12

До Калинка Сърменова

преди 10 години

Как работи властта, се вижда и от избирането на директор на театър - Това е единственото в което си прав Калинке. При власт в ръцете на Тиква какъв директор освен пън като Сърменов.

11

Анонимен

преди 10 години

Импотентния във всяко отношение *** на пожарникарски дупетии, да си държи кафявия език зад зъбите, че да не стане дума за злоупотребите в сатирата, докато той се правеше на директор. *** сърменов.

10

Анонимен

преди 10 години

Тоя пък какъв е ,че дава акъл ? И той като приятелчето си Буда се взеха на сериозно и се мислят за голямата работа , на ако поне малко има нещо в главата ще разбере колко е кух.

9

Зрител

преди 10 години

Калинка Сърменова- много противно синтетично същество натрапвано на зрителите насилствено.Такива протежета не ги гледам даже.

8

Швейк

преди 10 години

Всички артисти са ****лизци. Едни на едни други на други. Е сигурно има и не****лизци, но те не се натискат за директори.

7

Анонимен

преди 10 години

Този не се ли усеща че става жалък и смешен, мъж ли е или пухльо?

6

Милото

преди 10 години

Това е позор за един мъж - да оревава целия свят само защото Боки и Цецо вече не са на власт и няма кой да му удари едно рамо...

5

Анонимен

преди 10 години

Тази мъжка калинка назначена от ГЕРБ за директор без конкурс орева всички медии.Да си взима снимките с Бойко Борисов с които беше некичил кабинета си и да се връща в дупката от която е изпълзял.

4

Гог

преди 10 години

Сатиричния театър е свещено място. След Лолова, Стоянка, Калоянчев, Парцалев и много други, да сложиш директор Калинчо, само защото е любимец на Бойко - не е било добро решение. Защото не си гледаше работата. Изгони големи артисти като Павката Попандов. Защото Сатирата не е място за Калинки. Били те и сърмени.

3

Кибик

преди 10 години

Вижте в интернет какво мисли Павел Попандов за този ***....

2

miloto

преди 10 години

Ti pa ,da ne si Alen Delon,ta se izkazvaj,...:-)

1

ЮДА

преди 10 години

Абе пичове, стига сте ни занимавали с тоя ПЛЕШИВ,ЗЛОБЕН,КОМПЛЕКСИРАН НАРЦИС.НЕ ВСЯКО НЕЩО,КОЕТО ИМА БУЗИ Е ЛИЦЕ - ПО-ЧЕСТО Е *** !