6

tntodor

преди 10 години

До червени боклуциНе се коси! Няма да довтасат янките! Те нали един път ходиха там, ядоха хурката и си заминаха! Защо ли - ами защото там няма нефт или други природни ресурси! Виж в Сирия това е друга бира! За това - там радикалните ислямисти са Бунтовници а тук са Терористи! Въпреки че са едни и същи и избиват цивилни за кеф! Единствения начин радикалните религии от всичките им форми, не само ислямизма да си заминат, е отвътре! Иначе винаги ще се правят на мъченици!

5

Посетител

преди 10 години

Атаката не е ли била срещу християни и други, а не срещу ислямисти. По тв казаха, че терористите са пускали хора които знаят молитва на ислямски. Та нещо се обърквам кои какво пише ...

4

до 5-синия боклук

преди 10 години

Ами защо не пратят ве,топанче?От колко години пиратите се знаят и къде са и кои са-колко откупа са взели досега,как не са ги засекли по паричните потоци,по сателитни снимки?Колко кораба има нападнати,колко хора убити, колко заложника изтезавани?ЗАЩО ДОСЕГА НЯМА намеса от идолите ти???Защо се напада сирия,дето всичко е по мед и масло,не убиват никого,и здравеопазване,образование и прочие са БЕЗ пари?Ами щото там няма петрол,в сомалия,а пясък и ***,и на щатите им ДРЕМЕ за човешките права на..

3

darcas

преди 10 години

Пиратите в Сомалия се финансират от корабни компании, които точат пари от застрахователи. Това е инфо в един от публичните доклади на британската морска застрахователна компания Лойдс. Терорист се става с много пари, информация и оръжие. А те винаги идват от някъде другаде.

2

konsa

преди 10 години

До sbsКения.

1

tuttt

преди 10 години

нова атака срещу ТЕРОРИСТИТЕ ислямисти - *** журналисти .... *** - не изопачавай фактите , има хора които не са запознати със случая и такива които четат само заглавията ... много внимавай