52

писна ми

преди 10 години

Не разбрах, как разбра че му ги нямат документите едва в къщи, при мама. Абе глупи полицайте не те ли проверяваха???

51

брб

преди 10 години

хипноза аха, тва ми го разпрааха надълго и нашироко и ме плашеха с руските *** докат не попаднахме на едни таквиз "хипнотизатори". Евала на техните ченгета, копче не ни казаха като ги викнахме и видяха че хипнотизаторите са с така наречените "телесни повреди". Прибраха си ги че и ги ошамариха попът. Подписахме протоколчето и толкоз. А хипнотизатори може и да има, ама *** на българи и хипноза да бе да, то аз лично кат ги видя и ръцете ме засърбяват в 80% от случаите.

50

Анонимен

преди 10 години

Cool story, bro...Този див балкански бек си мисли,че другите са по-*** от него...

49

kalinkamalinka

преди 10 години

В насрещното - та той можеше да убие невинни хора !

48

Чиновник

преди 10 години

Хайде стига си ровил. Радвай се на живота и си гледай твоите неща. Какво си седнал да хленчиш тука като някоя ученичка.

47

Бях там

преди 10 години

До 49:Ами вярно е, че има химии, дето могат да ти замътят мозъка до неузнаваемост, ама също така е вярно, че една застаряваща *** няма как да има достъп до такива химии. Иначе ще приема, че освен с проституция, жената се е занимавала и професионално с военна фармакология, да речем...Версията на въпросния злополучен шофьор здравата вони. Значи той твърди, че вероятно е бил друсан до козирката, само че уредът нищо не е отчел... Да видим медицината как ще обясни неговия "нещо като транс".

46

SS

преди 10 години

Чудя се на шофиралите срещу цистерната защо още не са дали чичката под съд за причинен стрес? Като му бръкнат хубавичко в джоба - да видим дали друг път ще си има вземане-даване (и "упойване") с разни каки/лелки по магистралата. Ама че ***! - Да си ги води в къщи, или на къра, а не да рискува живота на невинни хора по пътищата!Трябва да бъде съден директно за опит за масово убийство! А не да се потулва случая като ни пробутват легенди и митове. Тоа *** трябва да бъде осъден за назидание!

45

_

преди 10 години

Такива химии има, че няма да си познаете децата, ако ги изпиете. Изобщо не е трудно да ти се замъти мозъкът дотам, че да не знаеш какво правиш.Човекът не е виновен и не носи наказуема вина, щото не осъзнава действията си, но онази ако я хванат, доста годинки зад решетките трябва да прекара.

44

SS

преди 10 години

никакво упойване не е имало. Тоа чичо-хитрец трябва моменталически да се бутне в карцера, и да не излиза от там, докато хубавичко не си припомни как всъщност стоят нещата. Е, ако действително е имало и замесена лелка, ега ти и полицията - да не може да я идентифицира и залови набързо! Нали уж полицията ни пазела? За какво ни се фукат разни "експерти'"-полицаи с детектори на лъжата и прочие "иновации"??

43

Анонимен

преди 10 години

Абе хора - вчера ходих на цирк дьо солей, платих маса пари за шоуто, а всички познати ме питаха що? Като цялата държава е цирк и при това безплатен. Прави са, но цирка хич не е безплатен, а толкова скъп, че не знам как ще го платим....

42

Чиновник

преди 10 години

До Бях тамМного неприятен инцидент. Колегите от Транспортна комисия трябва да дадат насоки за по- добра превенция на такива случаи. Ако ти имаш някакви въпроси и/или предложения във връзка с този, можеш да ги отправиш в писмен вид към компетентните органи, които се занимават със случая.

41

Наблюдател

преди 10 години

Това, че не са повдигнати обвинения на шофьора е правилно. Поне аз така мисля. В много от случаите вината не е на водачите - или има огромна дупка или някой *** чиновник без книжка решава какво и как да се случва с пътищата и движението по тях!!! В България е пълно със специалисти и експерти, но само по документи. Най-нагледния пример е в политиката - пълно е с министри, нямащи и понятие от сферата в която са назначени!

40

Бях там

преди 10 години

До 43 Чиновник:Човек ти си 100% готов за политиката! Нищо не казваш в поста, ама много добре звучи! Какви структурни реформи, какви партньори, мен!?Тука си говорим, че някакъв *** е засилил 10 тонна машина със 100 км/ч по магистралата в насрещното платно петък вечер в тъмното и ако си срещу него също с около 100 км/ч това означава, че все едно караш към стена с 200 км/ч. Сещаш ли се колко време имаш да реагираш, за да избегнеш удара?Ами много ясно, че трябва да го хонинговат без вазелин..

39

Чиновник

преди 10 години

Трябват структурни реформи, за да се махнат проститутките от пътищата. Има политическа воля за осъществяването на тези реформи съвместно с ашите евроатлантически партньори. Може би в следващия програмен период ще бъдат предвидени средства в бюджета, които да обезпечат този преход.

38

Бях там

преди 10 години

Кофти тръпка! Петък вечер около 20:30 ч пътувам от София в посока Пловдив. Всички бързат да се приберат в края на седмицата, магистралата е много натоварена. До Пазарджик пътят е ужасен и вече съм добре изнервен от непрекъснатото подскачане на колата. Веднага след Пазарджик пътят става добът и логично натискам ***.ала на газта с идеята да ускоря до към 140 км/ч. Минавам вляво и изненада - всички отбиват вдясно. Не виждам какво става, но инстинктивно и аз отбивам. И слава Богу!...Обвинения няма?!

37

Анонимен

преди 10 години

Абсурдите на държавичката-Циганистан.ами ако беше станало кърваво меле на пътя???тогава щяхте да се вайкате и оправдавате драги ми минцифайки...нали!!!

36

Анонимен

преди 10 години

Какво правят хора на магистралата? Кой не си е свършил работата? А да, рекетьорите от КАТ. Срещу съответна сума може да правиш каквото ти душа сака по пътищата. А на шофьора трябва да му бъде отнета книжката. То хубаво - объркал се, но да не се подчиниш на сигналите на полицейските патрули и практически да застрашаваш живота на други участници в движението, не е нормално.

35

rm

преди 10 години

А нещо експертиза, кръвна проба или просто вземаме на доверие думите. Че те утре убиец ще пуснат така, само защото им казал, че бърза например.

34

аспарух

преди 10 години

Ама хора тва си е негов проблем?Упоили го ама той не знаел!Да го д.ха тъпака,5 години в пандиза и никога повече книжка за него!Ши.ан надрусан убиец!

33

Анонимен

преди 10 години

Полицаите да разкарат тъпите *** от шосетата, а не само да се крият из храстите и да викат "кво праим".