайте професията с тези хора от БТВ!

80

Българин

преди 10 години

Как го търпи земята българска това гнусно и противно животно да я тъпче и да се подиграва с България и с българщината???Тая е юда и вещица, още баща й окраде България.

79

?

преди 10 години

Ами сега, кой ще плюе по лекари?!

78

Анонимен

преди 10 години

АЗ ПЪК Я ХАРЕСВАМ. МНОГО ДОБРЕ СЕ ИЗРАЗЯВА И НЕ ИЗПОЛЗВА ФОЛКПЕВИШКИ ЕЗИК.

77

dady

преди 10 години

До Анонименmnogo si prost ve balik

76

Мариян

преди 10 години

Няма място в тази продажна лижеща задниците на комунистите телевизия!

75

Deathstalker

преди 10 години

Да се омита!!! И без това щом цъфне на екрана, сменям канала, за да не слушам адски противния й съскащ говор със стиснати зъби. Не знам дали изобщо отваря уста, може би само когато прави вувузели на боко-кюмбето (името нарочно с малки букви).

74

пенсионер

преди 10 години

БТВ губи много добра журналистка. Судоволствие ще я гледаме в друга телевизия.

73

dolsun

преди 10 години

да не говорим,че шефа на бтв-то е червен до мозъка на костите си

72

Анонимен

преди 10 години

На 84. Да, много са дразнещи. Поканили са гост, задават му въпрос и започват да говорят едновременно с него. Неуважение към госта и към нас зрителите. Дали с това свое държане си въобразяват, че изглеждат много ерудирани? Или просто са навлякли дебелата кожа и подобно на политиците не им пука, как изглеждат в очите на хората, не знам.

71

darcas

преди 10 години

Не сме забравили Катуница. Където и да отиде тази ***, петното което лепна върху себе си ще и тежи

70

dolsun

преди 10 години

комунизма пусна своите пипала,няма отърване, 4 години цензура,заеми,тишично комунистически манталитет,комунизмът е нещо страшно-няма нищо по-високо от идеята-няма държава ,няма народ,няма религия,това са болни мозъци!

69

Анонимен

преди 10 години

В BTV няма свястни журналисти. И новите водещи ( Генка Шикерова и ... не му помня името), ибившите (Ани Цолова и Виктор Николаев) и Бенатова.... всички са еднакво некадърни и невъзпитани. Питат и отговор не искат! Сами започват да си отговарят на въпросите. Непрекъснато прекъсват гостите и задават едни и същи въпроси. Писнаха ми с "Кой предложи Делян Пеевски?" "Кой преложи това министерство?" и т.н. За да правиш събеседване или интервю трябва да имаш умствен багаж поне колкото на опонента.

68

Freki

преди 10 години

Куролюба сега ще се премести в друга телевизия за да обслужва други интереси. Доказа себе си като вярна хрътка, която говори и прави точно каквоти и наредено от ръководството, без значение, колко родоотстъпнически са изказванията й. Само ми е интересно, сега кого ще плюе и кого ще ласкае