10

Android

преди 10 години

Хм, Blackberry и iPhone все едно, че един *** ги е правил. *** и половина!

9

Анонимен

преди 10 години

До 10 Нещо не схващам на къде биеш. По точно схващам, ама ми се струва, че ти не схващаш ;). Колко начина има да се произнесе една дума на английски само в рамките на Британската империя? Ами само в лондон? А би ли могъл да ми обясниш кой е правилният начин и защо? ;)

8

Анонимен

преди 10 години

До 9- к'во сега на британци ли се пра'им с блЯкбери, ок .... ама британците на епъл викат Апъл.... все тая ми е де! ......

7

Анонимен

преди 10 години

блякбери и епъл са имена. В епъл има повече маркетинг, отколкото технологии. Има хора, обичат да си купуват имена, други обичат да си купуват маркетинг. Има и такива, които обичар да си купуват разходи - периферията и софтуера на една и съща фирма за епъл е по скъпа 5 - 10 пъти отколкото за андроид . Андроид е за работа - приложенията са евтини, периферията е безкрайно много, разнообразие от модели и дизайни - бол, потребителски интерфейси и модификации на операционната система според нуждите.

6

преводач с Bberry

преди 10 години

искам само да внеса пояснение на "разбирачите" с коментарите за "прокиснала боровинка" ," боровинка талаш" и прочее, че най-вероятно никога не са виждали Bberry. Името му означава къпина, такова е и логото му, та боровинката си я заврете ... нали знаете къде.

5

Q10

преди 10 години

съгласен съм с 4 , уникален, престижен и суперфункционален бизнес телефон, че и батерията издържа по 2 дни, iPhone5 на жена ми само виси на кабела за зареждане, не знам дали и половин ден издържа. А на всички глупости за теглене в роуминг, сигурност и криптиране и прочее ще ви кажа, че ако сте *** да не може да си настроите опциите на телефона по-добре си купете радиостанция - там има само комутатор.

4

fsa

преди 10 години

Хора които никога няма да могат да извадят 1000 лв. за качествен бизнес телефон като q10 или z10 на BlackBerry, а ползват Android-те от китай и тайван за по 200 лв. , са тръгнали да коментират марката измислила СМАРТФОНИТЕ. Необразовани ***.BlackBerry за бизнеса, Apple за личен, всичко друго е copy/paste от тези две марки.

3

2

преди 10 години

Много си заблуден 2, чак те съжалявам...

2

user

преди 10 години

Май нищо не разбираш от технологии. BlackBerry са номер 1, защото правят иновации, а не копират! Това е марката за различните и нестандартно мислещи хора с пари, а не бедняци с андроид телефони за по 100 $.

1

user

преди 10 години

И дечицата знаят - Нокиа и вси останали. Мерцедеса си остава мерцедес дори и конска глава да е.