35

да

преди 10 години

"Мили боже, добре че тази професорка не отиде в образованието".Тя е работила и там. Дали да не й простим - жената е от с. Джурово. Жалко за подрастващите - такъв ли грозен български език трябва да слушат. В МОН е била също шеф. С. Игнатов я уволнява за далавери със студенти от Македония. Преподава в Библиотекарския институт. ДПС високо цени своите кадри. Псевдоинтелектуалците са на пиедестал.

34

kalinkamalinka

преди 10 години

В спорта се наливат много държавни пари , а той трябва да е на самоиздръжка и така няма да се краде.

33

Анонимен

преди 10 години

JENATA E PRAVA KRADE SE JKO ..KATO ZA POSLEDNO NE SAMO V SPORTA.

32

646

преди 10 години

Тази абстинентна изповед е спамирана от конвулсивната мисъл на министърката, консеквентно на обсесивно-компулсивно разстройство.

31

ОСТАВКА!!!

преди 10 години

Само не разбрах - това чудо министър ли е или има нужда от психиатър! Как ги подбират "тези чудеса" в МС? Докога - ОСТАВКА!!!

30

Анонимен

преди 10 години

Малеййй тая е баси кухата лейка - 2 смислени изречения не може да навърже. Очаквала политики от търговските фирми :) *** лельо, кой ти каза, че фирмите се занимават с политика? Другаря Местан ли? Де си тръгнала да се обаждаш - тъкмо те бяха позабравили хората.Да ви таковам в експертите....

29

Веселко

преди 10 години

Че голяма глава има тая.... каруца да подпираш с нея

28

ау ау ау

преди 10 години

Кучетата ги поизтровиха и ще завия аз. АУ АУ АУ, че простотия. Седнала на краставичар краставици да продава. И 2 год дете знае че в БГ навсякъде е корупция, лъжа, измама и кражба. И ние очакваме не да се ДОЗИРА от ужасите, а последователно и системно да изкорени вече установените лоши практики и схеми на източване на средства и т.н. Но простото си е просто - демагогства и търси еФтина популярност. Знаем и как се вземат дипломите вкл и тези за ''професори''така че моля дозирайте тъпотията моля.

27

Българка

преди 10 години

До АнонименДа, но това е не физически, а е израза на действията им.Като това, подчертавам ТОВА, което се води в документи, че ни е министър?! Ще взима безумни пари като пенсия и ще ползва всички облаги на поста, и след напускането му?! А защо? Дали синтаксис, дали граматика е учила? За преподаване не ми се и мисли... Всъщност, не знам тя титлите си за кой език е извоювала? Някой знае ли? Защото професор по български език ще "дозира" просташкия си изказ!!!

26

не син

преди 10 години

От първият до последния от управляващите са по-гнусни от проказа ! Със всеки изминал ден нанасят непоправими щети върху всички нас ! Болестта завършва със смърт,затова спешно ни трябва лекар,по възможност хирург !

25

ДАНЧО ЙОВЧЕВ

преди 10 години

Е , СИНТАКСИС , СИНТАКСИС ... КВО ЛИ РАЗБИРАШ ТИ ОТ ...ГИМНАСТИКА , НАПРИМЕР ????

24

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ЛИ СА ТОЛКОВА ГРОЗНИ !!!!!!!!

23

Мишо

преди 10 години

По служебните коли ще ги познаете...ПРОФЕСОРКЕ.Калинки да искаш..

22

Деян

преди 10 години

'Пълен конфиденс...', '... ще изпадна в интровертност на духа..', Тази как счупи рекорда на Стефка Костадинова от 209см , само че скок с глупости, които е изпуснала за времето на това интервю. Ами ако кабинета и издържи мандата, няма да може да се дозира достатъчно, ако пък изкара мандата, май пак няма да й стигнат 4 години да се дозира, пък кога ще работи? 'ба си експертното правителство.

21

Филолог

преди 10 години

Мили боже, добре че тази професорка не отиде в образованието - оная говори неправилен българсски, но тази ме закла!!! По й отива да извади камшика - държание на хамалин, език с претенции, но на матура ще получи 2. Кой й е дал професурата??? А министреството кой й даде - знаем! ВЪН!!!!!Оставка!

20

Psv

преди 10 години

Защо ли индивиди неразбиращи от спорт си изливат негативната енергия тук вместо да отидат да посадят едно дръвче утре на свеж въздух.

19

Искра

преди 10 години

Не е лесно да бъдат преброени тъпотиите, които е избълвал интровертният дух на министър Георгиева днес, при това с арогантен и просташки тон. Да не забравяме, че духът освен всичко друго е и професор, по синтаксис...

18

qur4u

преди 10 години

Мислех да правя секс.За жалост влязох тук. Видях снимката на дамата по-горе и всичко ми умря. И нали съм добричък няма да казвам на гаджето причината ...........Току-виж осъдила сайта......за....."пропуснати ползи"...........:))

17

Пешко

преди 10 години

И кой тренира нощем, другарко учителка?

16

Анонимен

преди 10 години

Ехооооооооооо, има ли *** червени??