5

6

преди 10 години

Не се занимавайте кой о защо е кръстил Бялата вдовица, проблемът е съвсем друг. Да живееш с амбиции да убиваш, за да покажеш пред света колко си КУРав и че твойто ще е винаги е най-опасната опция в този век. Вече нещата не опират до месторождение, а до набиване в главата за насилие и отмъщение.

4

До 3

преди 10 години

Че кой те заставя да казваш "цветнокожа"? В България всеки може спокойно да казва думи като ***, ***, *** и т.н. Така наречената "политическа коректност" е гнусна гавра със свободата на словото.

....... Както продължаваме да пускаме БЕЗПРОБЛЕМНО в България така наречените "Сирийски бежанци" , защото ние НЕ знаем кой влиза изобщо и какво крие зад натурата си на "бягащ от войната" !!! И като знаем , как ги проверяват Българските власти....... БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ!!! Да не вземем някой ден да чуем за подобно "СЪБИТИЕ" в Български МОЛ , а?!?! В което главните "ГЕРОИ" да са някакви така наречени "Сирийски бежанци" - ислямски фундаменталисти!!! :((((............

2

Чистач

преди 10 години

Шенген ли ....

1

Картаген

преди 10 години

Ругаете руснаците, ама това вътре не са хора, а озверели животни решили да убиват и колят на всяка цена. Варианта с газа е единственото решение. Може да напишете Сирия в youtube, за да видите що за "мирна религия" е исляма и колко добри са "протестиращите"