9

Marji

преди 6 години

До Анонименaz sym na 14 i zapochnah da pusha marihuana kogato bqh na 12 roditelite mi sa protiv obache tq me izlekuva ot mnogo bolesti koito imah pitate li se zashto marihuanata e pozvolena v Kanada ...?

8

той

преди 10 години

Пуша редовно повече от 20г. и според мен основната вреда от употребата на марихуана е че пречи на социалните връзки. Пушача търси пушач, а има много *** сред употребяващите.

7

Радо

преди 10 години

Единствения доказан отрицателен ефект от Марихуаната, е че при прекаляване с нея води до убиване на мозъчни клетки. Те чалгата и сапунените сериали убиват мозъчни клетки, но са законни.

6

Анонимен

преди 10 години

Най-полезното растение на човечеството - ФАКТ.Лекарство,гориво,хартия,текстил,

5

Боб Марли

преди 10 години

Да, това е истината - канабиса лекува не едно или две заболявания. В същото време изкореняването на това растение и залавянето на тийнове с по една цигара се е превърнало в PR средство номер 1 на българското МВР.

4

Мен

преди 10 години

До АнонименДа те Илюминатите са я измислили и посяли навсякъде, както жълтия кантарион и всички други полезни билки то бива простотия *** тва твойто достига нови хоризонти. Не ми е ясно само как едно растение дето е на земята преди нас и има буквално стотици приложения продължава да е незаконно се едно могат да спрат хората да си сеят:)

3

Анонимен

преди 10 години

Гледайте по Ютуб фирма Илюминати 2 с БГ субтитри и ще разберете защо медиите ви подхвърлят такива "полезни"материали за разни треви и техните свойства!..

2

мхм

преди 10 години

Използва се при множествена склероза, рак, болестта на Крон, ХИВ/СПИН, епилепсия, глаукома, Алцхаймер и редица други.В същия момент полицията като ви хваща децата с по една цигара ги изнудват за пари, ако нямат - изкарват им досие, което си остава цял живот. Страшно престъпление.Просто трябва да се декриминализира както в някои страни от ЕС и вече 13 щата в САЩ.Който иска да пуши го прави и няма причина това да е престъпление, освен предразсъдъците и невежеството на някакви селяндурници :)

1

Анонимен

преди 10 години

Скоро четох ,че канабисът много помагал в лечението на множествена склероза