13

пффф

преди 10 години

От тези мерки ще нищо не става.тези само ни хвърлят прах в очите.ще намажат само шепа местни феодали,които така или иначе си ползват земята на хората.оставка ***.

12

maketo

преди 10 години

глупости на тракалета направете нормални данъците кат насекъдеиначе микой не ке да дойде дръжавата требе да прави инвестиций у селските райони възродете ТКЗС или как им викат ся модерни ферми дайте на ората убава заплата и за секи лев ке получите по 100 ама се тикви сте се събрали горе

11

jetero

преди 10 години

И това да стане .. пак е нещо за разлика от миналите Американофобски ГЕрбер4ета мизерни..

10

РАД

преди 10 години

До Затворете границатаАми 'айде протестирай, вместо да обясняваш!Впрочем нали сега не е "Боко-Тиквата" на власт? Значи няма от какво да се притесняваш! ето новата власт се грижи за хората! Взема мерки срещу безработицата-срещи, приказки, едно-друго! Вземат се мерки и срещу дискриминацията -ще се назначават помаци,без значение,дали са образовани, подходящи и т.н.Мерки има и срещу бедността - "токът няма да поскъпва",каза министърътЕ,за млади семейства няма облекчения,ама нали за *** им

9

социолог

преди 10 години

Браво на г-н Г. Марков. Най после някой да каже истината, защото пенсионери, неграмотни *** и полуграмотни турци не са двигателя на Държавата. Ако не са умните и образовани хора как ще има социални придобивки за маргиналите, кой ще им ги заработва?. Правилно е да си заминава Олигарски с крадливите си министри и БСП-ДПС-ДС в Търговище и там да си заседават. В София, Пловдив, Варна и Бургас никой не ги иска и не е гласувал за тях да ни управляват.

8

Затворете границата

преди 10 години

Тези *** да не се мотаят, ами да затварят границата. Всеки ден влизат по 100 (официално) "бежанци" от Турция. Колко са неофициално влезлите.... сигурно по 500 на ден ! До един ислямисти, крадци и убийци. ЕТО ЗА ТОВА трябва да протестираме, не за връщането на Боко Тиквяка. Между другото, ако той беше на власт вече да сме "поели" 100-200 000 сирийци в България. Кажат ли му нещо от Америка той изпълнява !

7

Роза

преди 10 години

Значи трябва да намалят данъци на абсолютно всички общини, защото в цяла България безработица е много по-висока, отколкото е посочено в официалните статистики!!!!

6

Пешко

преди 10 години

Невероятни мерки, няма що. То и досега било така, ама сега щяло да е малко по-иначе, а това за автомобилите е много хубаво, ама ефект няма да има, щото 80% от автопарка у нас са трошки със стандарт 0 евро

5

РАД

преди 10 години

ЛИцемерието и имитацията на дейност нямат граници!Я да видим кои "социални партньори" са се събрали? Всички от едно котило!Един от най-фундаменталните проблеми в България е,че след 1989 тогавашната управляваща клика разпределя порциите и предопределя развитието на страната! Едните биват "назначени" за бизнесмени (милионери), другите за синдикати. По този начин се овладяват двете основни звена на икономиката - капитала и работещите! Вижте представителите на "бизнеса" и на "синдикатите"...

4

БАЙ ГАНЬО

преди 10 години

САМО ПРЕДЛОЖЕНИЯ! ТИЯ ВАФЛИ СМЕ ГИ ЯЛИ;)НАШИТЕ УМНИЦИ ПАК ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ НА БЕДНИЯ НАРОД.

3

нормален

преди 10 години

Добри мерки - крайно време е да се вземат такива, които да доведат до стимулиране на бизнеса, до намаляване на безработицата и увеличаване на приходите в хазната от осигуровки и данъци. Не може да има социални плащания при положение, че няма работеща икономика. Основното е да се насочат мерките за раздвижването на инвестициите и от там и пазара на труда.

2

Анонимен

преди 10 години

ОРИГИНАЛНИЯТ ТЕКСТПолитическото ръководство на министерството на обществения ред в Гърция предприе безпрецедентна чистка в полицията с цел да изолира полицейски служители от достъпа им до ултранационалистическата партия "Златна зора", тъй като медиите твърдят, че симпатизанти и членове на партията в рамките на полицията често пъти са помагали на организацията да избегне полицейски акции.

1

Анонимен

преди 10 години

Политическото ръководство на МВР предприе безпрецедентна чистка в полицията с цел да изолира полицейски служители от достъпа им до ултратурската партия "ГРОБ", тъй като медиите твърдят, че симпатизанти и членове на партията в рамките на полицията често пъти са помагали на организацията да избегне полицейски акции.