37

реалист

преди 10 години

До 43! Никога не съм влизал в "кредитна институция!А това , че *** , като теб дерат нещастните "кредитополучатели" с помощта на държавата е престъпление!Мамка ти крадлива , герберска!***!

36

cat

преди 10 години

До АнонименНомер 39, много 'Боен клуб' си гледал.

35

Анонимен

преди 10 години

40Цървул,кредитните институции не са те канили да вземаш кредит с бъклица!Кой си ти да държиш сметка в частна компания какви заплати вземат хората.Като не искаш кредит НЕ ВЗЕМАЙ!!!!!!Така по-добре ли си?*** добре НЕМА!

34

поля

преди 10 години

Хора разстрелват хора, а вие се карате кой е по-голям селянин. Е, няма селяни тук, животни сте

33

Анонимен

преди 10 години

33Е къв го крещиш в София бе ***?Стой си на село у Бургас и чакай да станеш от МНОГО *** малко по-малко ***.***,в Бургас ще станете цивилизовани когато петел снесе яйце.Отивай в кокошарника да чакаш.

32

реалист

преди 10 години

Само за сведение:Управителя на Уникредит Булбанк , Левон Хампарцумян получава 40 000 евро , месечна заплата!Познайте за чия сметка!И така е във всички банки.А за хилядите кредитни къщи и небанкови институции да не говорим.Всичките тези милиарди са от нашия джоб.И този грабеж става с активното съдействие на държавата.

31

Анонимен

преди 10 години

Тя, той и паритеKупуваме си неща, от които не се нуждаем, с пари, които не притежаваме, за да се перчим пред хора, които не харесваме. Окаяни мозъци,окаяни съдби!

30

Анонимен

преди 10 години

Банкерите какво си мислят, че са недосегаеми ли? То не са лихви, предоговаряне, запори... Да нямя само длъжниците да се самоубиват

29

Peter

преди 10 години

Регионалният директор на "Булбанк" в Бупгас Павлинка Йовчева е застреляна с един куршум право в сърцето. Убиецът е използвал пистолет със заглушител. Павлинка Йовчева е издъхнала на място.На 14 юни 2013г, УниКредит Булбанк представи обновения си филиал в град Бургас, съобщава "Флагман.бг".Павлинка Йовчева е родом от Силистра, съпругът й Йовчо Йовчев е от Айтос, където е живеело семейството. Те се преместват в Бургас, когато Павлинка Йовчева оглавява банковия клон.

28

ДАУН

преди 10 години

До ВъйАбе що така всеки един слабо развит,смята че може да дава акъл на ляво и надясно!?!?

27

Въй

преди 10 години

ДАУН, не те знам от къде си, но стандарта ти рязко трябва да нарастне.Много, и много рязко.

26

ДАУН

преди 10 години

Ами простено ти е ,та ти си от хронично обгазените! :)

25

Въй

преди 10 години

Като бургазлия живущ в София, смея да заявя, че в София простотията е много по-голяма, просто има и повече култура и средна класа/богати хора.Бургас тепърва му предстои да израства и да се развива, за разлика от софийското равно поле, което неуминуемо ще затъва в батака.А хората от много прости за да станат по-малко прости и дори културни, е необходим само стандарт на живота, който ще се осигури лека-полека.Ако разбира се, управлението на този кмет задържи темповете.

24

Тракийски

преди 10 години

За кво да го правя като коментарите ти са ми пред очите. Нещо за мнението не го разбрах , щото в конкретният контекст това изказване няма никакъв смисъл , ама както и да е. Желая ти лек ден. Само по трасето на съобщенията ти умират хиляди мозъчни клетки.

23

ДАУН

преди 10 години

До ТракийскиВсеки има право на мнение(дори и едноклетъчните) :-) !Та ако искаш да видиш ***,погледни в най близкото огледало до теб :)) !

22

Тракийски

преди 10 години

До ДАУНГосподи ! Ти си рядко срещан *** .

21

ДАУН

преди 10 години

До ТракийскиНещо май,гузен не гонен бяга !!!А :)

20

Тракийски

преди 10 години

До ДАУННе аз съм този дето се чуди как да изкара жителите на цял един град родил едни от последните велики български поети , писатели, артисти и музиканти безмозъчни ***. Провери значението на думата ограничен в тълковният речник. В България има прекрасни градове с прекрасни жители и няма нито един, за който мога да кажа приказките, които приказвате за Бургас. Замисли се малко какъв е проблема в теб, че се опитваш да си внушиш, че има мясток къде хората са толкова зле.

19

ДАУН

преди 10 години

До ТракийскиОт ограничени хора акъл не ща :)

18

Тракийски

преди 10 години

До ДАУНПърво ще те посъветвам, теб и Хачо Тарикатян, да оставите бургазлии и да се замислите на вас като малки какво ви се е случило, че сте израстнали такива комплексари. И второ - замисли се добре в твоят град с какво ви обгазяват. Щото Нефтохима е като поп звездата на замърсяването в България, нямаш си дори и идея какво дишаш и пиеш в твоят град. Само че за да се замислиш за това трябва малко акъл,нали се сещаш. Може пък да са те водили да са те водили в Бургас като малък и да си се нагълтал