51

Анонимен

преди 10 години

Защо близките не отмъстих?Ами защото ще изгният по затворите.За няколко счупени прозореца на едната от къщите на Рашкови мъж от селото бе осъден на две години-толкова колкото получи поръчителя на убийството на Ангел.Ето това е българското правосъдие.

50

2рата поправка

преди 10 години

искам закон за либерално притежание на оръжие и възможност за използването му. правото на защита на народа е отнето, отказвам да чакам 20 минути полицията и ако евентуално не съм мъртъв, окраден или изнасилен да завися от решенията на някой дебел магистрат... защото съм утрепал ***. ясно формулиран закон за отбрана недопускащ своеволия и тълкувания от съда и полицията и независимост от корумпираната ни държава.

49

Анонимен

преди 10 години

До Ханко БратАБСОЛЮТНО ВЯРНО!!!

48

БРАННИК

преди 10 години

Стига отстъпвахме и излизахме по умните и толерантни. Аман. Око за две зъб за чене!

47

Анонимен

преди 10 години

До хората от Катуница - не се безпокойте - бкп и дпс ей сега ще направят цар киро депутат и ще го виждате само по телевизията в народното сърбрание.

46

typipros1

преди 10 години

До БъндиАми ти да си единия или твоя син(дъщеря) като за начало

45

БАЧКАТОР

преди 10 години

До Бънди Естествено .

44

Бънди

преди 10 години

Ами айде куршум за всеки , който убие двама човека, навит ли си?

43

Nazgo

преди 10 години

Те и катунци не са много стока!

42

БАЧКАТОР

преди 10 години

До Бънди КУРШУМ е справедливото наказание за джагала ! Колкото и да реват европомияри правозащитници и толерасти, смъртното наказание е нужно за всяка държава.

41

Бънди

преди 10 години

Не съм казал да му дадат условна. Просто смятам, че ако 15 години не са справедливо накзание, кое е справедливо?

40

Анонимен

преди 10 години

Не само Катуница, България няма да забрави, че *** остават ненаказани, защото ПОЛИТИЦИТЕ НИ ЗАБРАВЯТ!Съдиите отдавна са си взели дажбата от *** Киро.

39

Атакист

преди 10 години

do 41Щото му запорираха 50-те бона от Брадъра заради неплатени данъци и *** реши, че няма смисъл да стои за без мангизи в къщата.

38

Т.К.

преди 10 години

Защо махнаха този *** от Вип брадер?

37

Ханко Брат

преди 10 години

Вие не сте хора бе. Тези Рашкови си продължават безполезното съществуване в луксозна къща някъде, а даже се и мултиплицират, защото уви, само с това ги е надорила майката природа, а вие гниете по панелките крепейки се единствено на мисълта,че има и други мизерници. Амин

36

Анонимен

преди 10 години

Няма какво да се заблуждаваме, щом нито един *** не е убит, значи всичко е забравено. Не съм привърженик на насилието, но тази *** трябва да има страх. Ако знаят, че при един убит българин ще бъдат избити 10 ***, само тогава може да спре тяхното издевателство. Не съм комунист, нито социалист, но преди 1989 *** имаха страх и чак такива глупости не вършеха. Това е единственото решение. А да попитам, роднините на мъртвите момчета защо не отмъстиха? Защото нямат смели сърца, затова.

35

Рудолф Хес

преди 10 години

Това юруш така се наредихте, че няма кой да ви нареди повече. Националисти с фесове, баш феса тука добре го бяха наредили тука преди време по всички вестници и телевизии, за точния мерник при стрелба с кюфтета в пияно състояние

34

Атакист

преди 10 години

до 34Е, аз да те наредя подобаващо, пък ти се прави, че си ме иронизирал!

33

Анонимен

преди 10 години

До БъндиЧе да му дадат условна тогава и да го почерпим за деянието (ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО С ОСОБЕНА ЖЕСТОКОСТ"

32

Атакист

преди 10 години

do 33К'во искаш да кажеш, бе сбъркан мозък? Ако зависеше от нас обикновените българи- тези *** трябваше да бъдат отдавна изядени от червеите. Трябва да има смъртно наказание за всеки причинил умишлено убийство. Т'ва е живота- отнемаш живот и си заплащаш подобаващо. Плюс това ще се спестят доста пари от бюджета за издръжката на един убиец в затвора осъден на доживот , който трябва да го хранят 30- 40 години.