11

Snejass

преди 10 години

Според мен регламента за елиминация трябва да зависи от това кой с колко задачи се е справил, а не на базата на интриги. Иначе се обезсмисля основната идея на формата. Не може някаква група по интереси да се събере и да реши, че някой не и хареса и да го елиминира.

10

Снежа

преди 10 години

До коментар 10. Съгласна съм ,че професор Пимпирев е име и се е доказал в неговата област. Но в случая става въпрос за съвсем друга реалност и формат. Това са хора които трябва да се доказват с други качества, а не всеки в неговата си област. Ако тези хора се бяха попаднали случайно в Африка при екстремни обстоятелства без да се познават и трябва да оцеляват тогава професиите и титлите им едва ли биха свършили работа. Според мен регламента за елиминация трябва да зависи от това кой с колко за

9

Анонимен

преди 10 години

Определено от цялата компания в тази африканска джунгла бих избрал компанията на Николета и съм сигурен, че ще си изкараме хубаво...

8

GGF

преди 10 години

До МнениеДядката учен ?!? Явно коефицента ти на интелигентност не ти позволява да знаеш кой е Професор Христо Пимпирев. Само да те светна, че този човек има за гърба си над 20 полярни експедиции и е единствената причина България да има собствена база на Атарктида. А това е нещо, с което всички трябва да се гордеем. Тази година стана първият българин, стъпил на южния полюс. Международно признат учен, страхотен човек. Но за съжаление участниците в това реалити са доста *** и някак не се вписва.

7

Анонимен

преди 10 години

До ГериЩо бе Гери? Кво толкова е направил? Не съм гледал предаването но ми стана интересно.

6

Гери

преди 10 години

И аз не харесвам Николета,но поне е искрена и наистина силен участник,а тоя явор бахаров няма такъв ***

5

Мнение

преди 10 години

И на мен ми е противен, както и половината от участниците. ЗВЕЗДИ? Ха-ха. Какви звезди са Бобо, ромките близначки или дядката учен? А Николета, въпреки че и тя е неизвестна, поне се държи открито и не се превзема като оная с напомпаната уста Диляна Попова, която само си мята косата и се кълчи пред камерата. Смешно предаване. Жалки бТВ.

4

Ели

преди 10 години

Кой я определи тази за звезда,че и има претенций да и харесват или не ???

3

Анонимен

преди 10 години

На нас пък ни е противна тази измамничка Николета.

2

пипи

преди 10 години

Тази пък отвратителна и измислена гадателка, с голямо самочувствие, което няма никакво покритие и махленски език, с който се опитва да бъде някак интересна, но просто бледнее пред другите участници и се опитва някак да стане забележима с тази простащина. Но няма да й се получи.

1

Анонимен

преди 10 години

И на мен също