19

JUJU

преди 10 години

Не съм чул някой да е казвал : "Ще има чадър за наши хора". така че:.Стига булшитс, г-не, кажи нещо по същество!

18

така, така ...

преди 10 години

Забравих много важен енергиен бандит - Цветан Василев, заслужава си отделно да го спомена!

17

така, така ...

преди 10 години

Има и други, ама няма да ми стигне цял ден да ги изброя, ама те си ги знаят кои са ... Вие само продължавайте да ги дразните!

16

така, така ...

преди 10 години

Мен ме кефи като ги дразните с тези коментари под форумите, та току виж подпукали всички енергийни разбойници, в това число и Овчаров, и Кадиев, и Костов, и Кунева, и Делян Добрев, и Валентин Златев, и Бойко Борисов, и Домусчиев, и Манчев, и Ковачки, и Валентин Николов, и Първанов, и Прокопиев, и Плевнелиев, ама всички без оглед на цвят и верую, та тогава да видим!

15

Кочо

преди 10 години

И за Станишката и Моничка ли?

14

Анонимен

преди 10 години

има бизнес, който има доверие в правителството и инвестира.Стойнев, много си зле - бизнеса инвестира ВЪПРЕКИ малоумното ви правителство. Наясно са, че нищо от казаното от вас няма да го бъде и няма риск за инвестициите. Това, че раздавате пари на електората си си е ваш проблем, а не на инвеститорите.

13

Другарки и другари

преди 10 години

Роден е на 6 май 1976 г. в град Триполи. Завършва Сорбоната. Народен представител в 41 и 42 народни събрания. Бил е личен икономически съветник на Сергей Станишев по време на мандата му[1]. Бил е председател на комисията по труда и социалната политика в 41 народно събрание[[2]. От 29 май 2013 г. е министър на икономиката, енергетиката и туризма на България.----Нали се сещате на кой първата му работа може да бъде 'личен ик. съветник на другаря Станишев', чиято първа работа е .. премиер на РБ :)

12

ддт

преди 10 години

Стойнеф, тези лафове за чадърите сме ги слушали, слушали та ни се повръща от тях. Какъв "ЧАДЪР" няма да има - за МАФИЯТА или такъв който приложихте на писателя Георги Марков в Лондон?

11

Анонимен

преди 10 години

баси, тия всичките тва им е първа професия??? *** си го заслужаваме всичко това!

10

ПЕЛТЕКА

преди 10 години

ТИ КОЙТО НЯМАШ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ КОЙТО СИ РАБОТИЛ САМО КАТО ПАРТИЕН ЧЛЕН ДА МИ СЕ ПРАВИШ НА ЕКСПЕРТ А ТИ СИ САМО ЕДИН ФЪФЛЕК БЪРЗО СИ ДАВАЙТЕ ОСТАВКАТА УЗУРПАТОРИ

9

енергетик от БСП

преди 10 години

Над 30 години БКП-БСП-ДС ограбва Българската енергетика начело с Р.Овчаров и сега драскачите от Позитано намериха ГЕРБ за виновни, които от 3 години са на власт. Другари комунисти-социалисти не можете да скриете от народа крадливите си физиономии. Сега е 2013 г., а не 1960 г.

8

Анонимен

преди 10 години

партията няма да отваря политически чадър над никого с изключение на верните синове на партията

7

teo

преди 10 години

СтойневОГЛУ, НЕ РАБРАХТЕ,ЧЕ ЗА ДА СЕ СПРАТ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ С ЧАДЪРИТЕ, ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКАТА, ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО, УЖ ЕКСПЕРТНО, А СЕ УКАЗА, ЧЕ Е СУПЕР ПОЛИТИЧЕСКО!!! Не забравяйте, че ВСЕКИ В СВОЕТО РАЗВИТИЕ СТИГА ДО СВОЕТО НИВО НА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ !! Тежко на този, който не усети, че е достигнал това важно ниво в своето развитие!! САМО, ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВАС НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА, МАФИОТИ !!!

6

Анонимен

преди 10 години

онея не искат да кажат кой е предложил пеевски за шеф на данс, а ние чакаме да им се търси отговорност за окрадените парици

5

Анонимен

преди 10 години

И какво стана сега - Боко плюе наляво и надясно за гьола Белене, а неговото министърче броило милионите на нашите хора

4

aha

преди 10 години

Vsichki ti vqrvame!?

3

!

преди 10 години

По-добре да мълчиш, и всички да те мислят за ***, отколкото да проговориш, и да разсееш всякакви съмнения. Този министър идеално потвърждава тази максима.

2

Анонимен

преди 10 години

ха ха ха, не чадър а цял навес ще има, заради беленския гьол, щото трябва цялото бивше и настоящо ръководство на БСП да влезе в затвора

1

darcas

преди 10 години

Освободете еврофондовете бе *** и ни оставете да работим на спокойствие. Разкарайте монополите! Ама не ви стиска нали? За това ОСТАВКА!