12

защо не

преди 10 години

ами именно ss са обучавали зелените барети след войната

11

gtf

преди 10 години

този знак съществува хиляди години, не е нормално да бъде така отричан само защото някой, някога го използвал.

10

Анонимен

преди 10 години

Хотел Ryugyung в Северна Корея. Планиран през 1987 като най-големия в света, с 3000 стаи. И досега недовършен и празен. Официалините карти на Пхенян твърдят, че руината, висока 330 м, не съществува.

9

boyan

преди 10 години

Една от най-големите тъпотии която дори не прочетох до края :)

8

Анонимен

преди 10 години

Ако архитекта беше завъртял пречупения кръст в посока обратна на часовниковата стрелка всичко щеше да е ОК. Функционалността на сградата щеше да е същата и нямаше да го обвиняват, че е точно свастиката.

7

:)

преди 10 години

До No.4:Да! Да! Точно за това говоря!

6

Анонимен

преди 10 години

Ако Хитлер беше използвал примерно квадрат за символ и него ли цяхме да забраним. Между впрочем свастиката не е измислена от Хитлер. Тя е доста по древен символ и произхожда от Тибет и Индия. Самата дума свастика означава "прави добро". А какво да кажем за звездите на Сатаната със седем или пет лъча? Особено тази с 5 лъча присъства в знамената на половината държави.

5

тцЪ

преди 10 години

София може да кандидатства с:Новата сграда на УАСГСградата на НОИАбсолютно всеки МОЛ, построен през последните 10 години.Фонтанчето на ВитошкаГрозотиите по Цариградско шосе...

4

До номер 3

преди 10 години

Каква злоба?Просто някои хора стават за журналисти други не стават.То бива да си ограничен човек,обаче и статии да пишеш е малко прекалено.Кой им плаща заплата на такива ми е непонятно?По добре някое дете от 5-ти клас да хванат да прави преразкази по картинка и да му дават тези пари.По-компетентно мнение ще изкаже а и парите ще са му от полза на един ученик."Военноморски сили се съгласиха да направят някои промени".Oт колко години са тези сгради?Сега заради Драгоева и промени да правят :)))

3

:)

преди 10 години

До No.2Еееех, колко злоба има на този свяяяят!

2

Анонимен

преди 10 години

"Пречупен кръст"?Теодора Драгоева ти да не си в подготвителна група в детската градина?Това че комплекса е с формата на свастика въобще не е странно.Това е много древен символ разпространен сред всички народи и етноси още от най-дълбока древност.И е толкова разпространен в природата,че е съвсем нормално да го има и в архитектурата.Трябва да си с доста ограничен мироглед за да свързваш свастиката само с нацизма.

1

*

преди 10 години

И в България вече има 'мъртви молове'... След голямото молово пране на пари това беше неизбежно...