26

Alexander

преди 10 години

До StrikerКакъв е смисъла да пишете коментар, ако изобщо не сте чували за сериала? Потърсете и по-прочетете в интернет... Тогава се изказвайте във форуми и публикации.

25

aver1one

преди 10 години

Господина с мнението, че филм над три серии е зле, нека да погледне в офиц. сайт на сериала и да види, че е именно сериал. HIMYM, Breaking Bad и още куп сериали над 4+ сезона, доказват, че са супер успешни, без да става предречена сапунка! "Под прикритие" е от малкото хубави бг филми, снимани из България, показвайки как все още имаме приемливи курорти и хубава природа, как българитд могат да се възползват от природата, която ни заобикаля,ннезависимо дали е море или планина. Велик сериал!

24

Наско

преди 10 години

Еее сериала си го бива .

23

чоката

преди 10 години

Абе, смешници злобни....разбирачи по всите въпроси от ми..та до атомната бомба......Сериалът има естествено някои слаби места, но си е много хубав и се радвам, че родното кино се развива и ни представя все по-добри продукции! А, на който не му оттърва.....Ферхондето върви по няколко телевизии в различни часове, така че - ЕНДЖОЙ!

22

Анонимен

преди 10 години

Защо ми се струва, че ще стане като Бързи и яростни, 12-сезон, 8-серия, 3-то повторения. Як е сериала ама почва да се изтърква вече.

21

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Бойко следи...сериала и се...тюхка;лелее,защо ми трябваше да се захващам с...политика,ами не си останах като Джаро и Иво,едно...проспериращо борче.А иначе...сериалът си го бива.Гледан е в 4-ри континента,една островна държава и Килибати(не знам къде се...намира).Това е една чудесна...реклама за България и всички които...са го гледали сигурно си...мислят;добре че не съм...там и все още съм...жив.

20

Анонимен

преди 10 години

Нама ли да вкарат образите на Боко Тиквуня и Цецо ***?Кирил Ефремов може да ги изиграе и двамата,с което си гарантира АСКЕЕР за следващата година?!

19

Анонимен

преди 10 години

Дано некадърника-актьор дето играе Мартин(не го знам как се казва)най-сетне да го гръмнат и да се свърши с тия ужасни опити на налагане!Да ходи безработен да протестира за боку!

18

Радев

преди 10 години

Надявам се сценария да е по-смислен отколкото беше в последния сезон. Много безсмислена патаклама и доста плосък диалог. Това зализано момченче - Мартинчое по-подходящ за някоя тийнеджърска драма, но е далеч от образа на екшън-герой. Т.нар. Кука също е доста патетичен в опитите си да се прави на страшна мутра. Виж за Бахаров и билалов нямам забележки - истински профита.

17

анджък

преди 10 години

До Strikerабсолютно си прав, големи са некадърници тв кинаджиите ни, ама иначе пък надути, баси комплексарите, дето си снимат филмчета, които само тесен кръг приятели си ги гледкат. никомунеизвестничевсковци. аман.

16

Тра-ла-ла

преди 10 години

Не отдавна Евр(оп)ейския съюз разпореди че трябвало да се правят не знам си какъв процент сериали по нашата телевизия, на всичкото от горе да се харчат пари от данъците на хората за да имало БГ кино индустрия. Каква кино индустрия, некви нещастници дето ги гледаме всяка вечер по който и канал да превключим и некви *** сериали да ти промиват мозъка и да ти представят какъв престъпник бил българина. Не харчете парите и без това сте некадърници, дайте ги на бедните пенсионери дето са със 150 лв.

15

Атакист

преди 10 години

до 16Абсолютно си прав! Сериалът трябваше да свърши, когато Иво хвана Мартинчо. Просто трябваше да му пръсне мозъка в склада и да се свърши. Винаги ще има престъпници които са ненаказани. Така е и в реалния живот. Примери колкото щеш- Маджо, Галеви, Маргините...

14

jetero

преди 10 години

Щеше наистина да е мега успешен самия сериал ако го бяха завършили в 3 сезона .. .а сега ще бъде една малоъумна екшън сапунка ... Дъщерята на джаро .. балдъзата на Косъма ще се появи .. после майката иво ще се окаже жива .. бля бля бля .. балъшка му работа а и репликите в последните епизоди бяха все едно за 5 годишни писани. А тоз мартин никфа градация на героя си, нито дълбочина има след като изгуби и му отнеха вси4ко и пак същия *** си го играе.

13

Атакист

преди 10 години

до 14Точно в началото на трети сезон това ме подразни, че имаше много взривове и каскади на черноморието за сметка на сценария. Сега гледам пак се ввръщат на черноморието със същите номера- каскади на кило. Това убива чара на сериала.

12

HidAn

преди 10 години

Един от най-добрите сериали.Който има оплаквания да направи той, супер си е сериала пък и хумор има малко идеален е само да не стане като американските филми само каскади и експлозии, а сценария да не струва.

11

Атакист

преди 10 години

Тя вече идеята на филма се развали, след като разбраха всички, че Мартинчо е ченгето под прикритие. Сега Мартин какъв ще го играе ми е чудно под такова заглавие на сериала.

10

yasensl

преди 10 години

Серияна е много добър само този Мартин хич не му мяза ролята..........

9

Анонимен

преди 10 години

До Strikerti v bunker li jiveesh

8

ценител

преди 10 години

Най-добрият БГ сериал! Всяка серия те държи в напрежение, пълнежи няма, има много екшън и заплетени интриги. Сериал, които показва ситуацията в България от началото на прехода до сега 1:1.

7

БУДА-ла

преди 10 години

У-у-у-ф-ф, на тия кой им дава пари за такива Глупости?!... Като искат да са известни да ходят у Вип-Брадъра... Там поне ще се изложат по-стабилно и ще станат наистина Известни!... Иначе така само се напъвате да ни пробутате сериалчетата си...