147

ром

преди 10 години

Уф,*** ,кви са убавки в сравнение с френските урунгили на снимката изпратили сме ги да Ви разкрасят,образоват и нае..........

146

ало,ало

преди 10 години

много се постарахме да ги интегрираме. но те като не искат да си отиват в Индия.

145

evgeni_dinev

преди 10 години

До 158, демокрация и ;равноправие не значи твойте миризливи *** да замърсият и двора на съседа! След като ти не можеш да се правиш значи си трета ръка човек, ***!

144

evgeni_dinev

преди 10 години

Нашите *** не е длъжна европа да ги понесе, има ли *** някъде в европа, българи и руманци са намесени, защото "КАКВАТО Е БЪЛГАРИЯ ТАКИВА СА И ***"! СРАМ МЕ Е!!!

143

Анонимен

преди 10 години

Европа иска повече жизнено пространство за турци и всякакви други мюсюлмани, които, според изискванията на глобалистите, трябва да храни.Затова са тези мерки срещу българските и румънските *** - като идващи от бивши соц.страни, трябва да източват тамошните бюджети, а не европейските, които са запазено пространство за исляма.

142

Анонимен

преди 10 години

Е, защо да са орисани да се върнат в България?!?В България те са напаст, като колорадските бръмбари.Някога из цяла Европа са ги събирали турците и са ги развъждали тук, като са разчитали, че те ще им бъдат подкрепата, за да им помагат да държат в робство непокорните българи.Дори се счита, че по-голямата част от башибозука се е състоял от ***, албанци и други инородни субекти.Но това е миналото.Аз мисля, че те трябва да са орисани да се върнат в Индия. Там им е мястото и там им е родината

141

тито

преди 10 години

Аааааааххххх това значи е демокрацията и ;равноправието; в Европейският съюз?????? НЕ ВИ ИСКАМЕ ***--и понеже Е.С. диктува правилата ни ги връща....Оттук и следва:по-големи сметки на ток,парно,вода,по-големи данаци и т.н. за да можем да си храним манговците.....Егати и измислената демокрация --егати евро саюза.....

140

Анонимен

преди 10 години

Tova pokazva kakvi dvulichnici sa zapadniacite i kak ne ni brusnat za nishto !Haide nali nie biahme nekadurnicite deto ne mogat da si integrirat romite -zashto taka se stresnahte gospoda franseta ?I kakvo obshto ima Shengen -sled 1 ianuari romite shte imat pulnoto pravo da jiveiat kadeto si poiskat v Evropa !

139

Урви Сбогом

преди 10 години

Тези *** лапаха ли Френската франзела а гълтаха ли бяло френско сладко?Сега няма място тук за французойки!

138

ОХ

преди 10 години

Ами интегрирайте ги вие, като е толкова лесно. Защо не приложите идеите си във вашата страна или интеграцията става по-лесно далеч от очите. Научете ги на френска изтънченост и прецизност!

137

Анонимен

преди 10 години

По френската логика аз викам всички роми обратно в Индия! Ако кажат нещо в Страсбург - да разсъждават първо върху френската позиция, пък после върху българската.

136

Анонимен

преди 10 години

Прав е никой в България не говори за това , че Ние имаме проблем ....

135

motov

преди 10 години

Нали свобода равенство това онова? Е интегрирайте ги сега нали права имали, акъли давате... с цялата сила на европа интегрирайте сега, на' ви ги!

134

гого

преди 10 години

да затворим границите за ***, както искат да направят гадните французи, да дават акъл ги бива, ама като опре до кокъла не щат

133

Анонимен

преди 10 години

Спомням си че Франция ни съветваше да се погрижим за уникалното културно наследство на ромите и даже един техен професор беше направил *** азбука - с цел усвояване на съответните евро фондове ето сега нека Франция да покаже тая схема със уникалното културно наследство как се реализира

132

Анонимен

преди 10 години

Налазиха ги *** и почнаха да се оплакват. Ние тука живеем и развъждаме тези *** от векове и като се оплакваме от тях ни обвиняват в дискриминация. На ви сега на вас французите една дискриминация - бедна ви е фантазия колко още ще дойдат. Ще ви нарежат Айфеловата кула и ще ви я продадат за скрап и пак няма да се осъзнаете.

131

а,не така

преди 10 години

Как така,братя французи? Къде оставихте свободното движение на хора? А те според вас,хора ли са или не? В капан сте и според всички правила нямате право да ги гоните

130

Samo minavam

преди 10 години

Никола Саркози го каза в прав текст.Тези ***,може да ги интегрира само Адолф Хитлер.Останалото е лицемерие.

129

Една

преди 10 години

Ха-ха...нали се смеехте на Атака,че не одобряваше съюза-ЕС и пр....е сега си викайте,че билирасисти и ксенофоби....Странното е,че преди така викаха и за Атака..!

128

do 132

преди 10 години

До АнонименMnogo dobre kazano!:)