10

Анонимен

преди 10 години

Цецка Цачева е номер едно!

9

Elsa Parini

преди 10 години

Kuklo ste te skasam

8

Radkov

преди 10 години

novo pero za bg agenti i bg partiini bakshishi - prosto kazano. bez da se smyatat prihodite ot prodajbite na bg orajia i bg boepripasi.

7

глупости

преди 10 години

До анонименМинистерство, създадено за да вилнее Георгий Станишев , като се е маскирал със свой колега, работили заедно 25 години. Я стига - министерството на тоталното ограбване на земите на хората, там където са останали.

6

анонимен

преди 10 години

ТАЗИ САМО КЛЕПА И НЕ МИСЛИ ВЪОБЩЕ КАКВО ГОВОРИ,ПРАВИ СЕ НА ВСЕЗНАЕЩА ,НО НЕ СТРУВА ЗА НИЩО.ПО-ДОБРЕ ДА СИ МЪЛЧИ,ЗАЩОТО СТАВА ЗА СМЯХ.

5

Анонимен

преди 10 години

ОХХХХХХХХХ, и този травестит се обади ..

4

преди 10 години

Ама това е чудесно! Нека изземва точно тези функции на общините. Те с години избягват да си свършат работата по изготвяне на подробни устройствени планове и така нищо не е ясно за какво да се готви и общините си продават изменения. Ако до вчера мястото пред блока ти е било ненанесен паркинг, утре може да е парцел с кооперация. Категорично тези далавери в общините трябва да престанат. Презастрояват жилищните райони и стават истински ад!

3

Монархист

преди 10 години

Моменталически тая снимка отива във филтър на adblock plus, щото си ценя спокойния сън нощно време.

2

Анонимен

преди 10 години

Всички действия на политиците ни доказват,че сред тях няма ярки личности ,а само послушковци наредени на хранилката.Възроптали били депутати от коалицията срещу създаването на измисленото МИП,но гласуваха за структурата на кабинета.След като народа се опълчи на решението за избора на Пеевски за шев на ДАНС също имаше псевдо герои от редиците на БСП ,които "се възмутили" на това назначение ,но също гласували за, защото политиката "била отборна игра".Обаче отбор от слаби играчи не носи победи!!!

1

дак

преди 10 години

тази цачева каква лисица е