15

boyko_stoew

преди 10 години

До info. 1.Инвестциите в АЕЦ Белене са стрелба във въздуха.Много пари -нулев резултат2.Ако се намери читав Инвеститор -добре,ако не- Край на Проекта.Като те чета колко си наясно с тая тема си мисля ,че на твой гръб, две стотинки да сложа ,ще ти се скърши гръбнака. Изказвай се по други теми.Иначе в Страсбург са виждали доста *** и няма да ти обърнат много внимание. 3.Знаеш ли кои и как продаваха тока на "ДЪРЖАВНИЯТ"Козлодуй 24 години!?4.Що е то ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ и почвата и у нас?

14

boyko_stoew

преди 10 години

В прокуратурата нямат достатъчно експертност, за да могат да повдигнат обвинения ,които да издържат на СЪД.Въобще не са наясно къде да Чукнат за да се Пукне...!"Риск" са изпечени играчи.За тях прокуратурата е "детска забавачница".....Все пак добрата новина е ,че се прави опит за прилагането на Справедливост.

13

Посетител

преди 10 години

Я има я няма .... 1-2 жертви ще искарат. Ще им предложат някой друг милион за 1-2 год и някой ще се навие, за да прикрие другите. Пълен смях е съдебната ни система и 50% от законите ни са така направени .... мале мале

12

info.

преди 10 години

Знаете ли че искат да направят Аец "Белене" ЧАСТЕН.Сега се замислете кой иска да го купи,и какви пари са налети там,пари който ще влезнат като инвестиция в някой частен джоб.АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ НА МОЙ ГРЪБ,И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ: ЧАСТЕН АЕЦ ЩЕ БЪДЕ РАВНО НА БОМБА.Още от сега ви казвам господа политици!НАПРАВИТЕ ЛИ ГО ТОВА!ЩЕ ВИ СЪДЯ ДО ДУПКА!!НО НЕ ТУК!А В СТРАСБУРГ!

11

Анонимен

преди 10 години

АКУД,уцели десятката! :))))

10

Анонимен

преди 10 години

"Костинброд" сезон 2. Драма в няколко части-уводна- шумни акции на ДА(Пеевски), арести на големи шефове, огромен размер на пръстъпно облагодетелстване, следва завръзка- трупаме документи, сменяме прокурори, точат се експертизи, делото е от правна и фактическа сложност, ще удължаваме срока, нали е кратка простта българска памет и накрая епилог- спирам срещу неизвестен извършител. Тук важното е зад кулисите (прегръдка на Цв.Василев и Манчев зад завесета още по време на увода и закачливо смигане.

9

megi 55

преди 10 години

Моля ,не се вълнувайте толкова много по темата! България има "независима" съдебна система"независима прокуратура и още по "независим" главен прокурор и те "безпристрастно"ще отсъдят кой крив и кой прав! Не се съмнявайте в това!

8

...

преди 10 години

Добре де, какво тия сегашните КРАДЦИ, ще обвинят тия предишните КРАДЦИ, че били крали, така ли да се разбира от тая статия? Щото по тоя проект от едно 20 и повече години ни крадът ли крадът! Не разбирам! Поне кажете кой да се обеси та да го обесим и да се свършва, ама май май, така като чета измежду редовете, ще ни се наложи цяло поле бесилки да си направим май!

7

Анонимен

преди 10 години

САМО ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ- ЗАЩО АРЕСТУВАТ ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ДИРЕКТОРИ НА НЕК, КОИТО СА НА ПОДЧИНЕНИЕ НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА БЕХ, А ТОЙ ОТ СВОЯ СТРАНА Е НА ПОДЧИНЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА И ЕНЕРГЕТИКАТА - В СЛУЧАЯ ДЕЛЯН ДОБРЕВ, КОЙТО Е НА ПОДЧИНЕНИЕ НА МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ- В СЛУЧАЯ БОЙКО БОРИСОВ. АКО НЯКОЙ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НЕ Е СПРЯЛ ПРОЕКТА И НЕ СЕ Е ПОДЧИНИЛ НА РЕШЕНИЕТО НА ПАРЛАМЕНТА И НА КОНСТИТУЦИЯТА, ТОВА СА ТЕ. КОГА ЩЕ ГИ АРЕСТУВАТ ИЛИ ГЕРБ Е НЕДОСЕГАЕМ ЗА ЗАКОНА ?

6

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми зрители-данъкоплатци, доволни ли сте от представлението 30-години-белянски-грабежи?Вероятно сте доволни щом сте платили до сега около 800лв, а пък казват, че наченци не ходели на театър и не давали пари за изкуство.

5

Анонимен

преди 10 години

Има докЮменти,не се хабете граждани!Съда взима решение на база доказателства-т.е. документи!А разни бля-бля червените,***,герберите и т.н.са за децата от 2-ра група в детската градина!Така че е редно,пишман медииите да престанатс глупавите си писания!

4

ревизор

преди 10 години

Няма и да има-всичко е представление!

3

акуд

преди 10 години

Сергей Станишев попитал Радио Ереван:- Може ли да направим Орешарски национален герой?След кратко мълчание от радиото задали въпрос:- Като кого?- Като Левски! - отсякъл Сергей- Може - отговорили от радиото - обесете го!

2

ДМС

преди 10 години

Правосъдието получило ДМС Белене и коледни и всичко е точно.Ще се изненадам в обратното!

1

Анонимен

преди 10 години

Р.Овч. СС ББ ЦЦ АД ЛМ ИК никога неса виновни