51

Анонимен

преди 10 години

Парсънс марсънс и други корпоративни слуги на Запада - вън от България! Неслучайно премиерът на Унгария се обяви срещу тях и каза, че колонизацията свърши!

50

Даола

преди 10 години

Преди около 20 години добри български икономисти прдупредиха за една от най-големите опасности и изтичане на средства: частни компании, които "на входа" и " на изхода" на стратегически държавни предприятия ще ги източват. Това е " Риск инженеринг". С течение на годините бизнесът на тази компания не само така се е разрастнал, че като ракови клетки е оплел " Козлодуй" разни тецове и какво ли още не. Бизнесът на компанията вероятно е напълно законен на първо четене. Така е само на повърхността.

49

megi 55

преди 10 години

Станишев,ти си едно голямо украинско,еврейско ***! Поразмириса се около теб и Моника по случая Хохегер за 2-та милиона,които откраднахте от държавата и ,за да отвлечеш вниманието от себе си хоп пак спретна поредния компромат за ГЕРБ! Има един от горе ,който гледа и рано или късно ще дойде деня за възмездие,ако преди това народа не те линчува!

48

vesko02

преди 10 години

Само за малко.

47

Анонимен

преди 10 години

Само не разбраха защо са арестували консултантите, а не този който е наредил парите? Защо не арестуваха руския консул като представител на Атомстрой? Защо министърът не е пратил покана за прекратяване на договора? Кой от НЕК е подписал платежното? И след като са свидетели и идеята е била да не се унищожават документи, няма причина да арестуват този Манчев. И въобще, дали точно баш директорите са стояли с ножица в ръка и са унищожавали? Съмнява ме.

46

Анонимен

преди 10 години

До 41Ти лично прочете ли фактурите?Видя ли какво пише в тях?Аз мисля,че това е поредния кьор-фишек за отвличане на вниманието.Изнасят само УДОБНИТЕ факти и насочват вниманието ти в УДОБНА за тях посока.След това ще се случи същото,което се случи с бюлетините от Костинброд- тихомълком ще заметат нещата ,защото се оказа че и това е предизборен ход

45

висок

преди 10 години

Човека си има договор и си пуска фактурите, какво му грачите? Я вижте кой е нареждал плащанията по тези фактури? Ако разровите и преди кой подписа някакъв протокол в москва/чиновник Първанов май се казваше по времето на Трайков/ как Трайков веднага го уволни и кой го върна на работа?? Само този подпис ни натопява с още един млрд евра за белене към атомекспортстрой!!! Тука правите буря за 18 млн?

44

Манчев

преди 10 години

Платих на всички, а пак ме арестуват . Ей какво нещо са политиците - много некоректни , ще ме жертват явно.

43

Анонимен

преди 10 години

шефката на Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) Теменужка Петкова е била отстранена от поста, защото е направила разкрития за АЕЦ "Белене" и по скандала "Хохегер".

42

Цеко

преди 10 години

До Драган Много сте прав . Но,ако в ямата бьдат хвьрлени всички гадове които са грабили льгали БЬЛГАРСКИЯ НАРОД ,през последните 24 години ,ще дойде ллитка .

41

Емо

преди 10 години

кат се чудиш, ще ти кажа: за прането на парите на Луканов и Дойнов и за кражбите от фирмите на научно-техническото разузнаване

40

Анонимен

преди 10 години

Интересно е къде останаха резултатите от разследването на парламентарната комисия за Белене,която заседаваше всеки вторник при предишния парламент,защо уволниха шефката на Държавния финансов надзор? Странно е че се чува за 18-те милиона,а никой не говори за милиардите,окрадени около Белене от БСП,Р.Овч. и компания.ВСИЧКИ ОТ БСП И ДПС СА ЗА ЗАТВОРА.

39

Анонимен

преди 10 години

Този пт БАНДАТА на Р.Овч,Р.Пикльото и Първаноглу.Вальо-парното-2

38

Анонимен

преди 10 години

Фактури за "нормална работа" ако я представиш пред данъчните ще те разкостят.Няма количествено стойностни сметки,няма описание на услугата и стоката......... МЪРТЪВ СИ.Този е ГОЛЯМ хайдук.Който издава такива фактури е директно за затвора.Това е 100% кражба.

37

Драган

преди 10 години

До ЦекоТази яма в Белене ако не бьде заравнена сьс земята , ще се прькнат още доста милионери . Те и за заравянето ще похарчат 1 милиард - БСП-ДПС са най-добрите в кражби от бюджета! Сега пак анализи ще се правят, после други анализи и така докато народа не подивее съвсем ! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !

36

Анонимен

преди 10 години

В държава, в която рояли се цепят на подпалки, а в супите на децата плуват мишки, бъдеще не очаквайте.

35

dp

преди 10 години

Всеки си ги приказва в БГ. Нямало официален документ, колко по-официален отрешение на парламента им трябва. 18 милиона за охрана и консултации за гьола, страхотно.

34

енергетик

преди 10 години

Над 30 години БКП-БСП-ДС ограбва Българската енергетика начело с Р.Овчаров и сега драскачите от Позитано намериха ГЕРБ за виновни, които от 3 години са на власт. Другари комунисти-социалисти не можете да скриете от народа крадливите си физиономии. Сега е 2013 г., а не 1960 г.

33

Цеко

преди 10 години

Тази яма в Белене ако не бьде заравнена сьс земята , ще се прькнат още доста милионери .

32

възмутен

преди 10 години

"Няма официален документ за спирането на строителството на АЕЦ БеленеСамо на база това изявление, Борисов и сие трябва да са прибрани в пандиза! Те са виновни за източването на държавата по този уж спрян проект и за иска на руската страна по него! А ако има други далавери и по други управление, сега му е времето да се изкарат на светло!