66

Свирчо

преди 10 години

ми така е кат не може да свири чалга туй ПЯНУ за кво ни е

65

до #63

преди 10 години

То за случая с Валерката и чалгарката поканата не беше дошла от името на директорката, а просто се провеждаше някаква си кампания, на които те били лица. Което не прави ситуацията по-малко безумна, но поне вината не е на директорката.

64

zaebi

преди 10 години

tova debeloto detence deto mama 6ef go napravila taka se izduniloo...tctctc taq 6urobadjana6tina trqbva da spre

63

Дедо Цецо

преди 10 години

А за нацепената ни държава няма да има нито осъдени,нито уволнени.

62

Анонимен

преди 10 години

И един виц по случая: "Блондинка влиза в музей. Неволно събаря и счупва статуя. - Госпожо, статуята беше толкова стара:(- казал уредникът. - Ох, отдъхнах си, а така се бях притеснила- изстреляло блондито:))"

61

Анонимен

преди 10 години

Така ще е, щом пък друга овца/ директорка/ кани Валери Божинов и Андрея на първия учебен ден. К'во значение има някакъв роял, щом чалгаритмите са налице?!

60

ицо

преди 10 години

Мамина, сладка,оядена ***,та чак и за компоти го приготвила....И тази с тия плоски обяснения ръководи младежки център.Господи,мили боже справяй се по-бързо с такива индивиди,че много лошо ни чака.

59

не син

преди 10 години

"обяснила, че действия и са били продиктувани единствено с намерението да опази децата, защото музикалният инструмент е бил много опасен. " - Ужас! И се сърдят на Бойко,че казал "такъв ни е материала"! Вижте какви първобитни хора управляват изучаването на децата ни !

58

Джедай Мастър

преди 10 години

Освен оставка, да я накарат и да го плати, може ли толкова прости хора да съществуват - роялът бил паянтов, та го нацепила за дърва.

57

az tam

преди 10 години

Да започнем да пушим трева всичките, та да има по малко за децата и да не се тровят.Ба си спасителката.

56

Свирчо

преди 10 години

То тая лека 3 пъти каза на рояла "ПЯнотУ" .... Коментарите са излишни !!!!

55

king_for_a_day

преди 10 години

54, озадачаваш ме. Каква връзка има детската градина? Този роял се е намирал в младежки център. Там ли нямат място децата?Но ако искаш наистина можем да избием децата или да срутим сградата, вместо да обезопасим рояла. Все пак, не казвам, че унищоването му е приемлив начин да бъде обезопасен, ако все още е ставал за нещо. Но и все още чакам информация дали е ставал за нещо. Докато не разбера, няма да имам изградено мнение по въпроса виновна ли е директорката.

54

king_for_a_day

преди 10 години

52, знаеш ли колко тежи едно пиано? Можеш ли възоснова на това да направиш някакви предположения колко може да тежи роял? Ако краката му са разклатени... да продължавам ли? Да припомням ли изключително нелепия случай, при койт одете във Велико Търново загина, затисната от футболна врата в двора на училище?Хора, не съдете без да знаете каква е ситуацията. А за съжаление няма как да знаете. Аз от тези статии узнах (по-точно се доубедих) само в един факт - българските журналисти са некадърни.

53

виж

преди 10 години

Ами king_for_a_day деца нямат работа около него и той около детска градина , решението е наистина нейно но нали не предлагаш да избием децата или да срутим сградата.

52

king_for_a_day

преди 10 години

Както вече някои писаха, проблемът не е в това, че е извършена потенциална материална щета с унищожаването на един роял, а това, че няма музиканти, които да го ползват и няма журналисти, които да напишат една нормална статия, от която да стане ясно от кога не е използван този роял и защо, ставал ли е за нещо, възможно ли е да бъде възстановен и прочее. Дори не искаме да разследват злоупотребите за милиарди, нормално е да ги е страх... но поне тези дребните неща разследвайте, вместо да преписвате

51

Мариян

преди 10 години

Някой може ли да ми обясни с какво по-точно един роял, дори и неизползван, представлява опасност за децата?

50

king_for_a_day

преди 10 години

Защо никой не отговори на въпроса какво би станало, ако наистина този роял затисне някое дете? Тогава всички активни граждани, щяхте да плюете директорката за безстопанственост и да питате защо не е изхвърлен. Но дори да направим, далеч по-банално предположение - че нищо не се случи - представете си - този роял остава за следващите 13 години като декор, после още 13 години като декор, после още 13 ... А днес специалисти щели да проверяват дали ако се сглобял, щел да може да се ползва за декор...

49

пожънало

преди 10 години

Ми кво боко не размразяваше ли археологически обект с калорифер , а броенето на камъни от обсерваторията в Рожен.Каквото посадило такова пожънало.Ценен бил хе хе да не е volkswagen golf 2 я и се огледайте за органа в зала България къде е.

48

Shop

преди 10 години

До Амадеус Да, хабите си приказките точно за един стар сандък. И предполагам и ти си от същата порода възмутени музиканти, на които рояла 13 години е служил като поставка за кафе в коридора.

47

king_for_a_day

преди 10 години

Това е нещото, което ме мъчи - защо чета поредната за днес статия, посветена на чудото за деня, в която реално липсва информация, обаче усилено се формира обществено мнение? Защо вчера, когато убиха банкерката от Бургас, "информацията" се менеше през половин час в безброй статии? Защо не напишете една нормална статия, която наистина да информира? Днес същото - поредната дописка, която не ни казва най-важното - в крайна сметка, струвал ли е роялът и 100 лева?