93

Franc

преди 10 години

Не е беда цветът, а манталитетът.Спри да ми триеш текстовете, хоплит!

92

предложение

преди 10 години

Вземайте всичките ***,не ви искаме Шенгена Нали бяха страхотен културен и трудов потенциал бе,защо те го искате.Даваме ви го даром,благородни сме

91

Анонимен

преди 10 години

elektorata na dps i. bsp i ot skoro ataka

90

Анонимен

преди 10 години

Абе тия франсета що ми не лапнат големия сигански?ХАС МЕ ПЕЛЕ, ФРАНСЕ!!!

89

анонимен

преди 10 години

Много мило от страна на ес.ние ни ги искаме , да си ги интегрират.

88

Анонимен

преди 10 години

че за какво ми е шенген ако всичките *** се изнесат в западна европа?

87

Оня с коня

преди 10 години

До Турчина. приятелю това само показва колко грешки може да направи една империя с добри подбуди. Само дето не е вярно съвсем. Османската империя ги е приела с условието да станат мюсюлмани. Това са днешните така наречени "турски ***", *** християни са тук от преди да дойдат турците и много от тях са си останали християни и са такива до ден днешен. *** християни са доста по цивилизовани и интегрирани, има много примери. Проблема са *** мюсюлмани, не подлежат на превъзпитание.

86

турчин

преди 10 години

*** са дошли в България и Румъния точно от Франция и Испания Белгия по точно са избягали от унищожение и се заселили в Османската империя и тя ги приела като по хуманитарни причини преди 350 години. Крайно време историците да осветлят тези въпроси а не да се произнасят от политическите дадености на времето.

85

eeee

преди 10 години

Лъжа е, че ромите не подлежат на интеграция. Помните ли онзи голям българин от квартал Мил. дето успя за няколко мин. да интегрира 3 от тях и почти беше успял да интегрира 4-ти.:)

84

Анонимен

преди 10 години

До Анонименсичкото *** на дим......

83

мнение

преди 10 години

*** са номади, тоест това че са били родени в България нищо не значи. Те не говорят български, не обичат България, мразят българите - наричат ни дасове и *** или с други думи нямат нищо общо с тази земя. Това ще рече, че ние по никакъв начин не сме задължени към тях, сега са в Франция - да се оправят французите с тях. Ясно е, че никой не ги иска, те са като горящ ***, който всеки гледа да пробута на другия. Важното е да имаме политици, които до вдигат вой до небесата заради това антиц

82

Анонимен

преди 10 години

на Европа и трябват РОБИ , в наше лице , а ние се радваме!!!!!предават ни, продават ни, унижават ни - д о к о г а ??

81

AIMILIVS

преди 10 години

Мен ако питаш 82 ... самия ЕС е напаст за нас ... страната ни слугува на натовци , европейци , пази европейските граници , затваря промишлености , дори забравни на дядовците да си варят ракия , в замяна получаваме критики и отсвирване отвсякъде и замразени фондове , политиците се въртят като шугави и не спират да крадат , а ние подскачаме и свириме със *** ...трагедия !

80

AIMILIVS

преди 10 години

Интересно , аз бях останал с впечатлението , че ние сме източноевропейски диваци и расисти и не позволяваме на циганете да дишат едва ли не , проблемите на ЕС са общи ... а българските са си български , да има изпратим тогава няколко хиляди сириийци ... да изпитаме кметската кампания.

79

Анонимен

преди 10 години

не знам какво Европа иска още от нас-ликвидираха ни селското стопанство, промишленноста, забраниха ни вековни обичаи и традиции, правим им гей-паради, сами си убиваме културата, образованието, а те ни казват "браво" не ми се вярва, че това става с такъв древен народ, че това става с нас, у нас- като кошмарен сън е всичко, събуждаш се- о, то не е сън, това е живота, с Азис, чалгата, силиконови попЗвезди, ***, ***, , простотия, безисходица!!ние сме в пропаста-сигурно това искаха Европа

78

www

преди 10 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ЕВРОПАТА ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕ И ДА СИ ГИ ИНТЕГРИРА...

77

Анонимен

преди 10 години

Европа непрекъснато ни обвинява,че не интегрираме ромите,но сега,когато са на тяхна територия не желаят да ни покажат как ги интегрират в собствените си страни.Едно трябва да разберат господата от Европа,че както за тях са напаст,така и за нас.И още нещо,не можеш да интегрираш някой,който не иска да бъде интегриран.

76

Анонимен

преди 10 години

АЛООО А ПРАВАТА ?!?!?!?!????????????ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ЗА ТЕЗИ "ЧОВЕШКИ" СЪЗДАНИЯ КЪДЕ ГИ ЗАБРАВИХТЕ?????ФРАНСЕТАТА СЕ НААКАХА,А ПРЕДИ ТОВА СЕ ПИЩЕШЕ,ЧЕ ГИ ДИСКРИМИНИРАМЕ.ЛИЦЕМЕРИ СКАПАНИ.

75

KOSTAS LINKE.

преди 10 години

А ние гърчилята като сме в шенген та какво? Все сме първи на ***. Пеем сопрано и в момета сме заприличали като тези горе на снимката. Като боя отдавна приличаме на тях, но като социално положение сме от 10 години на това ниво.

74

до 77

преди 10 години

не ги интересува какво ще ги правим, стига да не са там, но иначе ни размахват с пръст , че сме расисти и им нарушаваме обичаните. искат тук да ги държим, никакви преследвания съдебни, пълна свобода, пари, само и само да стоят тук.. Но това е доста дискриминационно и е крайно време реакция от външно. Но къде ти- имаме страхливи и продажни политици, които игнорират всякакви обиди по наш адрес. В ЕС някой да казав кому къде било орисано е просто антидемократично.