130

Anon

преди 10 години

Много прости хора сме българите, само като гледам какви мнения и мисли се споделят и ми става лошо.

129

Clever

преди 10 години

Тези болни мозъци от "Атака" имат сериозен проблем с потентността си, изпитват неистов страх от нещо. Обяснението е едно - еректилни затруднения ! Фашистко мислене - забрани, лагери, пребиване с камъни - това са техните *** идеи. България загива,те си харчат юнашки от субсидията за техни си удоволствия. И понеже виждат,че е напълно възможно да не влязат в следващия парламент и лапкането да спре, отлоняват по спешност вниманието с нещо, което няма как да забранят - парад. Who

128

Dolmaze

преди 10 години

До софиянецС това мислене се чудя как изобщо са те приели в университета, а как си завършил не ми се и мисли. С какво легализирането на хомосексуалните бракове ти пречи на твоето възпроизвеждане?

127

Анонимен

преди 10 години

До ivan.256а пък и ако се научиш да пишеш, може и да ти се повярва!

126

Анонимен

преди 10 години

До kalinkamalinkaколко ограничена в главата

125

Анонимен

преди 10 години

До българинхахаа, ***

124

българиа-Не-може

преди 10 години

"или чрез средствата за масова информация и интернет," да посмее някой пък да ми казва какво мога и какво не мога да публикувам където и да е! българиА - най-жалката държава обитавана от кухи селяни, управлявани от егоистични престъпници.Много тъжно с тоз ваш нов закон. На всичките ви го бутат яко в мазните ***! И ще си плащата и да не сте *** даже! Приятно!

123

воена комисия....

преди 10 години

отвори задни...Едно време гейове не взимаха в казармата.И Сидеров не е ходил да отбие задължителната воена служба.Няма поколение,жените не се задържат.Кой ли е съмнителния?

122

Боб Марли

преди 10 години

Всеки, който се страхува и притеснява от хомосексуалистите има сериозни проблеми със собствената си сексуалност.

121

българин

преди 10 години

Бог се гневи на хомосексуалистите. Хомосексуализмът е антихристиянство и по този начин външните сили, враждебни на България разлагат морала и устоите на нацията ни.

120

хареса ми

преди 10 години

Прагматично, без всякакви "изми" :)"За държава в демографска катастрофа - забраната на пропагандата на хомосексуализма е необходимост. Забравете за морала, става дума за необходимост от просто възпроизводство. При това с хоризонт 2-3 поколения.Като се има предвид какво постига рекламата за други отрови и *** - въпрос на недълго време и скромни инвестиции е да стане модерно да си обратен. А това наред с емиграцията, бедността и колониалната администрация е краят за етнос преживял хилядолети

119

DDR

преди 10 години

Автора е Martin Niemoeller ( Мартин Ниемьолер)

118

DDR

преди 10 години

За тези които биха разбрали посланието:Als die Nazis die Kommunisten holten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Kommunist.Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Sozialdemokrat.Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Gewerkschafter.Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.Martin Niemöller

117

nickned

преди 10 години

аз съм за санкции при афиширане на хомосексуално поведение и ориентация.

116

kalinkamalinka

преди 10 години

тия двамата на снимката ,как ли биха държали примерно - лопата , пушка , чук ...

115

Ляхма

преди 10 години

Е къв кеф изпитва да му го фтъкнат в червото ?

114

kalinkamalinka

преди 10 години

Всеки в леглото си да спи с когото си иска , но да не афишираш на улицата болната си същност, защото е крайно неприятно за нормалните хора.

113

kalinkamalinka

преди 10 години

,До Болни ! 151 " Гейовете живеят дълго!"? Смех , смех , смех Умират по- рано от всички останали от СПИН. Секса е и риск. Ех , мунчовци.......

112

kalinkamalinka

преди 10 години

Какво разложение на човешкия род!!!

111

Болни

преди 10 години

Всички тука дето лаят срещу хомосексуализма,са едни жалки *** ***! Вечер сънуват *** или клитори,а денем са двулични същества. Двойната сексуалност е заложена при човека,ама грозните и низвергнатите сексуално гълтат *** на огорчението. Като не стигнала лисицата гроздето-казала,че е горчиво! Ми правете секс бе простаци...ама не можете-щото никой не ви иска миризливите ***,за това си избивате комплексите тук! Секса е здраве и младост! Който прави секс-живее дълго-даже и Гей!