70

безпартиен

преди 10 години

Протестът не е на ГЕРБ ,а на народа.И ако другарите от БСП смятат да останат,значи ние трябва да емигрираме щем или не щем.Защото ни чака Жан Виденов 2.А аз нямам сили за второ такова приключение.Иначе и шефът на ГЕРБ и този на БСП преди 25 години са били съпартиици-членували са в БКП.Така,че са от един дол червени дренки.

69

Анонимен

преди 10 години

Е, социолозите просто изговориха на глас истината - ГЕРБ тотално се провали като яхна "протеста4 и така всъщност го ликвидира.....

68

miroslavGoshev

преди 10 години

Аз пък призовавам да имаме воля да работим всеки ден, за да променим заобикалящата ни среда. Да се учим, да се образоваме, за да можем да инвестираме знания и труд в държавата. Да помним историята, за да не повтаряме грешките. Да сме единни, за да не ни разделят. Да сме будни, за да знаем кога и защо избираме. Имайки претенции да знаем какво ще последва от действията ни. Ако искаме истинска промяна, трябва да предложим чиста алтернатива, която има качествата да промени моделите.

67

Анонимен

преди 10 години

Хайде всички отново на площада. Да изринем тази комунистическа *** и да променим съдбата на нацията. Комунистите не могат да правят нищо друго освен да крадат, демагогстват и погубват. Силата е в нас - гражданите на България, нека бъдем свободни да изразим волята си, да бъдем силни да вярваме, че статуквото може да се промени, да бъдем смели да стигнем докрай. Горе главата българи! На площада до дупка!

66

miroslavGoshev

преди 10 години

Май, май Бойко го оставя този вот за догодина. Уплаши ли се, няма с какво да подплати действията си ли.....

65

Анонимен

преди 10 години

Следващите избори ще бъдат 98% процента спечелени от комунистите и турците,защото в България ще останат само ***,пенсионери и некачествен материал.

64

vesko02

преди 10 години

Както и да се развият събитията ,тази власт ще си отиде по рано .

63

обeктивен

преди 10 години

Следващите избори - 2017 г. Свиквайте, герберасти!

62

...

преди 10 години

Политически или не, протестът е срещу руско-турското управление. 20 и повече години Русия и Турция чрез БСП и ДПС ни държат в орбитата си. Това значи по-далеч от Европа. И живот по законите на ориента, с мафиотски привкус. Хората не издържат повече. Освен това са граждани на ЕС, искат да живеят по неговите стандарти. Не искат в Евразия. Тъй че протестът си остава, отношението към това правитество си остава, Орешарски ще го освиркват, няма да го приемат.

61

Лумпенски протести

преди 10 години

Да протестът си бе чисто политически и бе обречен. Същото се отнася и за контрапротестът. Варненският протест през февруари бе протест срещу ЕРП-тата и ограбването на хората. Затова сполучи и ГЕРБ сдаде власта, Кметът бе сменен заради незагриженноста си за Варна. Протестите на цимилизоманите Софийски *** бе политически и не успя, защото неговите протеворечиви и далече от действителноста лозунги бяха фалшиви. Но предстои отново социалноикономичски протест - хората нямат пари за оцеляване,

60

ТОДОР ЖИВКОФФ

преди 10 години

ооооХооооооооооо :) как сте РОБИ ? бачкате ли за 400-500 лв ( в градовете под 50.000 население и за 300 ) !?!?ееема така е, все пак се РОБИ ! мммм исках да кажа КРОТКИ роби, КРОТИЧКИ . Брааааво! ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!! така трябва да сте , защото нали знаете : НАВЕДЕНА ГЛАВА - САБЕ НЕ Я СЕЧЕ ;) по правилния път сте защото се страхувате и така трябва ами нали вие си го знаете СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ а така, страхувайте се, нищо че РЕАЛНО НЯМА ОТ КАКВО айде, лека че след малко сте на работа.

59

ГЕЙбероебач

преди 10 години

Има ли живи смазани ГЕЙберунгелски пИдали .......пак питам?

58

ГЕЙбероебач

преди 10 години

Има ли още живи ГЕЙберски пИдали ?

57

Анонимен

преди 10 години

SOCIOLOZI.POLITOLOZI.OT KADE SE PRAKNAHA TEZI AL4NI IZMEKARI.

56

Анонимен

преди 10 години

Браво комуня пак оцелеяхте, признавам само *** са по - издръжливи от вас, нито Райд нито радиация ви лови и пак на воля ще си крадете....

55

П А Т Л А К А

преди 10 години

Mного радва тоя сайт... Само насирания един на друг ! хахахахаха

54

Анонимен

преди 10 години

ДО ИВАНИВАНЕ ДА ТЕ Е.Е КОИ ТЕ ХВАНЕ

53

ВВС

преди 10 години

Това е "кръгът" на политолога Петър-Емил Митев,известен с връзката си с БСП. На тези хора това им е задачата-да манипулират общественото мнение!!

52

Roki

преди 10 години

Ei Sega iznasilih edin Gerber

51

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен#74:Ти си пълен "***"!!!Защо"герберите"да умират от яд??Като свършат парите от заема,Орешко и Станишко отиват в небитието!Ще ги изчакаме!Няма инвестиции,приходите от бюджета намаляват!Няма как да си изпълните обещанията!ЩЕ БЪДЕТЕ ПОМЕТЕНИ МНОГО СКОРО И ТО ЗАВИНАГИ!!